Dodaj do ulubionych

ciasto w przerwie na reklamy :D

26.04.12, 17:01
www.papilot.pl/wasza-kuchnia/6918/Wasza-Kuchnia-Blyskawiczne-ciasto-czekoladowe-z-mikrofalowki.html
Obserwuj wątek
    • dorka556 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 18:23
      Tetika, próbował ktoś to ciasto zrobić, jadalne?
      • lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 18:37
        Witajcie WYNALAZCZYNIE
        jak zrobie to sie pochwale, to jest podobne do naszej
        tu pieczonej w piecu pod nazwa "klad kaka", tez piecze sie
        krotko i konsystencja w srodku ma byc polplynna i podaje
        sie z bita smietana - Svensons sie zajada-
        -Lusia-
        • kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 18:48
          *Tetko
          pieklas to ciasto juz?
          smaczne bylo??
          jakos po kilku razach nieudanych recep internetowych
          stracilam ochote na takie eksperymenty....
          • tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 19:03
            ostatnio w tv pokazywali i poszukalam przepisu w necie. pisali ze wychodzi, ja jeszcze nie stestowalam smile
            ale nigdy nie myslalam ze w przerwie na reklamy i w mikrofali mozna ciasto zrobic big_grin
            na pewno sprobuje , ale dzis nie mam wszystkich skladnikow ( kakao prawie mi sie skonczylo)
            • jaga_22 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 20:12
              Jak wyleczę wątróbke,to zrobię,bo mi się podoba.big_grin
              • kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 20:40
                cos mi sie jednak przyppomina,
                ze kiedys popelnialm to ciasto,
                niesmakowalo mi,
                moze za dlugo w mikrofali przetrzymalam?-cos wyszlo zle.....
                al é jak chcecie robcie test.....
                • tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 20:44
                  wyszlam z zalozenia ze raz sprobowac mozna.
                  jak wyjdzie to bedzie to zle bo moje lakomstwo sie nauczy ze w piec minut moge miec ciasto i bedize sie dopominac
                  a jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala ze nie ma co myslec o szybkich sposobach na utycie big_grin
                  • lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:03
                    Hej!!! TETIKO

To ja teraz pomyslalam, zeby wszystkie recepty
                    z przysmakami sie nie udawaly to bylybysmy takie
                    wszystkie szczuple jak sobie wymarzylysmy.
                    milego dnia-
                    -Lusia-
                    • tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:08
                      nooo, powiem ci ze mam ciezkiego agresora na moj obecny wyglad sad i pomimo staran, nic nie ubylo od stycznia) i bardzo mnie to martwi.
                      Naprawde przestalam pojadac moje ukochane slodycze. czasem tylko lody sobie kupie. zadnych cist, ciasteczek , chipsow no doslownie wszystko odstawilam. zaczelam pic zielona herbate i jako jedyna rozpusta to kubek kakao bo inaczej bym nie dala rady bez slodkiego.
                      w kazdym ciuchu zle sie czuje sad
                      szkoda ze nie mozna tego odciac.....
                      niby mowia ze zle nie wygladam, ale ja sie zle czuje i to zabiera mi pewnosc siebie.
                      • lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:18
                        TETIKO
                        Trzeba probowac roznych sposobow, to ze juz odmowialas sobie
                        slodkosci to duzy plus dla Twojej silnej woli, sprobj wg swojego
                        taktu marsz szybki, a potem szybszy i dluzsze odcinki, my z Kendo
                        chodzimy na basen to duzo robi, ale gimnastyka w tej kwesti jest
                        nieodlacznym elementem aby zrzucic te niechciane kilogramy.
                        zycze powodzenia i wytrwalosci w postanowieniu.
                        -Lusia-
                        • kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:38
                          tak,tak Tetiko,
                          do osiagniecia rezultatu,
                          trzeba mu jeszcze troszke pomoc,
                          wlasnie Nordik wolkinng/spacer z kijami) pomaga na zrzucenie kg,
                          chodze jak tylko okazja sprzyjajaca,
                          czuje sie duzo lzej,i zauwazysz ,ze Ty tez poczujesz "ulge" w partiach niechcianych,
                          slodycze tez odstawilam-jem raz w tydodniu dw kawalki ciasta,
                          duzo owocow,
                          porcje obiadowe zmniejszylam co nieco,
                          i juz widze ze spodnie leza inaczej po miesiacu
                          POWODZENIA zycze
                          • irene.jg Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 13:10
                            Mam parę przepisów takich by nie przytyć, a zaspokoić apetyt na słodycze. Po powrocie Wam coś skrobnę w tym temacie. A przede wszystkim mam przepis na rewelacyną odżywką dla mózgu, szczególnie polecana uczniom i studentom.
                            • tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 13:22
                              zezlilam sie dzis okrutnie i stwierdzilam stanowczo DOSC
                              kupilam sobie czerwona herbate, jakies tabletki zchromem reguujace wchlanianie tluszczy ,oraz wspomagacza przemiany materii ( nie narzekam , ale potraktuje sie kazdostronnie) i wypowiedzialam wojne
                              dwa posilki i ani kropli wiecej i mam w ciagu tzech tygodni schudnac przynajmniej dwa kilo.
                              • kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 14:50
                                *Teti,
                                no wojna woja,
                                oby nie bylo efektu jojo-takiego,ze zaraz przytyjesz znowu....
                                niema co sie zagladazc,
                                bo faktycznie osiagniesz spadek 2 kilogramowy na dany cel,a po nim rzucisz sie na jedzenie wyglodniala,
                                po prostu zmniejsz porcje i przynajmniej 3 x dziennie zjedz,
                                pomagajac przy tym szybkim marszem czy inna gimnastyka,
                                w domu teraz siedzisz,
                                to moze pod muzyke zacznij w domu sie ruszac-cos w rodzaju ZUMBY
                                a efekt bedzie murowany.
                                zycze powodzenia,
                                slyszalam ze sa tez jakies tabletki bazowane na ananasie,ktore rowniez sa pomocne przy "odchudzaniu",ale to musisz sprawdzic sama bo to dawno bylo.
                                • lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 16:13
                                  TETIKO
                                  Jak wyeliminujesz wieprzowe mieso ze swojej diety to zobaczysz
                                  efekt murowany. Indyk jest najchudszym miesem dla dietykow, piersi
                                  z kurczaka, szynka z indyka, szynka z kurczaka, od czasu do czasu
                                  mozesz sobie pozwolic na zwykla szynke, bez tluszczyku, musisz go odkrajac,
                                  brazowy ryz, i brazowy makaron tzn,ten z ciemnej maki. Durzo warzyw i owocow,
                                  -zmniejszone porcje na talerzu- i ciemny chlebek polecam, o bialych bulkach
                                  zapomnij sosy podbijaj zwyklym mlekiem lub tylko woda- gwaratonwanie schudniesz.
                                  -Lusia-
    • greis52 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 12.05.12, 17:46
      narwałam rabarbaru, jakieś ciasto musze zrobić,
      może podpowiecie cosiksmile
      • henryk245 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 12.05.12, 17:59
        podajcie Greis rowniez sposob ja mailac ow wypiek domnie
        wpraszam sie smakowicie
        • greis52 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 12.05.12, 19:14
          www.joemonster.org/p/352772/Lewitujace_koty
          koty mogą to i ciasto może polewituje nad Bałtykiemsmile
          • kendo Re: ciasto z rabarbarem 13.05.12, 09:57
            kiedys mi kolegowna upiekla,
            bylo pychotka,
            wiem,ze kupilam kwasna smietane
            margaryne
            jajka
            maka
            rabarbar pokroijla w kawalki-obtoczyla w cukrze zmieszanym z cynamonem
            ulozyla na ciescie i pychotka bylo ....
            a moze pogooglaj haslo "ciasto z rabarbarem"
            jak znajde recepte to zamieszcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka