tex666 15.06.03, 21:36 podobno 14 czerwca miało dojść do konfrontacji w cztery oczy między poduchowiczami, doszło do spotkania? bo jakoś na poduchach nic o tym nie słychać, może macie jakieś fotki?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 21:46 witaj Texie:-))) a o tym spotkaniu to ja nic nie wiem..., ale może coś w przyszłości się odbędzie hihi... a co ty chcesz wiedzieć, jak sam nic nie mówiłeś ;-PPPPP ita_z_kotem_na_klawiaturze "Jeśli chodzi o szczęście, to warto się po nie bardzo nisko schylić" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: spotkanie 15.06.03, 22:12 Ano miało... ja miałem chodzić po Rynku "z" Korzeniowskim, a Ulalka z ... Itką (która nic o tym nie wie ;)) miały mi kibicowac. ale musiałem się pilnie przemieścić i w tej chwili jestem jakieś 1100 km od Krakowa ;( całe szczęście nie musiałem iść pieszo ;) A swoją drogą pomysł ze zdjęciami jest całkiem fajoffy Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 22:14 eee Rzulwiku, ja się nie dziwię,że o tym nic nie wiem, bo już dawno przebolałam te niespotkane spotkanie ... i jak wczoraj widziałam w tv, jak chodzą, to żałowałam ,że nie ma mnie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 22:21 a pewnie, że miałam być :)))) a przyznaję się bez bicia :)) kiedyś dojdzie do tego spotkania i tak :)) prawda Itko? prawda Rzulwiku? :) Texik :)) a kogóż Ty byś tak chciał oglądać, coooooo?? ;)) no i proszę tu najpierw zeznawać, jak wyglądało "spotkanie na szczycie" Trans <-> Tex :)) i zdjecia dawać!! ;)) mail znasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw zdjęcia ze spotkania na szczycie 15.06.03, 22:31 ulalka napisała: > a pewnie, że miałam być :)))) a przyznaję się bez bicia :)) kiedyś dojdzie do > tego spotkania i tak :)) prawda Itko? prawda Rzulwiku? :) prawda, prawda juz siem nie bojem... > Texik :)) a kogóż Ty byś tak chciał oglądać, coooooo?? ;)) no i proszę tu > najpierw zeznawać, jak wyglądało "spotkanie na szczycie" Trans <-> Tex :) no właśnie. Pierwsi byliście, to pierwsi zeznajecie > ) i > zdjecia dawać!! ;)) mail znasz :)) mój też znasz Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: spotkanie 15.06.03, 22:29 nawet nie wiesz jak ja cierpię z powodu niechodzenia A spotkania, to szczerze przyznam - bałem siem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 22:30 a co my z Itką takie straszne?? ;)) ps. domyślam się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: spotkanie 15.06.03, 22:48 OK, to ja pierwszy się obnażę i czekam na reakcje pozostałych, napewno macie jakieś fotki :)) Zdjęcia zrobine 15-06-2003 godz. około 19:00 www.tex.neostrada.pl/01.jpg www.tex.neostrada.pl/02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 22:51 oj Texiu, na mnie to będziesz musiał poczekać, bo ja fotek swych w kompie nie mam, a nijakiej możliwości ich zrobienia tyż nie... może dopiero coś w lipcu, jak nową maszynę ściągną... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 22:53 tex666 napisał: > OK, to ja pierwszy się obnażę i czekam na reakcje pozostałych, napewno macie > jakieś fotki :)) > > Zdjęcia zrobine 15-06-2003 godz. około 19:00 > www.tex.neostrada.pl/01.jpg > www.tex.neostrada.pl/02.jpg ło matko... znów się moja prowokacja nie udała ;)) Tex, wracam honor :))) ale gdzie tu Trans i wasze spotkanie??????????????? <indagował Sherlock> Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 22:55 hihihi... Trans pewnie kostką brukową albo powietrzem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 16.06.03, 19:07 jtka napisała: > hihihi... Trans pewnie kostką brukową albo powietrzem;-) a może kwiatkami?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Texik, ten skrypt z zegarkiem jes czadowy ;)) 16.06.03, 19:08 mam ten zegarek sam, Rzulwiku :)) jak znajdę to prześlę @ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 22:38 wiem , wiem ,że się bałeś... jak zresztą większa tu część poduchowiczów... tylko nie wiem dlaczego.... Ulalko? byłaś u fryzjera na wiosnę? poprawiłaś fryzurkę po zimie?;-))))) teraz chyba czas na kosmetyczkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 22:59 odpowiadać proszę!!.. <tupnął Sherlock> ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 23:02 hihihi Ulalko, tam była zmowa milczenia i tak niczego się nie dowiesz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 23:03 jtka napisała: > hihihi Ulalko, tam była zmowa milczenia i tak niczego się nie dowiesz;-))) to Tex mnie nie zobaczy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: spotkanie 15.06.03, 23:00 Texie - prawda czysta , Sloonko moze zaświadczyć , jak wróci.... no chyba że chcesz bym Ci jakąś modelkę wysłała, to zaraz coś ściągnę z netu;-)) ale to chyba o mnie chodziło, a nie o modelkę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 23:02 a skąd pewność, że to Tex??? ;))) hi hi hi... nie chce zeznawać o spotkaniu z Transem... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: spotkanie 15.06.03, 23:02 Ulalko, moje spotkanie z Transem niestety nie zostało udokumentowane. Przykro mi bardzo, będziesz musiała się zadowolić jedynie moją facjatą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 15.06.03, 23:03 mhmmmm.... a no to pomyślimy, czy ja mam jakieś zdjęcie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: spotkanie 15.06.03, 23:08 na 100% to jestem ja i to dzisiaj, masz najnowsze zdjęcia , a nie tam jakieś hologramy nad którymi pracuje Transik :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: spotkanie 15.06.03, 23:22 stare....z tamtego roku... jeszcze w kaffe pracowałem ;( innych na razie nie mam ;) może jak Mrucha mi podeśle, to Wam z innego spotkania podeślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 16.06.03, 19:13 rzulw napisał: > stare....z tamtego roku... jeszcze w kaffe pracowałem ;( > innych na razie nie mam ;) > może jak Mrucha mi podeśle, to Wam z innego spotkania podeślę ;) no i podziwiałam Rzulwika :))) ps. czy można zalecić odrobinę uśmiechu na przyszłość..? jakoś Twittie uśmiecha się, tak czy nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: spotkanie 17.06.03, 09:29 A ja mam straaaaasznie duzo zdjec ale nie umiem zalaczac :((((((( wiec nic z tego :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: spotkanie 17.06.03, 15:20 Juz raz wystraszylam Ciebie, nie boisz sie drugiego raza?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: spotkanie 17.06.03, 15:23 A poza tym mnie nie chce sie otworzyc linka z Twoim (tzn linka jest aktywna ale po otw. jakis napis ze nie mozna cos tam cos tam) , co moge zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: spotkanie 17.06.03, 16:26 tex666 napisał: > to wyślij na maila :) a ja wysłałam... jak się podoba... fontanna?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś