magda3223 29.08.12, 13:18 Hej, wyczytałam na jakimś forum o firmie water-wise.pl , co myślicie o tej firmie i jej sztandarowym produkcie bo po ich stronie to jak dla mnie to wszystko brzmi zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesiox Re: inwestycja w perlatory 04.09.12, 14:06 Tej firmy akurat nie znam ale znam dlakieszeni.pl - naprawdę duży wybór perlatorow i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
matrox232 Re: inwestycja w perlatory 21.03.13, 13:40 grzesiox : Znam ten sklep i bardzo go lubię i na prawdę idzie mniej płacić rachunki, ja juz tego doświadczyłam ;) a jeśli chodzi o perlatory to jak najbardziej tutaj ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: inwestycja w perlatory 08.04.13, 11:37 Dzięki za link do tego sklepu. Znalazłem tam bardzo fajne rzeczy, które wprowadzą wiele oszczędności w moim domu :) Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
roteiroo Re: inwestycja w perlatory 15.05.13, 13:49 No musze przyznać że ja tam też widziałam ciekawe produkty nawet kolektory słoneczne. Ten sklep jest fajny oferuje wiele usprawnień dzięki którym można żyć ekologicznie i przy okazji obciąć rachunki choć by za prąd lub śmieci albo wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: inwestycja w perlatory 14.05.13, 08:20 Ja natomiast zaopatrzyłam się w sklepie w regulator temperatury. Dobra jakość, transakcja uczciwa i na czas. Tak więc myślę, że inne produkty też są na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: inwestycja w perlatory 05.07.13, 11:49 Ja chciałem się zapytac czy ktoś się tam zamawiał panel solarny? Jak się sprawuje to urządzenie i czy w ogóle warto takie coś zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: inwestycja w perlatory 30.07.13, 11:37 Na tej firmie kupiłem magnetyczny odkamieniacz wody. Fajna oferta, bowiem pozwala rozsądnie myśleć o oszczędzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola1912 Re: inwestycja w perlatory 02.10.14, 13:22 W tym kraju wszystko na pierwszy rzut oka wygląda zbyt dobrze, a potem wychodzi szydło z wora, jak się wszystko lepiej pozna. "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" mówi stare przysłowie i jak pięknie to wszystko przekłada się na realia. Dobrze jest stale podnosić kwalifikacje. W Zgorzelcu ludzie mają taką możliwość dzięki szkole Żak. Sekretariat mieści się gdzieś na ulicy Warszawskiej. Mają tam dużo ciekawych kierunków, a większość z nich jest bezpłatna. Z tego co mi wiadomo teraz jest powoli ostatnia szansa, bo rekrutacja dobiega końca! Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś