kendo 01.06.11, 10:46 witam czerwcowo, zyczac millego kazdego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: powitania czerwcowe 01.06.11, 10:49 bylam bliska w maju sie wpisac na szczescie "obudzilam sie" dzis dzien dziecka.... no coz dla wnuczat/czek,wszystkiego dobrego... a nasze dzieciska juz duze,wiec wzmianka dal nich ,ze dzis ich swieto,zawsze podnosza brew do gory milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 01.06.11, 11:55 Dzieciom wysłałam życzenia elektronicznie,a wnuczki jak przyjdą to dostaną po czekoladzie z orzechami i kaskę. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 01.06.11, 18:32 dzieciom dużym i małym zdrowia życzę no kaska tez się pewnie im przyda Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 02.06.11, 11:22 az wierzyc mi sie niechce, ze to juz czerwiec, jakos tak szybko miesiace/dni uciekaja, milego dnia ....dzis mamy koscielne siwto Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 02.06.11, 12:07 W nocy miałam burzę z ostrymi piorunami,Pieszczoch się nie bał, ja czekałam kiedy się uspokoi. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 03.06.11, 11:24 witaj Jago jak zawsze z pieknym kwiatem/krzewem Nas witasz, ladny kolor hortensji. tu goraco sie robi,bardzo lubie ciepelko, zycze milego odpoczynku. Odpowiedz Link
fleur1 Re: powitania czerwcowe 03.06.11, 11:58 Życzę dalej udanego piątku i wymyślcie coś fajnego na weekend. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 03.06.11, 15:45 Witajcie,byłam pewna,że się przywitałam,bardzo ciepło i słonecznie, wczoraj miało padać po południu i prognoza się nie sprawdziła, a przydałoby się bardzo. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: powitania czerwcowe 03.06.11, 20:50 U mnie strasznie sucho.Nie moge pisac bo muszę małego kotka pilnowac. Włazi Zuzi na głowę i gorzej bo szuka u niej cyca .Co prawda moje psiaki to jak ciotki dla kociakow ale pies to pies.Moze sie odgryżc i bedzie klopot. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 04.06.11, 11:32 Witam i miłego dnia życzę. Irysko no to masz zajęcie.Kotek szybko wyrośnie i sam się zatroszczy o swoje bezpieczeństwo.Pomyśl jakie mu imię nadać. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: powitania czerwcowe 04.06.11, 19:11 Nie mam pojęcia jak tą kocią panienkę nazwać.Juz rozrabia okrutnie wlazi psom na glowę a ja glaskając kotka muszę od razu glaskac psa bo inaczej sa bardzo zazdrosne.A tak sie szybciej zaprzyjażnią.Upał okrutny,trawa całkiem zżółkła. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 04.06.11, 20:07 witam... jakos znosze upaly, zajcie w ogrodzie mam wiec nie odczuwam, *Irysko, to masz kociunka malego?; ale fajnie,no wymysl jakies "orginalne"i mie,a moze Vistulanka? no co?? bedzie i tak "nasza" czekamy na fotke. milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 05.06.11, 09:43 witam Greis i reszte niobecnych i oczywiscie Nowa internautke DORKE zycze wspanialego odpoczynku w sloncu z umiarem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 05.06.11, 10:52 Wita...witam dziewczyny.Pogoda na medal. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: powitania czerwcowe 05.06.11, 19:48 Tak , tylko ja tu wyschnę na wiór.Dzis po południu zachmurzyło sie jak diabli,ja juz sie cieszę ze będzie burza i popada...Nawet wysłałam męza zeby Sabę zamknał do garazu bo juz panikowała a tu trzy razy zagrzmiało,chmury sie rozeszły i do tej pory swieci słońce.I nie wiem jak oni w TV podaja rekordy ciepła - np.w Słubicach padł rekord bo było 31...itp. A tu w cieniu było 32 (dzis też) Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 05.06.11, 19:51 oj to prazy Irysko u Ciebie, tu chlody wiatr.... deszcz dopiero na srode zapowiadaja, milego wieczoru. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 06.06.11, 10:08 Witam kochani. Prognoza sobie,a rzeczywistość sobie,miało być 29,a jest 10-ta i już 28st. