hiubi 29.10.04, 09:15 A cos mnie podkusilo w wolnej chwili i chcialem zajrzeć do historii FR i... nie ma... są posty dokładnie z roku od dnia dzisiejszego, starszych nie widać... co jest? Tak powinno być? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Stare wątki 29.10.04, 15:20 Tak powinno być, bo równo po roku wpisy powinny być archiwizowane. Tak jest na wszystkich forach. Do tych zarchiwizowanych można dotrzeć tylko przez wyszukiwarkę. Ale jest jeden kruczek. Na forach "publicznych" wątki znikające są archiwizowane i nie można się do nich dopisywać, ale na prywatnych chyba to działa inaczej, bo do tych wątków można się dopisać, a przez to wyciągnąć je na światło dzienne. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Stare wątki 29.10.04, 15:31 Dobrze byłoby, gdyby wlasciciel forum, wydawal co 5000 wpisow plytke zawierajaca kompletne watki ;-) Wyszukiwanie jest wqrw....ce, a tak chetnie poczytalbym jak moje czy tez innych poglady "ewoluują" ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: Stare wątki 29.10.04, 17:03 A może każdy zarchiwizowałby swoje wpisy? I tak ja bym miał najwięcej do zrobienia. Wydalibyśmy w ten sposób np. "Dzieła zebrane Ernesta Picha edited by sam zainteresowany." ;-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Stare wątki 30.10.04, 11:03 roman_j napisał: > A może każdy zarchiwizowałby swoje wpisy? I tak ja bym miał najwięcej do > zrobienia. Wydalibyśmy w ten sposób np. "Dzieła zebrane Ernesta Picha edited by > sam zainteresowany." ;-)) Szanowny Panie Doktorancie! To siem nazywa odbijanie pileczki ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Stare wątki 30.10.04, 20:38 ernest_pinch napisał: > roman_j napisał: > > > A może każdy zarchiwizowałby swoje wpisy? I tak ja bym miał najwięcej do > > zrobienia. Wydalibyśmy w ten sposób np. "Dzieła zebrane Ernesta Picha > > edited by sam zainteresowany." ;-)) > > Szanowny Panie Doktorancie! > To siem nazywa odbijanie pileczki ;-)) Ależ panie prawie doktorze. To jest jedynie przekazywanie pałeczki. I to we właściwe ręce. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Stare wątki 07.11.04, 15:34 no mi się wcale to archiwozowanie nie podoba :-( czemu tak jest, czyżby agory nie było stać na serwery ;-)) no jakbym chciał np znaleźć pierwszy wątek to juz by nie było takie proste... czasem człowiek chce powspominać stare wpisy a niby skąd mam wiedzieć czego szukać jeśli ja właściwie patrze ot tak... Odpowiedz Link
naka Re: Stare wątki 07.11.04, 18:02 Gdzie one sa ??/ Kto je odszuka ??? Te nasze wpisy z 2001 roku ???? Oj!!! chyba sie lezka w oku zakreci ????? A moze Areczek cos nam pomoze i udostepni chocby taki juz klasyczny watek "Czy Płock to prowincja " ???? Odpowiedz Link
roman_j Re: Stare wątki 07.11.04, 22:27 Ale nie trzeba aż wołać na pomoc Arka. Niech się zajmuje żoną w wolnym czasie, zamiast szukać naszych starych wątków. To chyba sami możemy zrobić. Niestety z przykrością donoszę, że wątek o który się upominasz, chyba gdzieś zaginął. Najstarszym, jaki znalazłem, jest ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=95 Odpowiedz Link
naka Re: Stare wątki 08.11.04, 08:37 Romanie ??? a gdzie jest dlugasny watek o Jagiellonczykach ??? Odpowiedz Link
roman_j Re: Stare wątki 08.11.04, 12:16 naka napisała: > Romanie ??? a gdzie jest dlugasny watek o Jagiellonczykach ??? Z forum Płock? Nie wiem. Mogę poszukać, ale muszę mieć jakieś wskazówki. Przybliżoną datę założenia, jakies słowo z tytułu, autora. Odpowiedz Link