naka 14.07.03, 22:09 Czy myslicie, ze jakis kataklizm połozył Głowne Forum ??? Czy jakies robaki i podobne paskuctwa skornikowały tą czesc Głowna do tego stopnia, ze nie da tam sie juz żyć !!!!! A moze to jest samo____zagłada!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiubi Re: Samo____zagłada !!!!! 14.07.03, 23:33 Cywilizacja.... Dorwaly sie pewnie dzieciaki ot i co - wakacje maja. Ale tak juz bywalo, na szczescie zwykle po jakims czasie im sie znudzilo. Zobaczymy jak pojdzie tym razem. Mam nadzieje za sinusoida nas nie zawiedzie ;-) Odpowiedz Link
moooni Samo________krytyka? :) 15.07.03, 09:46 Nako, odkąd nas tam nie ma to poziom kultury na forum spadł. Proste :) Trzeba jeszcze Maćka i Flica przekonać do wpisów tutaj i tamto forum pozostanie tylko folklorem usenetowym :)) Maciek i FlicPl to chyba nas się wstydzą... :( -- moooni Odpowiedz Link
roman_j Re: Samo________krytyka? :) 15.07.03, 11:55 moooni napisała: > Trzeba jeszcze Maćka i Flica przekonać do wpisów tutaj > i tamto forum pozostanie tylko folklorem usenetowym :)) > Maciek i FlicPl to chyba nas się wstydzą... :( Macka będzie można niedługo o to zapytać. Co do FlicPla, to ja chyba jestem za krótki. Nawet na moją pocztę nie odpisuje... :-( Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Samo____zagłada !!!!! 15.07.03, 12:21 Trochę pobadałem tenże proces. A co niech mi tam. Oto wyniki. Wcześniej to po prostu było chamstwo okołowyborcze, a potem pojawiły się młode wilki no i postanwiły wygryźć starych. A jak widać niektórzy z tych młodych to coś mają do powiedzenia ale jak wielu na początku pisania ulegają magii anonimowej możliwości dołożenia komuś albo po prostu podenerwowania innych. Na szczególną uwagę zasługuję grupka pacanów z nieformalnego Anty Roman Club, bo im się po prostu nasz Cezar i jego Forum (czyli my nie podoba). Ale to temat na następną rozprawę. ( może z nimi też) Oczywiście jak to kogoś zainteresuje. Szczerze mówiąc to ja ludzi takich jak Strucho czy Bela Lugoshi, którzy pisali na Płocku gdy ja tam zaczynałem (jakiś kwiecień-maj) 2001 też czytuję z rzadka. Odpowiedz Link
naka Re: Samo____zagłada !!!!! 15.07.03, 18:37 -- Moooni napisała : Nako, odkąd nas tam nie ma to poziom kultury na forum spadł. Proste :) Trzeba jeszcze Maćka i Flica przekonać do wpisów tutaj i tamto forum pozostanie tylko folklorem usenetowym :)) Maciek i FlicPl to chyba nas się wstydzą... :( >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.. Eeeeeeeeeeee oni sie zaparli i tyle !!!!! Takie to ich hobby !!! Naka. Odpowiedz Link
roman_j Re: Samo____zagłada !!!!! 18.07.03, 17:32 naka napisała: > Eeeeeeeeeeee oni sie zaparli i tyle !!!!! Na zaparcie najlepszy jest "Senes" (a potem juz tylko sedes...) ;-))) Odpowiedz Link
naka Re: Samo____zagłada !!!!! 18.07.03, 20:08 Czy ty kazdego chcesz tak wykonczyc ??? Odpowiedz Link
roman_j Re: Samo____zagłada !!!!! 18.07.03, 23:42 naka napisała: > Czy ty kazdego chcesz tak wykonczyc ??? Dlaczego ja? Przecież to byłaby typowa, tytułowa... samozagłada. ;-)) Odpowiedz Link
naka Re: Samo____zagłada !!!!! 21.07.03, 18:20 roman_j napisał: > naka napisała: > > > Czy ty kazdego chcesz tak wykonczyc ??? > > Dlaczego ja? Przecież to byłaby typowa, tytułowa... samozagłada. ;-)) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Samozagłada !!! tak - ale Głownego !!! A my jestesmy cali w skowronkach ??? i seansie spirytystycznym ??? > Odpowiedz Link