Dodaj do ulubionych

do gaja/tunezja

25.05.06, 10:45
witaj,

mam nadzieje, ze bedziesz mogla mi pomoc. chcialabym poleciec do sousse
(monastir) w lipcu, moze byc sam przelot czarterem, bez hotelu, no chybaze
bedzie jakas fajna oferta z hotelem. oczywiscie cena odgrywa duuuuuuza
role:))) z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Od G do Mellaverde 25.05.06, 11:24
      Szkoda, ze nie napisałaś z jakiego miasta, na jak długo, czy sama, czy z kimś...
      Jeżeli zdążysz na 29.06. to są jeszcze dobre promocje, w lipcu już drożej:
      Z 29.06.W-wy hotel ze śn. 911/1111-2 tyg., natomiast 1.07. najtańsza oferta w
      centrum Sousse za 1189/tydzień w dbl-Dar Selma HB (+200 dopłata do singla)-to
      mozę być z prawie wszytkich miast Polski.
      Przy samych biletach musisz dodatkowo wykupywać i załatwiać w ambasadzie wizę,
      więc lepiej brać pakiet.
      • gajasirocco Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 11:37
        Bilet lotniczy do Monastiru z opłatami kosztuje na 6.07.1078zł (dwustronny),
        1038zł jednostronny...z W-wy
        • mellaverde Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 12:03
          dzieki za info. uzupelniam: chce leciec z wawy, sama. nie jestem pewna, ale
          wydaje mi sie, ze jesli lece czarterem, to na pokkladzie samolotu wypelniam
          taka karteczke, ktora robi za wize - tak mnie poinformowali w biurze podrozy,
          hmmm.... mam nadzieje, ze tak jest.
          • gajasirocco Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 12:16
            A tak z ciekawości, które biuro udzieliło Ci takiej informacji? (po raz
            pierwszy słyszę)
            • mellaverde Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 14:55
              like tours (to jest agent m.in sun&fun - ostatnio, tzry tygodnie temu, wlasnie
              z nimi lecialam do tunezji)
            • mellaverde Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 14:57
              i jeszcze cos, moje znjaome tez wykupuja, juz kilka razy, tylko przeloty w
              biurach (ecco holiday, sun&fun), dostaja jakies lipne vouchery do hoteli, i nie
              musza zlatwiac wiz. A powiem Ci wiecej, wiem, ze sa osoby, ktore nie zalatwiaja
              wizy nawet w przypadku gdy nie maja tych lewych voucherow!!! poprosru
              wypelniaja tylko te fiszki w samolocie i juz..
              • gajasirocco Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 15:25
                Oby się udało, bo nasze dziewczyny zawsze do biletów brały jeszcze wizę z
                ambasady!
                • mellaverde Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 15:43
                  mam prosbe, jak Ci wpadnie cos fajnego w oko to daj mi znac, ok???
                  • gajasirocco Re: Od G do Mellaverde 25.05.06, 16:12
                    OKi-lub zaglądaj na wątek-Tunezja tanio!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka