wicom 22.05.06, 12:51 kiedys w trakcie generowania raportu w lewym dolnym rogu pokazywal mi sie stoper, moze ktos wie jak sie go ustawia :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niesmialy Re: stoper 22.05.06, 15:59 tu masz fragment kodu, stoper jest wywoływany przez funkcję READ TABLE gt_upload INTO g_file_check INDEX 1. *** Output status message g_pro_msg = g_file. CONDENSE g_pro_msg. CONCATENATE 'File uploaded... now processing' g_pro_msg 'lines' ' Start time: ' g_time INTO g_pro_msg SEPARATED BY space. CALL FUNCTION 'SAPGUI_PROGRESS_INDICATOR' EXPORTING text = g_pro_msg. Odpowiedz Link
wicom Re: stoper 23.05.06, 10:48 chodzi mi o to ze generalnie mi sie nie pojawia - tez s standardowych raportach, moze to zalezy o wersji SAP GUI? Odpowiedz Link
saperr3 Re: stoper 25.05.06, 11:00 Witam, A nie masz przypadkiem ustawionego starego wyglądu interfejsu? Jaki masz standardowy kolor w SAP - szary czy błękitny? Jeśli wykorzystujesz stary wgląd to wtedy zamiast stopera pojawia się pasek stanu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
em_es jest parametr, który ten zegar wyłącza 30.05.06, 13:05 dla wszystkich transakcji, jak znajdę jaki to Ci napiszę, zapisałam na szkoleniu, tylko cholera wie gdzie :) Odpowiedz Link
em_es mam - parametr SIN 30.05.06, 14:05 ustawić w parametrach użytkownika (SU01), 0 oznacza wyłączony Odpowiedz Link