zahedan 05.02.05, 20:53 podobno ciekawe miejsce,a mało znane w Polsce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: tunezja/tabarka-kto organizuje tam wyjazdy? 05.02.05, 21:14 Niestety w Polsce nikt, w zeszłym roku miałam w sprzedaży oferty z czeskich lotnisk- w tym roku też mogę załatwić. Z Polski mam Bizertę, też mało znany region, gdzie dopiero rozwija się turystyka- okolica ma jeszcze taki pierwotny, naturalny wygląd. Odpowiedz Link
gajasirocco znajdziesz na <a href="http://sirocco.turystyka.net" target="_blan 06.02.05, 23:08 W Bizercie mamy tylko jeden hotel Corniche 3*HB- bezpośrednio przy plaży, 4km od centrum Bizerty Wyżywienie: śniadania, Obiadokolacje Wyposażenie: Basen, Telefon, Restauracja, Klimatyzacja centralna, Bar, Kawiarnia, Klub nocny, Sala konferencyjna, Salon kosmetyczny -możliwość korzystania ze sportów wodnych- żaglówki, narty wodne, są korty tenisowe świadczenia: przelot samolotem, zakwaterowanie i wyżywienie wg wybranej opcji, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, ubezpieczenie NNW i KL, BAGAŻ, VAT,opiekę rezydenta polskojęzycznego, opłaty lotniskowe cena nie zawiera: dopłat do wycieczek fakultatywnych. Cena podstawowa: Osoba dorosła, DBL/ Pokój 2-osobowy, HB (śniadania i obiadokolacje), ubezpieczenie NNW,KL, BAGAŻ, opłata lotniskowa, WAW-MIR, MIR-WAW Odpowiedz Link
maiysa Tabarka 07.02.05, 10:21 Tabarka to moje ulubione miejsce w Tunezji, Bizerta jest tez ok ale widoki jednak nie az tak interesujace (chociaz same miasto chyba ciekawsze niz w Tabarce, no i wieksze). Tabraka to malutkie nawet bardzio malutkie miasteczko, maja niezbyt wiele hoteli, jeden 5 gwiazdkowy (drugi 5 gwiazdkowy w lecie byl jeszcze w budowie). Ja rezydowalam w hotelu 4 gwiadzkowym chociaz chyba dostal je 10 lat temu, ale nie bylo tak zle :-), przydalby sie tylko maly remot. Co ciekawe podobno podczas nurkowania mozna natrafic na koralowce. Baza nurkowa jest w hotelu Riu Mehari czy jakos tak, zbieraja oni tez ludzi z innych hoteli. Wlasciwie z tego co zauwazylam wiekszosc turystow w Tabarce stanowili Francuzi i Wlosi. W lecie mozna natrafic tam na ciekawe festiwale -world music i calkiem interesujaca festiwal jazzowy, mozna tam znalezc pare znanych osob z kregow jazzu. www.tabarka.org (niestety tylko po francusku, ale zawsze mozna poogladac zdjecia).Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: tunezja/tabarka-kupisz w Sirocco.TUR 14.05.05, 17:39 Informuję, że od tego roku latamy już do Tabarki. Mamy dwa programy: 1. Tabarka trekking 2. Tabarka nurkowanie (W-wa_Tunis_tabarka_tunis-W-wa, hotel Mehari 4*HB, 10 nurkowań z ładowaniem butli, ubezpieczenie, rezydent) 3. Pobyt wypoczynkowy Zapraszam serdecznie-22/6653859 Odpowiedz Link