teleskop82 22.11.05, 22:01 Witam !! Po wielu perypetiach, znojach i wędrówkach mogę śmiało i z wrodzoną bezczelnością wejść na forum i krzyknąć WRÓCIŁEM DZIECIAKI :))) Cieszycie się ? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Re: Wróciłem :)))) 22.11.05, 22:24 teleskop82 napisał: > Cieszycie się ? ;) No ba!! Jak nie, jak tak ;) Odpowiedz Link
roman_j Re: Wróciłem :)))) 22.11.05, 23:49 Zawsze jedna gęba do rozmowy więcej. Choć wcześniej nie byłeś zbyt rozmowny, ale mam nadzieje, że to się zmieni. :-)) Odpowiedz Link
teleskop82 Re: Wróciłem :)))) 28.11.05, 13:21 Spodziewałem się większego wybuchu entuzjazmu, jakiś czerwony (sic!) dywan ;), konfetti, szampan :) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Wróciłem :)))) 28.11.05, 16:25 teleskop82 napisał: > Witam !! > Po wielu perypetiach, znojach i wędrówkach mogę śmiało i z wrodzoną > bezczelnością wejść na forum i krzyknąć > WRÓCIŁEM DZIECIAKI :))) > Cieszycie się ? ;) Wolność ma swój smak.. ;-))) Witaj wśród wolnych ;-))) Odpowiedz Link