santia 30.09.03, 21:34 WSZYSTKIEGO NAJSYMPATYCZNIEJSZEGO Z OKAZJI DNIA CHŁOPAKA ps. może wada Wam się to dziwne, ale to fajne święto!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenobius1 Re: CHŁOPCY!!! 01.10.03, 09:09 santia napisała: > WSZYSTKIEGO NAJSYMPATYCZNIEJSZEGO Z OKAZJI DNIA CHŁOPAKA Dziękuję albo też dziękujemy. > > ps. może wada Wam się to dziwne, ale to fajne święto!!! Wiem :-)))) Odpowiedz Link
roman_j Re: CHŁOPCY!!! 01.10.03, 13:05 Łza się w oku zakręciła. Ostatni raz obchodziłem to święto w liceum. Potem na roku mieliśmy 3-5 dziewczyn, więc nie było komu o nas pamiętać. Chyba, żebyśmy sobie sami coś sprezentowali. :-)) Żeby było sprawiedliwie, Dnia Kobiet też nie obchodziliśmy. ;-)) Odpowiedz Link
teleskop82 Re: CHŁOPCY!!! 01.10.03, 17:26 Dziękuję autorce tematu :) Buziaka dostaniesz na zlocie :) Odpowiedz Link
santia Re: CHŁOPCY!!! 30.09.04, 19:55 minął rok i ponownie życzę Wam CHŁOPCY samych cudownych momentów w życiu, bo jesteście wyjątkowi !!!!! Odpowiedz Link
hiubi Re: CHŁOPCY!!! 30.09.04, 23:31 Dzięki!!! Chmmm a tak mnie na przemyślenia wzięło... 8 marca to dzień kobiet - a nie dziewczyn... dzisiaj dzień chłopaka a nie mężczyzn... więc w sumie nie wiem, czy my jeszcze powinniśmy obchodzić to święto? Odpowiedz Link
roman_j Re: CHŁOPCY!!! 01.10.04, 19:39 A nie chciałbyś się w ten jeden dzień poczuć chłopakiem, drogi mężczyzno? ;-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: CHŁOPCY!!! 08.10.04, 18:30 a czy ja napisałem, że sie czuje jak mezczyzna? :-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: CHŁOPCY!!! 08.10.04, 20:22 hiubi napisał: > a czy ja napisałem, że sie czuje jak mezczyzna? :-)) No nie. Ale chyba się czujesz, co? Czas najwyższy. ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: CHŁOPCY!!! 21.10.04, 18:09 hiubi napisał: > Owszem - czuję się ;] To znaczy, że czas na kąpiel! ;-))) Odpowiedz Link
hiubi Re: CHŁOPCY!!! 22.10.04, 08:59 A Ty się nie czujesz? Swoją drogą, to czasownik czuć mógłby być "dokładniejszy" albo kilka czasowników na różne zmysły. CZUĆ: - dotyk - węch - stan samopoczucia (czuć się dobrze, rozluźnionym etc) - strach - ... :-) Odpowiedz Link
roman_j Re: CHŁOPCY!!! 22.10.04, 09:13 hiubi napisał: > A Ty się nie czujesz? Zależy, w którym znaczeniu tego słowa... ;-)) Odpowiedz Link
intruder Re: CHŁOPCY!!! 01.10.04, 23:25 Dziekuję, poczułem się jak ktoś zupełnie wyjątkowy;))) Odpowiedz Link