Dodaj do ulubionych

tunezja/tabarka-kto organizuje tam wyjazdy?

05.02.05, 20:53
podobno ciekawe miejsce,a mało znane w Polsce
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Re: tunezja/tabarka-kto organizuje tam wyjazdy? 05.02.05, 21:14
      Niestety w Polsce nikt, w zeszłym roku miałam w sprzedaży oferty z czeskich
      lotnisk- w tym roku też mogę załatwić. Z Polski mam Bizertę, też mało znany
      region, gdzie dopiero rozwija się turystyka- okolica ma jeszcze taki pierwotny,
      naturalny wygląd.
      • zahedan można jakiś link do tej bizerty? 06.02.05, 21:26
        nt
        • gajasirocco znajdziesz na <a href="http://sirocco.turystyka.net" target="_blan 06.02.05, 23:08

W Bizercie mamy tylko jeden hotel Corniche 3*HB- bezpośrednio przy plaży, 4km
          od centrum Bizerty
          Wyżywienie:
          śniadania, Obiadokolacje

Wyposażenie:
          Basen, Telefon, Restauracja, Klimatyzacja centralna, Bar, Kawiarnia, Klub
          nocny, Sala konferencyjna, Salon kosmetyczny
          -możliwość korzystania ze sportów wodnych- żaglówki, narty wodne, są korty
          tenisowe

świadczenia:
          przelot samolotem, zakwaterowanie i wyżywienie wg wybranej opcji, transfery
          lotnisko-hotel-lotnisko, ubezpieczenie NNW i KL, BAGAŻ, VAT,opiekę rezydenta
          polskojęzycznego, opłaty lotniskowe
          cena nie zawiera: dopłat do wycieczek fakultatywnych.
          Cena podstawowa:
          Osoba dorosła, DBL/ Pokój 2-osobowy, HB (śniadania i obiadokolacje),
          ubezpieczenie NNW,KL, BAGAŻ, opłata lotniskowa, WAW-MIR, MIR-WAW
          • maiysa Tabarka 07.02.05, 10:21
            Tabarka to moje ulubione miejsce w Tunezji, Bizerta jest tez ok ale widoki
            jednak nie az tak interesujace (chociaz same miasto chyba ciekawsze niz w
            Tabarce, no i wieksze). Tabraka to malutkie nawet bardzio malutkie miasteczko,
            maja niezbyt wiele hoteli, jeden 5 gwiazdkowy (drugi 5 gwiazdkowy w lecie byl
            jeszcze w budowie). Ja rezydowalam w hotelu 4 gwiadzkowym chociaz chyba dostal
            je 10 lat temu, ale nie bylo tak zle :-), przydalby sie tylko maly remot. Co
            ciekawe podobno podczas nurkowania mozna natrafic na koralowce. Baza nurkowa
            jest w hotelu Riu Mehari czy jakos tak, zbieraja oni tez ludzi z innych hoteli.
            Wlasciwie z tego co zauwazylam wiekszosc turystow w Tabarce stanowili Francuzi
            i Wlosi. W lecie mozna natrafic tam na ciekawe festiwale -world music i calkiem
            interesujaca festiwal jazzowy, mozna tam znalezc pare znanych osob z kregow
            jazzu. www.tabarka.org (niestety tylko po francusku, ale zawsze mozna poogladac
            zdjecia).Pozdrawiam.
    • gajasirocco Re: tunezja/tabarka-kupisz w Sirocco.TUR 14.05.05, 17:39
      Informuję, że od tego roku latamy już do Tabarki.
      Mamy dwa programy:
      1. Tabarka trekking
      2. Tabarka nurkowanie (W-wa_Tunis_tabarka_tunis-W-wa, hotel Mehari 4*HB, 10
      nurkowań z ładowaniem butli, ubezpieczenie, rezydent)
      3. Pobyt wypoczynkowy

Zapraszam serdecznie-22/6653859

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka