greis52 02.08.10, 11:36 Pada deszczyk... takie wierszowanie moja dzieci w przeszlosci przyniosly z przedszkola, reszty nie pamiętam.... a dreszczyk czuje bo od rana leje a na forum susza i cisza udanego poniedzieli życze Wam!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 11:54 Witaj Greis,Kendo chyba jeszcze nie wyjechała,aż tak zabiegana???? U mnie deszczyku nie ma,za to słonko mocno przygrzewa. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 12:36 Ani słońca ani deszczu. Duchota jeno. Odpowiedz Link
greis52 Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 12:42 jak deszcz pada to mi apetyt wzrasta spalaszowalam i sniadanie i zapasy z szuflady a gdzie to nasza Tess znow niesie? jakos umknela mi wiadomosc o wyjezdzie Odpowiedz Link
kendo Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 12:58 no widze Zaloga sie "zdreszczyla" w poszukiwaniach mnie ludziki, powinnam Wam w piatek napisac,(przepraszam)ze zamierzam letnia pora weekendowac beznetowo, siostra u mnie bawila,ja rewizyte robilam, fajnie tak czasami odpoczac inaczej. pogodowo,jakos niejak,niemniej letnie ciuszki,ktorych jeszcze nie mialam w tym roku poprasowalam by chociaby raz w sezonie lenim je wlozyc. po poludniu do innego miasta jade w poszukiwaniu kiecki na uroczystosc weselna, usch....wszystko do kolan a ma byc za kolana ,tak mloda para sobie zyczy. Odpowiedz Link
greis52 Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 13:06 jak juz nic nie dostaniesz za kolanka mozna falbanke doszyc z jakiejs ekstra koroneczki a to Ci sie galowa uroczystosc szykuje, krajowa czy zagraniczna? ostatnio ogladalam reportarz jak panstwo mlodzi wraz z goscmi postamowili spelnic marzenie jednemu dziecku xz Fundacjoi Mam Marzenie, zamiast kwaitow to za te pieniazki zakupilla findacja dzieciakowi choremu komputer, fajne takie inicjatywy a i radosc wieksza niz z kwiatow Odpowiedz Link
kendo Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 13:43 Greis siostrzenica-chrzesnica zamaz wychodzi, mieszkaja w Geteborg,tam bedzie i uroczystosc, musimy hotel sami zabokac no ale w takim "szcztnym celu" to nie szkoda mi kasy.... Greis myslalam o doszyciach,niestety nie maja tu takich koronek co by pasowaly, w kraju byloby bez problemu bo nawet material mozna by bylo dokupic w podobnych niuansach/kwalitet i podoszywac "zakonczenia" a tu??,niedosc ze kiecka fure kasy kosztuje to za krotka sama uroczystos weselna jakos nmnie nie kreci, dopiero na drugi dzien wspolne sniadanie-brunsh-czy jak to sie pisze, mlodzi otwieraja prezety,czytaja zalaczone bileciki, powinno by wesolo bede po raz pierwszy na typowym szwedzkim weselu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 14:11 Jak ja nie lubię wesel. Musiałam być u swoich dzieci,ale jak żenił się siostrzeniec męża 2 lata temu,to wysłałam męża z dzieciskami swoimi.Nikt nie miał do mnie o to pretensji.Ważne,że kasa była dla młodych. Odpowiedz Link
kendo Re: czujesz dreszczyk ? 02.08.10, 14:28 uuuuuuuuuu,Jagus a ja lubie takie "przyjecia" mlodzi tez napisali w zaproszeniu, ze "rzeczy" juz maja wszystkie(oboje po stujach z magistrami,zlaczyli swe domostwo) i najchetniej widzieliby "koperte" no coz tu taka moda,ze na ostanim zaproszeniu wyszcczegolniaja co sobie pragna i zycza Odpowiedz Link
greis52 dzisiaj to mamy ulewe:( 03.08.10, 11:33 juz nie dreszcze a ciarki czuje pozdrawiam! Odpowiedz Link
greis52 Re: dzisiaj to mamy ulewe:( 03.08.10, 11:48 ale wyczytałam przed chwila, ze błotko orzeźwia i regeneruje wiec jakos dobrne po nim do domu Odpowiedz Link
kendo Re: dzisiaj to mamy ulewe:( 03.08.10, 12:08 Greis, stopki bedziesz miec jak u niemowlaka, dobrze by bylo je w domu jeszcze poprawic i na tydzien spokoju z pielegnacja, wystarczy tylko je myc bez zadnego dokladniejszego pielegnowania,oczywiscie dobry krem nakladajac. Odpowiedz Link