samarytanin61 08.12.07, 23:27 Od dawna tak sie nie smialem jak przy tym kabarecie (bez zadnych pod tekstow) www.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetys Re: Cos smiesznego 09.12.07, 00:36 -Knock Knock -Who's there? -Me, I kill you oglądałem to już z 10 razy i za każdym razem się śmieję:) Odpowiedz Link
beduinka Re: Cos smiesznego 09.12.07, 08:34 próbowałam obejrzeć, ale mam zbyt wolne połączenie by oglądać filmiki... może wieczorem będzie szybsze Odpowiedz Link
aisza5 Cos smiesznego- Antique pod piramidami... 28.09.08, 16:21 ie.youtube.com/watch?v=jXwbJxpVgjo Odpowiedz Link
aisza5 Grube delfiny na diecie-Może smutne,a nie smieszne 30.09.08, 12:15 Grube delfiny na diecie 2008-09-30 10:09 /PAP/ Na niskotłuszczową dietę muszą przejść delfiny z japońskiego delfinarium, które dorobiły się brzuchów i ich akrobacje przestały być widowiskowe - poinformowali we wtorek przedstawiciele Kinosaki Marine World, w prefekturze Hyogo. Od końca sierpnia odchudza się 19 delfinów, czyli wszystkie w delfinarium. Opiekunowie zdecydowali o diecie, gdy okazało się, że ich podopieczni nie są w stanie doskoczyć do umieszczonej nad wodą przeszkody. Wszystkie delfiny otrzymywały takie samo menu: ok. 14 kg mieszanki makreli i chudszych ryb dziennie. Opiekunowie odkryli jednak, że makrele są coraz tłustsze, więc wzbogacili jadłospis o chudsze produkty. Jednak dieta, nawet najlepsza, to nie wszystko, dlatego dla delfinów opracowano specjalny program ćwiczeń - powiedział rzecznik parku morskiego Haruo Imazu. Rzecznik dodał, że wydaje się, iż dieta i ruch przynoszą rezultaty. Odpowiedz Link
aisza5 Obama- to Beduin (na pustyni go nie spotkaliśmy)! 13.11.08, 15:16 www.tvn24.pl/0,1572884,0,1,obama-to-beduin,wiadomosc.html Odpowiedz Link
aisza5 Wiem, że nie na temat- ale o obcowaniu ze złem: 14.11.08, 16:29 wiadomosci.onet.pl/1862339,12,zwolennicy_obamy_nie_moga_przyjmowac_komunii,item.html Zwolennicy Obamy nie mogą przyjmować komunii Katolicy, którzy w amerykańskich wyborach prezydenckich oddali głos na Baracka Obamę, powinni powstrzymać się od przyjmowania Komunii Świętej, ponieważ kandydat Demokratów jest zwolennikiem aborcji i popieranie go stanowi "fizyczne obcowanie ze złem" - oznajmił ksiądz Jay Scott Newman z parafii pod wezwaniem św. Marii w Greenville w Południowej Kalifornii. "Nasz naród obrał sobie na zwierzchnika najbardziej radykalnego zwolennika aborcji, jaki kiedykolwiek zasiadał w amerykańskim Senacie bądź kandydował na prezydenta" - napisał Newman w niedzielnej odezwie do swoich parafian, której fragmenty przytoczyła w czwartek agencja Associated Press. "Głosowanie na polityka popierającego aborcję, gdy istnieje alternatywa w postaci zwolennika ochrony życia, stanowi fizyczne obcowanie z istotnym złem - kontynuował wielebny Newman. - Osoby w tym stanie nie powinny przyjmować Komunii Świętej, dopóki nie pojednają się z Bogiem w sakramencie pokuty" - podkreślił. Bostońskie stowarzyszenie Katolickich Demokratów skrytykowało posłanie Newmana. - Ojciec Newman myli się (...). Niestety, robi to w sposób kosztowny dla tych parafian, którzy zagłosowali na Obamę i Joe Bidena. Poniosą oni duchowy koszt tych słów - ocenił dyrektor stowarzyszenia Steve Krueger. Na wtorkowej konferencji amerykańscy biskupi katoliccy zobowiązali się do stanowczego sprzeciwu wobec administracji Obamy, jeśli będzie ona forsowała prawo do przerywania ciąży. Sondaże wskazują, że 54 proc. katolików zagłosowała w amerykańskich wyborach prezydenckich z 4 listopada na Baracka Obamę. Odpowiedz Link
aisza5 Barack Obama o religii w polityce- moze na temat? 30.11.08, 14:13 pl.youtube.com/watch?v=Ojo2WDfHOpc Odpowiedz Link
aisza5 NIE Cos smiesznego- tylko smutnego! O krokodylicy! 28.11.09, 10:40 fakty.interia.pl/ciekawostki/news/2-lata-ciezkich-robot-za-pobicie-ciezarnej-krokodylicy,1402459 2 lata ciężkich robót za pobicie ciężarnej krokodylicy Sąd w Bangladeszu skazał dwóch mężczyzn na karę więzienia za ciężkie pobicie ciężarnej krokodylicy w islamskiej świątyni - poinformował dziennik "Dhaka's Daily Star". Sędzia skazał mężczyzn za torturowanie krokodylicy na dwa lata więzienia i ciężkich robót. Krokodylica, wabiąca się Pipil, odniosła poważne obrażenia i straciła jednego oko na skutek pobicia jej w kwietniu kijami bambusowymi w świątyni Chan Dżahan Ali w okręgu Bagerat, 135 km na południowy zachód od Dhaki. W dużym stawie na terenie świątyni żyje około dwóch tuzinów krokodyli. Pielgrzymi mogą je karmić. Mężczyźni byli w grupie osób pobierających od pielgrzymów opłatę za oglądanie krokodyli. Według władz lokalnych 5 krokodyli zmarło w ciągu ostatnich 10 lat z powodu pobicia przez członków tej grupy. Prawo bangladeskie chroni krokodyle. Za ich torturowanie lub zabicie grozi do 5 lat więzienia. Odpowiedz Link