beduinka 29.11.06, 14:52 Premier nie mógł się doczekać świąt, więc już sobie sprawił prezent wiadomosci.onet.pl/1441517,11,item.html A jakie prezenty wy lubicie / nie lubicie otrzymywać?? Co wam się teraz marzy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetys Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 29.11.06, 22:06 kilka dni w ciepłym zakątku mi się marzy:) Odpowiedz Link
femme_individuelle Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 29.11.06, 22:31 jesli moge puscic wodze fantazji.... wiza do Arabii Saudyjskiej! Odpowiedz Link
elapietrusiak co dla... ? 01.12.06, 18:06 ... 18-letniego kolegi z klasy, za którym się nie przepada, który generalnie to ma swój świat, swój hip-hop ( jest [skejtem] i słucha tego rodzaju muzyki) i swoją ironię ( tym gorzej wybrać prezent;/) [na mikołajki; kwota - ok. 15-20 zł] -krawat ? - jakaś alternatywa ? Odpowiedz Link
beduinka Re: co dla... ? 01.12.06, 18:15 elapietrusiak napisała: > ... 18-letniego kolegi z klasy, za którym się nie przepada, który generalnie to > > ma swój świat, swój hip-hop ( jest [skejtem] i słucha tego rodzaju muzyki) i > swoją ironię ( tym gorzej wybrać prezent;/) > [na mikołajki; kwota - ok. 15-20 zł] > > -krawat ? > - jakaś alternatywa ? > płytę z arabskim hip-hopem :))))))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: co dla... ? 01.12.06, 18:22 za 15-20 zł ? chyba jakąś wiesz, spolszczoną.. ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: co dla... ? 01.12.06, 23:46 elapietrusiak napisała: > za 15-20 zł ? chyba jakąś wiesz, spolszczoną.. ;) to sama stwórz mu składankę... będzie to indywidualny prezezent... taki od serca Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: co dla... ? 09.12.06, 20:18 dostał zapalniczkę w kształcie otwieracza do butelek (do otwierania bytelek tez slużaca:) myślał,ze to tlyko otwieracz do butelek, wiec sie zbytnio nie podniecił, potem jak go zaptałyśmy, czy wie,ze to tez zapalniczka jest to on " taa,jasne" i wtedy dopiero sie ucieszył :P Odpowiedz Link
beduinka Re: co dla... ? 09.12.06, 21:34 elapietrusiak napisała: > dostał zapalniczkę w kształcie otwieracza do butelek zachęcasz do palenia papierosów i do picia alkoholu? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: co dla... ? 10.12.06, 02:41 > zachęcasz do palenia papierosów i do picia alkoholu? oon już pije i pali ;)dorosły człowiek, niech robi co chce ;) to był prezent z tych użytecznych ;P Odpowiedz Link
beduinka lubię / nie lubię 01.12.06, 23:54 lubię dostawać: biżuterię - typu kolczyki, branzoletki, coś na szyję kosmetyki (do pielęgnacji ciała, do makijaży itp.) oraz perfumy gotówkę - od rodziny, krewnych - wypada dostać pieniądze i wydać je w dowolny sposób coś etnicznego, kojarzącego się z danym kawałkiem świata wyjazdy turystyczne, bilety lotnicze no a jeśli ktoś chciałby być już naprawdę hojny - to przydałoby mi się mieszkanie :)))))))))) nie lubię dostawać: książek, filmów, muzyki- raczej sama wiem, co lubię czytać, oglądać, czytać ubrań (no chyba, że seksowną bieliznę) bombonierek i innych "zasładaczy" maskotek i innych "pluszaczy" - Arabowie lubią takie "kiczowatki" prezentować Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: lubię / nie lubię 09.12.06, 20:12 a będziecie ( Ty i Gaja) na święta w Polsce ?:> perfumy nie są dorbym prezentem, chybaz,e lubisz kazde zapachy ;) a ja lubie dostawać ksiązki - zawsze mogę sprzedać na allegro a potem kupić sobie inną za tę kasę :P aaa nie lubisz dostawać słodyczy ? pewnie dlatego nie masz szafki ze słodyczami :P > maskotek i innych "pluszaczy" - Arabowie lubią takie "kiczowatki" prezentować ajtam, czasmi takie "kiczowatki" mają duszę włąsnie! ;) Odpowiedz Link
konraad_g Re: lubię / nie lubię 09.12.06, 20:27 Lubie: -pieniązki xD -muzyke (jesli ktos wie co lubie ;)) -"cos symbolicznego" Nie lubie: -ODZIEZ -perfumy -ksiazki,filmy Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: lubię / nie lubię 09.12.06, 20:28 > -"cos symbolicznego" ? np. "kiczowatki" ?:> Odpowiedz Link
konraad_g Re: lubię / nie lubię 09.12.06, 20:30 elapietrusiak napisała: > > -"cos symbolicznego" > ? > np. "kiczowatki" ?:> Si :D Odpowiedz Link
beduinka Re: lubię / nie lubię 09.12.06, 21:37 elapietrusiak napisała: > a będziecie ( Ty i Gaja) na święta w Polsce ?:> Gaja w PL, a ja w Turcji > > perfumy nie są dorbym prezentem, chybaz,e lubisz kazde zapachy ;) lubię eksperymentować z zapachami. nie jestem przywiązana do żadnego kokretnego > > a ja lubie dostawać ksiązki - zawsze mogę sprzedać na allegro a potem kupić > sobie inną za tę kasę :P > przeczytasz i sprzedasz :) > > aaa nie lubisz dostawać słodyczy ? pewnie dlatego nie masz szafki ze > słodyczami :P > bo ja się chcę zawsze odchudzać, lecz mi to nie wychodzi > > maskotek i innych "pluszaczy" - Arabowie lubią takie "kiczowatki" prezent > ować > > ajtam, czasmi takie "kiczowatki" mają duszę włąsnie! ;) dlatego zostawiam je na pamiątkę osoby, która mi je dała, choć patrzyć się na nie mogę :))) Odpowiedz Link
beduinka Re: lubię / nie lubię 09.12.06, 21:39 beduinka napisała: > książek, filmów, muzyki- raczej sama wiem, co lubię czytać, oglądać, czytać oczywiście miało być "czytać, oglądać, słuchać", bo muzykę nie czytam Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 09.12.06, 20:57 a ja będę nietuzinkowa i poproszę Mikołaja o... męża ;) Odpowiedz Link
konraad_g Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 09.12.06, 21:07 elapietrusiak napisała: > a ja będę nietuzinkowa i poproszę Mikołaja o... męża ;) Znajdz kandydata i mu zaśpiewaj "All I want for christmas is you"... chyba ze Mikołaj Tobie przyniesie męża, a mi przyszłą żonę, to możemy się spotkać we czwórke i zaspiewac w duecie :))))) Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 09.12.06, 21:39 elapietrusiak napisała: > a ja będę nietuzinkowa i poproszę Mikołaja o... męża ;) znajdz se sama a przede wszystkim poczekaj jeszcze kilka lat Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 10.12.06, 02:43 czekać,czekać... ile jeszcze (??) se sama jakoś nie mogę znaleźć... to jak szukanie igły w stogu siana bez magnesu ;| święty Mikołaj mi pomoże! ot! ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 10.12.06, 12:44 elapietrusiak napisała: > czekać,czekać... ile jeszcze (??) > se sama jakoś nie mogę znaleźć... to jak szukanie igły w stogu siana bez > magnesu ;| > > święty Mikołaj mi pomoże! ot! ;) ale pamiętaj, że święty Mikołaj czasem daje nietrafione prezenty... i co później? sprzedasz takiego Mężczyznę na allegro i kupisz sobie innego (jak to robisz z otrzymanymi książkami) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 12.12.06, 21:15 > ale pamiętaj, że święty Mikołaj czasem daje nietrafione prezenty... i co > później? sprzedasz takiego Mężczyznę na allegro i kupisz sobie innego (jak to > robisz z otrzymanymi książkami) ale jak to mówią : "lepszy wróbel w garści niż gołąbek na dachu!" , tudzież... "lepszy rydz niż nic" ;P a takiego delikwenta to ja już sobie wychowam ! ;) ale tak serio... zaparzacz do kawy mi się stłukł :( więc jakby mikołaj był tak wspaniałomyslny.. ;) uzupełniajcie liste!! stworzymy lepszy serwis poradnistwa prezentowego niż pewnien portal internetowy, ktory nass zaszczycił swoistym "pogotowiem prezentowym" ..z tym,ze prezenty takie no... dla osób o wysokich dochodach jednak... Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 12.12.06, 22:11 elapietrusiak napisała: > a takiego delikwenta to ja już sobie wychowam ! ;) > nie tak łatwo ich trenować > > ale tak serio... zaparzacz do kawy mi się stłukł :( więc jakby mikołaj był tak > wspaniałomyslny.. ;) to znak, że za dużo kawy w zbyt młodym wieku pijasz > > uzupełniajcie liste!! mi przydałby się jakiś fajny zegarek na rękę Odpowiedz Link
