Gość: misiek IP: *.chello.pl 06.07.09, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.telpol.net.pl 06.07.09, 16:46 tragedia..praktycznie kompletna kopia Zmierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:53 Czy producenci tych górnolotnych seriali wybierają obsadę z zawiązanymi oczami? Mimo, ze serial to [jak wspomniał mike] zżyna Twilight, nie musiało być tak źle. Tymczasem nie tylko głowni bohaterowie to kwadratowe szczęki ale wyglądają jak zmęczone detoksem 30stki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.elektron.com.pl 06.07.09, 18:00 @mike, nie denerwuj mnie. -, serial Vampire Diares powstał na podstawie książki, a tak się składa, że ona wyszła w 1991 roku :/ a Zmierzch w 2005, więc można sobie policzyć kto (jeśli jeszcze) od kogo zgapił ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.telpol.net.pl 06.07.09, 18:06 sorry..nie wiedziałem..nie siedzę w tym bardzo, a zwiastun mi przypomina tylko jedno. Ale ta zżynka chyba też jest logiczna. Serial powstał tuż po tym jak zaczęła się Zmierzchomania. I nieważne, co było pierwsze...myślę, że wszelkie produkcje tego typu będą porównywane do Zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.elektron.com.pl 06.07.09, 18:18 ja też przepraszam. po prostu nie mogę znieść tego, że teraz każdy serial i film o wampirach musi być porównywany do "Zmierzchu". :| chociaż wiem, że to nieuniknione. Twilight to banalna historyjka o miłości... wampiry-wegetarianie... śmieszne. uważam, że VD fajnie się zapowiada i chcę to oglądać i tylko modlę się o to, żeby nie było takiej manii jak przy Zmierzchu, bo to nie do zniesienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.chello.pl 06.07.09, 18:19 "świeży" 3-dniowy zwiastun... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.chello.pl 06.07.09, 18:39 ok. mała poprawka. to promo było już w sieci 22 MAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 18:54 GABI POKAZ SWOJA SZCZEKE TO POGADAMY:) Odpowiedz Link Zgłoś
samwiera Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo 06.07.09, 19:05 Stare promo....warto czekac! V.D. wyszlo przed ZMierzchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: 90.156.116.* 06.07.09, 19:27 Ta obsada nie jest zbyt ekscytująca, ale mało znane twarz=małe stawki. Sądzę że producenci chcą popłynąć na fali właśnie sukcesu Zmierzchu i to porównanie będzie się powtarzać. Bo przecież Wywiad z wampirem aż takiego szumu wśród młodzieży nie wywołał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:00 @MARIAN: czyli gdybym napisała, że nie podoba mi się gra tej dziewczyny to napisałbyś "zagraj mi to lepiej"? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.promax.media.pl 06.07.09, 21:36 no i co z tego, ze chca wykorzystac popularnosc tego tematu, moze i z lekka przypomina zmierzch ale to inna historia, zreszta poczekajcie do wrzesnia i wtedy osadzicie. Moze celowo chca w reklamach nawiązać do zmietzchu zeby przyciagnac publike przed tv, pomyslcie o tym w ten sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 02:51 ten zwiastun już jakiś czas jest w sieci. co do serialu to ja na niego czekam. jeżeli kogoś też interesuje to polecam polska strone - www.vampirediaries.wxv.pl ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_majka_i_ja Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo 07.07.09, 08:35 @mike, @ja. : wszystko to nie prawda! oni wszyscy nie zrzynają od Zmierzchu, tylko od Wywiadu z wampirem - to było pierwsze! :D Albo jeszcze lepiej - od Nosferatu i Draculi :P Mnie tylko śmiać chce się z imion bohaterów: "Nazywa się Stefano... Stefano Salvatore i jest Włochem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.dslgb.com 07.07.09, 09:51 jacy BRZYDCY AKTORZY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:49 Zbyt podobne do zmierzchu znów chcą żerować na daniach odgrzewanych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julietka Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:52 Na szczęście True Blood i Moonlight nikt nie porównuje do Zmierzchu :) a Vampire Diaries chętnie obejrzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.wroclaw.mm.pl 07.07.09, 13:28 co za gniot :/ na szczęście jest True Blood, które ma jakąś wartość i nie jest filmikiem dla nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 16:33 boze ludzie wezcie sie ogarnijcie, oceniacie serial ktory jeszcze nie wyszedl, to co ze jest zwiastun, zwiastun mona zmontowac tak, ze bedzie opowiadal dowolna historie, wiec wyluzujcie i poczekajcie na premiere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linek Re: Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.chello.pl 07.07.09, 20:54 nawet ten aktor jest podobny do tego co grał Edwarda w Zmierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.chello.pl 10.07.09, 12:47 co? przecież pattinson wygląda jak niedomyty żul :/ ja podobieństw do zmierzchu nie widzę, chyba że wampiry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewa102 Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 23:12 jak oni dobrali tych aktorow???? przeciez w ksiazce Elena jest blondynka!! i te trampki?????? szok a Matt i Damon powinni byc przystojni!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilijka Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.cdma.centertel.pl 16.07.09, 08:37 Wspaniały film,tylko żeby dali go na polskich kanałach-ja mam polsat cyfrowy-czy gdzieś go będę mogła obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Vampire Diaries: nowe, długie promo IP: *.chello.pl 25.08.09, 00:05 Super - gdyby ktoś się ogarnął i cos przeczytał, to książka została wydana w 1991, więc raczej to Zmierzch jest kopią, a nie na odwrót. Teraz jak jest szał na wampiry, to nie zdziwie się jak zrobią remake "Wywiadu z Wampirem" albo sfilmuja całych "Kronik..." Odpowiedz Link Zgłoś