mika_p Re: Sonda 28.04.09, 00:49 Poświęciłam się i odpaliłam IE, żeby ją obejrzeć, bo w FF mi się nie ładuje. Ostatni raz :P Odpowiedz Link
roman_j Re: Sonda 28.04.09, 08:54 mika_p napisała: > w FF mi się nie ładuje. Dziwne. Mnie się bez problemu ładuje w FF... :-)) Odpowiedz Link
mika_p Re: Sonda 28.04.09, 11:29 Mnie nie. Oprócz tego nie ładuje mi się w FF poczta na onecie, wysyłanie komentarzy gdzies tam, część zdjęć na naszej klasie (te, co są na samym dole zazwyczaj) no i sonda na gazecie. A na razie jestem na etapie podejmowania decyzji, czy najpierw przeinstalować system, czy najpierw upgradować FF do trójki, czy w ogóle sobie odpuścić jedno i drugie, b zamierzam w przyszłym roku kupić nową maszynę, a to przeciez tak niedługo. Odpowiedz Link
roman_j Re: Sonda 28.04.09, 20:30 FF zdecydowanie polecam uaktualnić do wersji 3. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Sonda 28.04.09, 13:51 2 dni temu oddalem glos, a do dzis nie znam wynikow... hmm Odpowiedz Link
roman_j Re: Sonda 28.04.09, 20:32 Oddaj jeszcze raz. Ja widzę dwa oddane głosy, ale nie wiem, czy ten drugi to Twój. :-)) Odpowiedz Link