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 06.06.11, 10:21 *Jago, na piknych lakach bywasz witajcie, tu niby goraco a wieje, z plazy chyba nic nie bedzie slubne przed chwila wyskoczylo z "nieplanowanym planem" wrrrrrrrrr..nie lubie tak i juz niemniej milego dnia zycze, tu czerwona kartka w kalendarzu-National dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 07.06.11, 10:33 hmmmmmmmmmmmm.. *Jagus, piekny kolaz letni witam z "zadymionym niebem, walilo piorunami noca troszke dalej odemnie/pozary/zalania.... dzis urodziny Greis i Tom Jones, chyba pamietacie go wszystkie ,wspanialy na tance na prywatkach www.youtube.com/watch?v=sI5LWwC-cE8 przemilego dnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 07.06.11, 12:10 Dzięki Kenduś za piosenkę,miło było posłuchać.U mnie wczoraj miała być burza,ale skończyło się na pobłyskiwaniach i paru gromach,o deszczu nie ma co mówić,tyle co kot napłakał. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 08.06.11, 07:51 i u mnie nie popadało tylko pogrzmiało na sucho i kwiatki trzeba podlewac bo zółkną... udanej srody życzę! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 08.06.11, 08:26 Zanosiło się na burzę koło godz.22 i tylko pobłyskało,spadło parę kropli i wszystko. Dzisiaj gorąco i duszno. Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 08.06.11, 08:29 U mnie jak zwykle, burza i leje. Miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 08.06.11, 09:34 *Dorka a dmuchnij pozadnie w moja strone tym deszczem, zapowiedziany na wczoraj z burza/blyskawicami,jakos bokiem przeszedl zalewajac inne miasto dzis parowa straszna, studenci niepewna pogode maja na zakonczenie roku,bo moze lunac milego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 09.06.11, 06:13 Witam o poranku. Mocno dmuchnęłam na północ i nareszcie u nas przestało padać. Nie wiadomo na jak długo, ale już się cieszę, że będę mogła coś zrobić w ogrodzie. Trawa szaleje, chwasty jak ogromne mutanty, mimo, że nikt ich nie nawozi. Miłego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 09.06.11, 07:16 dzieki za ten dmuch, u mnie wszystko wyschło a dzisiaj nareszcie kropi deszczyk... pozdrawiam i spokojnego dnia życzę! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 09.06.11, 10:42 Po północy,wreszcie padało,a teraz okropna parówka. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 09.06.11, 11:43 witam zdystyplinowana Zaloge, lista obecnosci podpisana, a Iryska gdzie?????????????? *Dorka dzieki za "dmuch" faktycznie wlalo nam porzadnie a teraz mzawka i tak pare dni zapowiadaja,nawet ochlodzilo sie. milego dnia w ogrodzie na balkonie/na dzialeczce.... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 09.06.11, 12:36 Dobre pytanie Kendo,gdzie jest Iryska? Właśnie miałam napisać, jest w szpitalu,Iryska powiedziała, że wiesz gdzie.Jak mąż przywiezie laptopa,to się odezwie. Trzymam kciuki Irysko za Twoje wyzdrowienie. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 09.06.11, 12:39 *Jagus, wiem gdzie ten szpital, musiala byc u siostry w odwiedzinach,ze tam trafila, juz w Jej skrzyneczce tez pozyczylam szybkiego powrotu do zdrowia, na poczatku wiosny byla porzadnie zaziebiona i znowu...zaczynam sie zamartwiac Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 10.06.11, 07:32 Z aromatem smacznej kawusi przesyłam gorące pozdrowienia i życzę Wam cudownego dnia!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 10.06.11, 09:48 dzieki Greis za kawusie z aromatem akurat dopilam juz swoja a tutaj bedzie znowu deszczowo i chlodno,wczoraj tylko 12 stopni bylo milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 10.06.11, 10:09 No to mnie dziewczynki namówiłyście na kawę, bo pogoda jest niezachwycająca. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 10.06.11, 10:28 smacznej kawy Jago sliczny Twoj kwiatek, to surfinia?? zapomnialam sie pochwalic, wczoraj na koncercie w parku bylam,co prawda od polowy bo deszczylo,ale milo bylo posluchac dobrych piosenek. milego dnia zycze Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 11.06.11, 07:55 słoneczko mnie obudziło przyjemnosci życzę! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 11.06.11, 10:05 Mam słoneczko,ale bardzo leniwe. Kenduś ,po bokach to verbeny ,w środku pelargonia. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 11.06.11, 11:29 aaaa dzieki Jagus...werbeny nie moge sloneczko tez mnie obudzilo przez zamknieta zaluzje,chyba nie bede zaciagac bo za dlugo spie slubne z Bobbym na plaze dzis pojechali a ja spalam nic nie slyszac ,jak sie zbierali milego weekendu zycze, ja chyba w ogrodzie go spedze Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 13.06.11, 09:32 heeeeeeee,fajna rozbrykana krowka Jagus, no dzis juz jestem,wczoraj wycieczkowalam troche zdjecie z nad stawiku, milego poniedzialku zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 13.06.11, 10:04 U nas,to zwykle są żółte nad stawami,ciekawa jestem co to za kwiatki.Miło spędziłaś wczorajszy dzień Kendo.Dzisiaj mamy słoneczko i fajnie jest. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 13.06.11, 10:16 *Jago, zolte tez zalaczylam w innym watku-kaczence, a te obok sobie rosna, takie same zbieralam w kraju nad rzeka, rosna na podmoklych lakach/brzegach stawow/rzek. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 07:35 witam Zaloge, no coz noca wlalo/ochlodzilo sie dzis mamy odwiedzic"oboz" gdzie przypuszczalnie na drugi rok bedziemy mialy miejsce na tygodniowy pobyt, w tym roku juz full bakat milego dnia zycze. Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 07:42 Dzisiaj pod Tatrami zapowiada się piękny dzień. Bezwietrznie, słońce świeci, ciepło. Niestety rzadko zdarzają się takie dni. Miłego, pięknego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 09:59 uuuuuuuuuuu jaki slodki bukiecik witajcie Dorka/Jaga i niobecni i miejcie sobie udany dzien,ja zmykam juz na "oboz" Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 16:23 obozowe tango .... a ja czekam piątku pozdrawiam! Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 19:56 ale sie starzeje,to ma byc 14 lipca,, usmialam sie sama z siebie, ale fajna wycieczke zrobilysmy/po drodze wiejski sklepik zaliczyly, kupily male jaja od malych czarnych kurek/truskawki ekologocznie uprawiane i pyszna gruszke. milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 20:14 Kolejny dzionek masz udany. Jak dobrze,że przypomniałaś mi o gruszce Kenduś.Dzisiaj w sam raz do zjedzenia. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 14.06.11, 20:47 *jagus zaczelam je nareszcie zajadac bo byl czas,ze nie moglam.... smacznej /soczystej /aromatycznej gruszki zycze Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 15.06.11, 07:30 Witaj Greis. Jak miło, że już jesteś. Udanego dnia dla Ciebie i dla tych co lubią pospać. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 15.06.11, 10:48 witajcie Zalogo, milo sie czyta Wasze dziendoberki i nie tylko zycze udanego dnia tutaj chlodno mialam ja jednego roku i nie przezimowala szkoda,bo bardzo ladana byla. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 15.06.11, 10:57 Śliczna ta begonia Kenduś.Słonko dzisiaj ledwo,ledwo dociera. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 16.06.11, 09:39 Witajcie .....dzisiaj jest pieknie i słonecznie,czego i Wam życzę. Peonia,która nie chce kwitnąć z macierzanką. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 16.06.11, 12:57 a moze macierzanka jej przeszkadza by zakwitla? tu slonecznie i wszystko OK, podoba mi sie rycynowiec i nigdzie na ryneczku nie moge go kupi bo jakos chyba nieuprawiali do sprzedazy milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 17.06.11, 10:18 ech,dzis taka pogode "prosiakowa" mamy, i na dodatek chlodno Wam zycze duzo slonca- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 17.06.11, 12:29 Prosiaczek bardzo milusi.U mnie jest 24st.a słonko przymglone. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 17.06.11, 12:41 *jagus, to cieplunio macie, tuco rusz ulewy, ale Bobbego wykompali zawsze biedaczysko sie boi,ale jak juz w wannie jest to stoi spokojnie,wyskakuje niemal sam z wanny kiedy recznik na grzbiecie wyladuje mielgo dnia Jago/Kasikk i nieobecni Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 17.06.11, 12:57 Mój ostatni pies Czapi, jak powiedziałam,że jest brudny,to sam szedł do łazienki.Jeszcze wtedy mieliśmy wannę,to sam prawie wskakiwał. Ojej strasznie smutno mi się zrobiło. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 17.06.11, 16:44 *Jagus, nie chcialam wywolac smutnych mysli napisze,ze nasze trzy dobermany boja sie wody-wanny ale nie morza Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 18.06.11, 08:28 Nasz Ares (doberman) też bał się wanny. Może one tak mają. Kiedyś po kąpieli wytarzał się w g... i oczywiście trzeba było go znowu wykąpać. Wtedy po raz pierwszy chwycił ostrymi zębami syna za przedramię. Ja uciekłam ze strachu z łazienki. Myślałam, że mu rękę odgryzie. Okazało się, że chwycił tak delikatnie, że śladu nie było.Po prostu chciał się bronić. To b. mądre psy, chyba, że właściciel nie dorósł i wtedy one rządzą w domu. Trzeba być b. konsekwentnym w ich wychowaniu. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 18.06.11, 11:02 witam z rozyczka *Dorka dobermany starasznie uparte ale i szybko uczace sie,chca mimo nauki i tak probowac pancia czy uda mu sie psikusa wywinac drugi doberman mnie tez "zamarkowal", mam znak na nadgarstku,dojzewaja mentalnie gdy maja 5 lat,ale sa kochane, pierwszy z nich byl aniolem pod kazdym wzgledem. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: powitania czerwcowe 18.06.11, 15:03 Hej,chyba w poniedziałek wyjdę!Będzie mnóstwo zdjęć. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 19.06.11, 11:25 ze ja dlugo sobie polezalam, to nie znaczy,ze Wy tez? witajcie Zalogo, przelotnie deszczy,ale cieplej jakos, milej niedzieli zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 19.06.11, 11:39 Witam i miłej niedzieli życzę. Długo dzisiaj nie spałam,bo robiłam przygotowania na przyjazd dzieci. - Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 19.06.11, 11:45 przyjemnosci nedzielno-rodzinnych życzę! Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 19.06.11, 11:47 witaj Jagus, no wlasnie,przypomnialam sobie,ze wnusie goscisz dzisiaj niezapomnij "zlapac slodkiego usmiechu" w kamerke, i miej mile chwile z dziecimi a te dwie "szmaciane lalki" tak sobie marze by kiedys cos podobnego udziergac Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 20.06.11, 09:09 Fajne lale,fajne kolorki,powinnam coś takiego udziergać dla Martynki. Brzydko u mnie,zimno i deszcz pada. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 20.06.11, 10:56 no wlasnie Jago, nawet na szydelku jest latwo,galgankowa lale jakas,ale by bylo radosci wiele witam tutaj tez podobnie z pogoda, a mam sklepy/bank/odwiedziny zaplanowane milego ciepelka domowego zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 21.06.11, 10:11 tak,tak, juz lato, jakis marny poczatek chlodno i deszczowo milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 21.06.11, 17:17 tez jest sloneczko, ale bardzo zmarzlam bo wieje chlodem Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 22.06.11, 06:02 Nareszcie widzę niebieskie niebo, góry pięknie oświetlone wschodzącym słońcem. Jest nadzieja na piękny dzień. Kawusia wypita. Biorę się do roboty. Spodziewam się dzisiaj i jutro dużo gości. Dobrze, że słońce świeci. Akumulatory naładowane. Miłego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 22.06.11, 06:51 przyjemnosci z gosciny zycze! fakt niebo sie klaruje, musi byc pogodnie bo ide na 3 tyg urlop i jestem najszczesliwsza osoba w ostatnim dniu pracy udanego dnia Wam zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 22.06.11, 10:05 witam Panie *Dorka, sprawnego przygotowywania, milych chwil z goscimi zycze, *Greis super udanego urlopu zycze tu na razie sie klaruje,ale bedzie z opadami milego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 22.06.11, 10:37 Kendo,startujesz w jakiej dyscyplinie?,to medalu życzę. Życzę miłego spędzenia czasu Dorce i udanego urlopu Greis Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 23.06.11, 09:41 witam,witam i pytam co to za swieto u Jagi? tu jutro sie zaczyna obchod "srodka lata" *Jagus, kupilam juz karte letnia na "przejazdy autobusem/pociagiem"i startowac bede wojaze po calym tutaj regionie,bo za ta cene biletu przez 2 miesiace moge jechac gdzie sobie chce w swoich granicach regionu a jest gdzie i w ciekawe miejsca milego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 23.06.11, 10:04 pozdrawiam forum i wielu przyjemności zyczę! