Dodaj do ulubionych

I TO MA BYC FORUM ???

IP: *.proxy.aol.com 27.09.02, 11:11
Przeciez tu nikt nie zaglada. Od miesiaca chce tu cos nowego przeczytac, atu
nic. Nie macie w Zgorzelcu komputerow, czy moze znacie jakies ciekawsze FORUM
w Zgorzelcu???
Obserwuj wątek
    • Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 08:38
      To chyba wina "gazety". ja na to forum trafiłem zupełnie przypadkiem, nie
      wiedziałem, że coś takiego w ogóle istnieje.Aby tu trafić też trzeba się trochę
      pogimnastykować - Zgorzelca nie ma przecież na pierwszej liście miast. It
      • Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 18:32
        Mieszkasz w Zgorzelcu?
        • Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 13:58
          Mieszkam.Od zawsze.Jeśli jesteś tą Hanią, która szuka starych znajomych to mam
          dla Ciebie złe wiadomości.
          • Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 02.10.02, 17:10
            Tak, to ja.
            Zle wiadomosci to znaczy, ze ich nie znasz.?
            • Gość: teo Re:pozdrawiam zgorzelec IP: *.kat.forthnet.gr 06.10.02, 12:55
              Urodzilem sie w waszym miescie....
              I od ponad 20 lat mieszkam w grecji......
              Pozdrawiam wszystkich ...........
              • Gość: zubek Re:pozdrawiam zgorzelec IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 13:49
                Dzięki Teo za pozdrowienia! :)))
    • Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 13:47
      Haniu nie znam niestety. Może więcej szczegułów? Ulica, dzielnica, inne
      nazwiska itp.
      Pochodzę z północnej części Zgorzelca - os. Zachód, ulice
      Struga,Modrzewiowa,Daszyńskiego,Brzozowa, Łanowa, Prusa. Z tych dwóch ostatnich
      i z A. Struga znam prawie wszystkich.
      pozdrowionka
      • Gość: patriota Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 213.77.64.* 09.10.02, 18:06
        Cokolwiek by nie napisać, to Zgorzelec i tak jest najbardziej zapyziałym
        grajdołem na zachód od ladywostoku.
        • zubekjoy Re: I TO MA BYC FORUM ??? 18.10.02, 14:28
          Hej patriota! co tak pesymistycznie! jak się uprzeż to i teatr ( dzisiaj leci
          Komedia sytuacyjna - miałem iść bo podobno niezła zabawa) znajdziesz, kilka
          muzeów, zoo i najpiękniejszą starówkę jaką znam. Sklepy w sam raz akuratne
          (szczególnie na berlińskiej), kilka hipermarketów itd itp. A uciekinier nie
          znalazł żadnej imprezy bo widocznie nie szukał. Ostatnie hity to Dzień
          otwartych zabytków i festyn staromiejski.Wystarczy tylko spojrzeć ponad granicą
          i chcieć
          Zubek
      • Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 09:43
        Dziekuje bardzo za pozdrowienia.
        Ul. Dzierzynskiego lezy rownolegle do Nysy Luzyckiej. To bardzo blisko granicy.
        Nazwisk juz niestety nie pamietam. To tak dawno temu.
        Pozdrowienia.
        • Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 12:54
          Dzierżyńskiego to dzisiaj Daszyńskiego. Ale mało ludzi z tamtąd znam. Kiepska
          dzielnica...
          • Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 18:30
            Szkoda. Ale moze znasz inne adresy internetowe lub forum w Zgorzelcu, gdzie sie
            cos dzieje?
            Dzieki i pozdrawiam.
            • Gość: uciekinier Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 213.77.64.* 15.10.02, 22:25
              W Zgorzelcu nic, nigdy się nie dzieje. Tam nawet psy nie chcą szczekać.
            • zubekjoy Re: I TO MA BYC FORUM ??? 18.10.02, 14:20
              Haniu! poszukaj w wyszukiwarkach onetu lub wppl powinno coś być
              • Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 5.1R2D* / *.netcologne.de 19.10.02, 21:46
                Dziekuje Ci bardzo i pozdrawiam jeszcze raz serdecznie.
                Pa !!!
    • Gość: Ziomek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 80.48.252.* 30.10.02, 21:18
      Ja też mieszkałem w Zgorzelcu w latach 1961-69 przy ulicy Langiewicza. Pamiętam
      wiele kolezanek i kolegów: Kułakowskich, Kasprzaków, Guszczów i największego
      smyka na podwórku Zygmunta. Wszystkich serdecznie pozdrawiam, także wielu
      Greków, z których z imienia pamiętam tylko Fotka (Fotulika) i bardzo
      spolegliwego psa boksera Hektora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka