Dodaj do ulubionych

inwestycja w perlatory

29.08.12, 13:18
Hej, wyczytałam na jakimś forum o firmie water-wise.pl , co myślicie o tej firmie i jej sztandarowym produkcie bo po ich stronie to jak dla mnie to wszystko brzmi zbyt dobrze.
Obserwuj wątek
    • grzesiox Re: inwestycja w perlatory 04.09.12, 14:06
      Tej firmy akurat nie znam ale znam dlakieszeni.pl - naprawdę duży wybór perlatorow i nie tylko
      • matrox232 Re: inwestycja w perlatory 21.03.13, 13:40
        grzesiox : Znam ten sklep i bardzo go lubię i na prawdę idzie mniej płacić rachunki, ja juz tego doświadczyłam ;) a jeśli chodzi o perlatory to jak najbardziej tutaj ;) Pozdrawiam.
      • tymuszko Re: inwestycja w perlatory 08.04.13, 11:37
        Dzięki za link do tego sklepu. Znalazłem tam bardzo fajne rzeczy, które wprowadzą wiele oszczędności w moim domu :) Polecam :)
        • roteiroo Re: inwestycja w perlatory 15.05.13, 13:49
          No musze przyznać że ja tam też widziałam ciekawe produkty nawet kolektory słoneczne. Ten sklep jest fajny oferuje wiele usprawnień dzięki którym można żyć ekologicznie i przy okazji obciąć rachunki choć by za prąd lub śmieci albo wodę.
      • karcia0311 Re: inwestycja w perlatory 14.05.13, 08:20
        Ja natomiast zaopatrzyłam się w sklepie w regulator temperatury. Dobra jakość, transakcja uczciwa i na czas. Tak więc myślę, że inne produkty też są na poziomie.
        • kromerek17 Re: inwestycja w perlatory 05.07.13, 11:49
          Ja chciałem się zapytac czy ktoś się tam zamawiał panel solarny? Jak się sprawuje to urządzenie i czy w ogóle warto takie coś zamówić?
      • madej77 Re: inwestycja w perlatory 30.07.13, 11:37
        Na tej firmie kupiłem magnetyczny odkamieniacz wody. Fajna oferta, bowiem pozwala rozsądnie myśleć o oszczędzaniu.
    • ola1912 Re: inwestycja w perlatory 02.10.14, 13:22
      W tym kraju wszystko na pierwszy rzut oka wygląda zbyt dobrze, a potem wychodzi szydło z wora, jak się wszystko lepiej pozna. "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" mówi stare przysłowie i jak pięknie to wszystko przekłada się na realia. Dobrze jest stale podnosić kwalifikacje. W Zgorzelcu ludzie mają taką możliwość dzięki szkole Żak. Sekretariat mieści się gdzieś na ulicy Warszawskiej. Mają tam dużo ciekawych kierunków, a większość z nich jest bezpłatna. Z tego co mi wiadomo teraz jest powoli ostatnia szansa, bo rekrutacja dobiega końca! Polecam wszystkim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka