kendo 07.06.10, 09:46 prosze "prywatny kacik" na zapytania/lisciki/odpowiedzi cieszymy sie ,ze odwiedzasz nas i pozostaniesz z nami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: wei.wu.wei 07.06.10, 09:47 zainteresowalam sie winem, na ktore zapraszasz Greis, nieznam go, widze,ze biale, czy to pol wytrawne?,bo takowe lubie Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 07.06.10, 10:07 Całkiem możliwe, no taką niewyraźną etykietkę dali. A, dziękuję za kącik Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 07.06.10, 14:25 Witaj wei.wu.wei..... chyba sobie język połamię na Tobie. www.youtube.com/watch?v=ykKKfj0iif0 Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 08.06.10, 10:02 , *Jagus, przyzwyczaimy sie, a moze po swojemu "skrocimy " nika mozna pieszczotliwie tez napisacwejus nawet niewiem czy to "brzmi obrazliwie mysle ze wei.wu.wei sie nie obrazi Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 08.06.10, 11:45 Ponieważ jest 2xwei,to zostaje Weiwu.,ale jak sobie chcesz wei,wu.wei, zaczynam się przyzwyczajać. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 08.06.10, 13:20 Wei.wu,ciekawa jestem,czy Ty tak tylko myślisz,czy wprowadziłeś w swoje życie? Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 08.06.10, 17:35 No wiesz, skoro "bez działania" to chyba też "bez wprowadzania". Się najwyżej samo może wprowadzić. A czy wprowadziło? - nie mnie oceniać. Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 08.06.10, 14:53 hi,hi............ posmialam sie z propozycji imiennej doszlam do wniosku, ze mozemy uzywac chyba kazdej opcji,oczywiscie nie obrazajac Cie. fajny z Ciebie "facio" Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 08.06.10, 20:17 aj,waj, no i o malo do spiecia nie doszlo, wei.wu.wei przepraszam,jak urazilam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 09.06.10, 09:01 Hihi Wuiwei,nie bądź taki porywczy. bo my tu łagodne jak baranki,jeszcze nam różki nie urosły. Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 09.06.10, 09:17 ja moze sobie zminie nika na ..aj.waj.aj? *Jago widac,ze bardzo powazny jest wai.wu.wei, tym bardziej,ze facioujelam w " " co oznacza,ze zartu uzylam. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 09.06.10, 09:44 A ja mam taki zwyczaj, że nie zawsze żart sygnalizuję, he he Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 09.06.10, 10:10 a to teraz juz zakodowalysmy w "swych lepatynkach", by robic seriesa kliki do Ciebie, a gdy zartujemy,bedziem ekstra na koncu wpisu dopisywac,ze to zarcik Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 09.06.10, 10:18 eee, ja to w chińskim horoskopie jestem małpa No w ogóle jestem małpa, ale w tym horoskopie to stoi tak: Wrodzony kompleks wyższości powoduje, że nie respektuje żadnych zasad i nie uznaje autorytetów. Jest egocentryczna. Pozornie patrzy przez palce na wiele spraw, ale zdobycie szacunku Małpy graniczy z cudem. Ona ceni wybitna inteligencję, rzetelna wiedzę, dowcip i celne riposty. Nie zdarza się, by zaprzyjaźniła się z kimś szarym i tuzinkowym. Podkreślmy więc: ceni inteligencję, a inteligencji nie trza durnych emotików. NA wszelki wypadek: Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 09.06.10, 11:34 o rany, i pomyslec , w skrytosci mialam takie zdanie o "malpie chinskiej" cyt.z horoskopu. teraz sie zastanawiam jak przyjmiesz ten post, poniekad zabrzmial jak krytyka,a tu chyba tez jestes na nie uczulony? niemniej jednak, tu na forum nie ubiegamy sie o pochlebstwa, jestesmy soba/i zgrana Zaloga choc jest nas tylko"garstka" a tak dla zmiany tematu, mam pytanie, czy posiadasz jakies zwierzadko domowe(tu sie za cisnie by dopisac juz wiadome",ale pomine je my tu wszyscy posiadamy koty/psiuny roznej rasy, mamy temat o zwierzatkach,wiec zapraszam,jak jest aktualny w temacie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 09.06.10, 13:21 Doszłam do wniosku Wu.ai.wu,że nie umiesz się bawić,zbyt bierzesz wszystko na serio.Więcej luzu Ci się przyda.Nie patrz na małpy,tylko naprawdę jaki jesteś,bo małpy wyprowadzą Cię na manowce. Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 09.06.10, 13:41 owszem podczytuje wszystkie horoskopy, traktuje je z pszymruzeniem oka zawsze, *Jaga ma racje roznie to bywa z "roznymi zwierzadkami" wei.wu.wei zycze milego klikania z nami. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 09.06.10, 16:10 Jako wredna małpa powinienem posiadać kota, no ale jako miłośnik inteligencji posiadam psa. Sukę konkretnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 09.06.10, 18:33 No to już dobrze,wei.wu,faktycznie emotek wyciągnął język,tym razem ja nie poznałam się. Napisałeś: Podkreślmy więc: ceni inteligencję, a inteligencji nie trza durnych emotików. więc po co ten język,skoro durny? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 09.06.10, 18:45 No to się pobawmy, stanąłeś wei.wu oko w oko z małpą, ja też małpa jedna. www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/ Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 09.06.10, 19:26 forum.gazeta.pl/forum/w,11086,71271538,71271538,vistulowy_zwierzyniec.html o! zwierzyniec sie powieksza, gdybys byl zaineteresowany to tu poczytasz o naszych zwierzatkach, i Twoja sunia tez by dobrze sie czula w tym towarzystwie. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 09.06.10, 21:07 Niestety, moja sunia to kawał bydlaka (bydlaczki ?) jest - czyli suka po prostu. No i dodatkowo nie forumuje. Dziwna jakaś.... Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 09.06.10, 21:08 Małpa i małpa. Co o takim układzie mówi astrologia? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wei.wu.wei 10.06.10, 13:53 Astrolog nie musi mi mówić,bo mam córkę małpę.Mam z nią nieustające wojny.Każda małpa chce mieć rację. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 11.06.10, 02:13 A ja wcale nie chcę mieć racji. Po prostu ją mam Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 11.06.10, 09:23 oj,jak to zle kiedy sie jest upartym z racja, wiadomo,ze czlowiek jest nieomylny czasami i trzeba sobie przyznac szczerze,ze sie myli w racjach Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 11.06.10, 10:26 To jeszcze zależy od tego, w jaki sposób człowiek do swojej racji dochodzi i jak często jest o niej przekonany. Odpowiedz Link
kendo Re: wei.wu.wei 11.06.10, 10:31 tafiles w sedno sprawy, tez jest pozniej "odwaga"przyznac sie, ze nie mialo sie tej racji Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: wei.wu.wei 11.06.10, 10:42 No fakt, jak kto swą "rację" opiera na tym, co mu sąsiadka w warzywniaku zapodała, to potem wstyd... Odpowiedz Link
greis52 a ja Wam odpowiem cytatem:) 11.06.10, 10:32 Racja jest jak dupa, każdy ma swoją. Autor: Józef Piłsudski Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: a ja Wam odpowiem cytatem:) 11.06.10, 10:43 Pan Piłsudski nie jest w szczególnym poważaniu wśród Wielkopolan. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: a ja Wam odpowiem cytatem:) 11.06.10, 13:12 Potrafię się przyznać,że nie miałam racji i nawet mam z tego powodu satysfakcję. Odpowiedz Link
mycha Re: wei.wu.wei 14.06.10, 15:19 ooo, wypada się przywitać miłego taplania się w vistuli Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wei.wu.wei 17.06.10, 01:05 to i ja przywitam Wielkopolanina ubawiłam się czytając o małpach i sukach, tudzież zniekształceniach nicka pozdrawiam Odpowiedz Link