kiranna Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 13.12.06, 09:31 mnıe by sıe przydal urlop bez dzıecka na jakıs tydzıen-dwa, ale jak znam zycıe to tesknılabym do nıego juz na drugı dzıen ;) w zasadzıe cıeszy mnıe kazdy prezent, bo lubıe nıespodzıankı. wazne jest by wybrany byl z mysla o mnıe, nıgdy nıe lubılam zbıorowych, ıdentycznych prezentow np w pracy. Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 16:01 jako że zbliża się dzień kobiet - podnoszę wątek do góry :))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 19:24 taa, i wierzysz, ze jakis samiec powie Ci chociaż 8. marca, że Cię rozumie i że szanuje etc. ? ? ? no i że da prezent.. jasne... patetyczną czerwoną róże co najwyżej [faceci od czerwonych róż w moich oczach są skończonymi bezmózgami! bo co to, piękniejszych kwiatów nie ma?] no i przydałaby się też PANOM znajomość >>języka kwiatów<< ... dla otwartych umysłów podaję kilka linków... www.wopi.gsi.pl/mowakwiatow.html uczucia.net/walentynki/kwiaty.php www.abcgospodyni.pl/mowa_kwiatow.html PS. 5 żółtych tulipanów. [sobie moge pomarzyć <głupek>] Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 19:32 elapietrusiak napisała: > taa, i wierzysz, ze jakis samiec powie Ci chociaż 8. marca, że Cię rozumie i że > szanuje etc. ? ? ? no i że da prezent.. jasne... patetyczną czerwoną róże co > najwyżej [faceci od czerwonych róż w moich oczach są skończonymi bezmózgami! bo > co to, piękniejszych kwiatów nie ma?] no i przydałaby się też PANOM znajomość > >>języka kwiatów<< ... dla otwartych umysłów podaję kilka linkó > w... > > www.wopi.gsi.pl/mowakwiatow.html > uczucia.net/walentynki/kwiaty.php > www.abcgospodyni.pl/mowa_kwiatow.html > > PS. 5 żółtych tulipanów. [sobie moge pomarzyć <głupek>] > dostrzegam w tobie sporo agresji przeciwko rodzajowi męskiemu Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 20:37 beduinka napisała: > dostrzegam w tobie sporo agresji przeciwko rodzajowi męskiemu chyba "podrodzajowi" ... Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 20:42 elapietrusiak napisała: > beduinka napisała: > > > dostrzegam w tobie sporo agresji przeciwko rodzajowi męskiemu > > chyba "podrodzajowi" ... oj nieładnie Elu!!! podpadasz nie tylko forumowym chłopcom / mężczyznom, ale i kobietom mającym o mężczyznach troche lepsze mniemanie niż ty Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 20:51 Ha! to może znajdzie się jakiś MężCZYZNA, który postara sie tę moją teorię obalić i poglądy zmienić... jesli tak to jestem otwarta na propozycje. Sęk w tym, że nikt się nie odważy, ja juz ich znam... ;) nie no, zobaczymy za te 5 dni...może ktoś mnie zaskoczy, ale WąąąTPIęę... a że podpadam, no cóż, mam się z tym kryć? a zresztą, miało być o prezentach... to ja poproszę MęSKIEGO MężCZYZNę, może być? Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 20:53 elapietrusiak napisała: > Ha! to może znajdzie się jakiś MężCZYZNA, który postara sie tę moją teorię > obalić i poglądy zmienić... jesli tak to jestem otwarta na propozycje. > Sęk w tym, że nikt się nie odważy, ja juz ich znam... ;) > > nie no, zobaczymy za te 5 dni...może ktoś mnie zaskoczy, ale WąąąTPIęę... > może NIE zasłużyłaś!!! > a że podpadam, no cóż, mam się z tym kryć? > a zresztą, miało być o prezentach... > > to ja poproszę MęSKIEGO MężCZYZNę, może być? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 20:57 no tak, pewnie nie zasłużyłam. to już się nie udzielam, bo nie zasłużyłam. dobranoc. Odpowiedz Link
beduinka Re: zbliżają się święta... każdy lubi prezenty :) 03.03.07, 21:10 elapietrusiak napisała: > no tak, pewnie nie zasłużyłam. > to już się nie udzielam, bo nie zasłużyłam. > dobranoc. prześlij się z tym kiedyś będzie lepiej Odpowiedz Link