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 23.06.11, 17:00 No jak to jakie święto? ,mamy Boże Ciało. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 24.06.11, 07:30 a dziś Jana i Noc Świętojańska imieniny mojej mamy... przyjemnego spędzenia dziś Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 24.06.11, 10:02 Witam miło i zdrówka życzę dla Twojej mamy Greis. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 24.06.11, 14:00 witam... ale ze mnie gapa, nie pogratulowalam siostrze obchody swiateczne juz zakete cisza wszedzie.....bedzie glosniej po wielu sznapsach milego dnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 25.06.11, 11:13 Wychłodziło się,rano było słonko,a przed chwilką popadało. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 25.06.11, 12:00 witaj Jago i nieobecni ciekawe liski ,od jakiego kwiatka? tu tez podobnie za oknem zdjecie z Kuriera pozyczylam milego weekendowania zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 26.06.11, 10:13 witaj Greis i nieobecna Zalogo obiecaja poprawe pogody, co mnie bardzo cieszy, wiatr juz ucichl, milego odpoczynku zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 26.06.11, 10:51 Witajcie ....wczoraj nie zliczyłam ile razy padało na przemian ze słoneczkiem. Dzisiaj raczej pochmurno. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: powitania czerwcowe 26.06.11, 18:06 U mnie dzis szaro - buro.No i mam lenia... Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 26.06.11, 20:15 *Irysko, ciesze sie ze juz w domu jestes, *Jagus sliczne pelasie sie rozrosly. siedze i planuje wycieczke do Lund milego wieczoru Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 27.06.11, 07:35 Koniec czerwca a ja palę w kominku. Kilka dni temu w górach spadł śnieg i to nie trochę poprószyło a mocno sypnęło. Kocham ciepełko i życzę Wam i sobie słonecznego, ciepłego tygodnia. Kendo, kiedy jedziesz do Lund? Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 27.06.11, 08:47 witaj Dorka i nieobecni pomysl,ze tu w Stockholmie sypnelo gradem ,ze ludziska musieli odrzucac,jak zima snieg mysle,ze w tym tygodniu bedzie Lund,wczoraj wyszukiwalam w necie bezplatne wstepy do muzeum,nawet indyjska "jadlodajnie "znalazlam,bardzo mi smakuja dania ich. zycze Tobie i Zalodze ciepelka. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 27.06.11, 11:15 Witam....bardzo ładnie było z rana,teraz słonko chowa się za chmurki. Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 28.06.11, 07:48 czerwiec zbliża się do końca udanej końcówki miesiąca życzę! Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 28.06.11, 08:30 Greis, bardzo chciałabym, żeby Twoje życzenia się spełniły. Na razie pochmurno, zimno a w górach leży świeży śnieg. Może lipiec będzie cieplejszy. Miłego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 28.06.11, 08:42 Witam forumeczki.Słonko dzisiaj lubi się chować,ale ma być 25st. Kendo z siostrą. Odpowiedz Link
dorka556 Re: powitania czerwcowe 28.06.11, 11:48 U mnie 8, wkrótce zapowiadają aż 10. Gdzie tu sprawiedliwość? Gdzie mam składać reklamacje? Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 29.06.11, 17:48 tutaj upal i az sie ciesze *Jagus, fajny obrazek z "dziewczynami", pomysl tak wygladamy w ogrodzie i na miescie, bo teraz przy pogodzie to male stoliczki sa na czasie przy lodzie plany sa i za chwile wszystko sie wali na "leb" qrcze,w tym tygodniu mam jakos dni "zakerecone" milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: powitania czerwcowe 29.06.11, 21:46 Witaj...witaj Kenduś,myślałam,że wyjechałaś do siostry. Odpowiedz Link
kendo Re: powitania czerwcowe 30.06.11, 08:09 *Jagus tto lato bede na swoich wlosciach, ale planuje tez wyjazd do Mamy chyba w sierpniu witaj i reszta nieobecnych tez na razie pogoda przesliczna, szkoda do domu wchodzic, ptaszyny spewaja slonce piesci promieniami a nawet zefirek dolaczyl by "omiesci" swymi "raczkami" kwiaty swymi barwami motyle zwabiaja baczki tez chetnie przysiadaja milego dnia zycze Odpowiedz Link
greis52 Re: powitania czerwcowe 30.06.11, 11:39 wzajemnie, czerwiec zleciał nie wiadomo kiedy zaraz lato się skończy... pozdrawiam i spokojnego zakończenia miesiąca życzę Odpowiedz Link