tetika 26.04.12, 17:01 www.papilot.pl/wasza-kuchnia/6918/Wasza-Kuchnia-Blyskawiczne-ciasto-czekoladowe-z-mikrofalowki.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka556 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 18:23 Tetika, próbował ktoś to ciasto zrobić, jadalne? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 18:37 Witajcie WYNALAZCZYNIE jak zrobie to sie pochwale, to jest podobne do naszej tu pieczonej w piecu pod nazwa "klad kaka", tez piecze sie krotko i konsystencja w srodku ma byc polplynna i podaje sie z bita smietana - Svensons sie zajada- -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 18:48 *Tetko pieklas to ciasto juz? smaczne bylo?? jakos po kilku razach nieudanych recep internetowych stracilam ochote na takie eksperymenty.... Odpowiedz Link
tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 19:03 ostatnio w tv pokazywali i poszukalam przepisu w necie. pisali ze wychodzi, ja jeszcze nie stestowalam ale nigdy nie myslalam ze w przerwie na reklamy i w mikrofali mozna ciasto zrobic na pewno sprobuje , ale dzis nie mam wszystkich skladnikow ( kakao prawie mi sie skonczylo) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 20:12 Jak wyleczę wątróbke,to zrobię,bo mi się podoba. Odpowiedz Link
kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 20:40 cos mi sie jednak przyppomina, ze kiedys popelnialm to ciasto, niesmakowalo mi, moze za dlugo w mikrofali przetrzymalam?-cos wyszlo zle..... al é jak chcecie robcie test..... Odpowiedz Link
tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 26.04.12, 20:44 wyszlam z zalozenia ze raz sprobowac mozna. jak wyjdzie to bedzie to zle bo moje lakomstwo sie nauczy ze w piec minut moge miec ciasto i bedize sie dopominac a jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala ze nie ma co myslec o szybkich sposobach na utycie Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:03 Hej!!! TETIKO To ja teraz pomyslalam, zeby wszystkie recepty z przysmakami sie nie udawaly to bylybysmy takie wszystkie szczuple jak sobie wymarzylysmy. milego dnia- -Lusia- Odpowiedz Link
tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:08 nooo, powiem ci ze mam ciezkiego agresora na moj obecny wyglad i pomimo staran, nic nie ubylo od stycznia) i bardzo mnie to martwi. Naprawde przestalam pojadac moje ukochane slodycze. czasem tylko lody sobie kupie. zadnych cist, ciasteczek , chipsow no doslownie wszystko odstawilam. zaczelam pic zielona herbate i jako jedyna rozpusta to kubek kakao bo inaczej bym nie dala rady bez slodkiego. w kazdym ciuchu zle sie czuje szkoda ze nie mozna tego odciac..... niby mowia ze zle nie wygladam, ale ja sie zle czuje i to zabiera mi pewnosc siebie. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:18 TETIKO Trzeba probowac roznych sposobow, to ze juz odmowialas sobie slodkosci to duzy plus dla Twojej silnej woli, sprobj wg swojego taktu marsz szybki, a potem szybszy i dluzsze odcinki, my z Kendo chodzimy na basen to duzo robi, ale gimnastyka w tej kwesti jest nieodlacznym elementem aby zrzucic te niechciane kilogramy. zycze powodzenia i wytrwalosci w postanowieniu. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 09:38 tak,tak Tetiko, do osiagniecia rezultatu, trzeba mu jeszcze troszke pomoc, wlasnie Nordik wolkinng/spacer z kijami) pomaga na zrzucenie kg, chodze jak tylko okazja sprzyjajaca, czuje sie duzo lzej,i zauwazysz ,ze Ty tez poczujesz "ulge" w partiach niechcianych, slodycze tez odstawilam-jem raz w tydodniu dw kawalki ciasta, duzo owocow, porcje obiadowe zmniejszylam co nieco, i juz widze ze spodnie leza inaczej po miesiacu POWODZENIA zycze Odpowiedz Link
irene.jg Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 13:10 Mam parę przepisów takich by nie przytyć, a zaspokoić apetyt na słodycze. Po powrocie Wam coś skrobnę w tym temacie. A przede wszystkim mam przepis na rewelacyną odżywką dla mózgu, szczególnie polecana uczniom i studentom. Odpowiedz Link
tetika Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 13:22 zezlilam sie dzis okrutnie i stwierdzilam stanowczo DOSC kupilam sobie czerwona herbate, jakies tabletki zchromem reguujace wchlanianie tluszczy ,oraz wspomagacza przemiany materii ( nie narzekam , ale potraktuje sie kazdostronnie) i wypowiedzialam wojne dwa posilki i ani kropli wiecej i mam w ciagu tzech tygodni schudnac przynajmniej dwa kilo. Odpowiedz Link
kendo Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 14:50 *Teti, no wojna woja, oby nie bylo efektu jojo-takiego,ze zaraz przytyjesz znowu.... niema co sie zagladazc, bo faktycznie osiagniesz spadek 2 kilogramowy na dany cel,a po nim rzucisz sie na jedzenie wyglodniala, po prostu zmniejsz porcje i przynajmniej 3 x dziennie zjedz, pomagajac przy tym szybkim marszem czy inna gimnastyka, w domu teraz siedzisz, to moze pod muzyke zacznij w domu sie ruszac-cos w rodzaju ZUMBY a efekt bedzie murowany. zycze powodzenia, slyszalam ze sa tez jakies tabletki bazowane na ananasie,ktore rowniez sa pomocne przy "odchudzaniu",ale to musisz sprawdzic sama bo to dawno bylo. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 27.04.12, 16:13 TETIKO Jak wyeliminujesz wieprzowe mieso ze swojej diety to zobaczysz efekt murowany. Indyk jest najchudszym miesem dla dietykow, piersi z kurczaka, szynka z indyka, szynka z kurczaka, od czasu do czasu mozesz sobie pozwolic na zwykla szynke, bez tluszczyku, musisz go odkrajac, brazowy ryz, i brazowy makaron tzn,ten z ciemnej maki. Durzo warzyw i owocow, -zmniejszone porcje na talerzu- i ciemny chlebek polecam, o bialych bulkach zapomnij sosy podbijaj zwyklym mlekiem lub tylko woda- gwaratonwanie schudniesz. -Lusia- Odpowiedz Link
greis52 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 12.05.12, 17:46 narwałam rabarbaru, jakieś ciasto musze zrobić, może podpowiecie cosik Odpowiedz Link
henryk245 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 12.05.12, 17:59 podajcie Greis rowniez sposob ja mailac ow wypiek domnie wpraszam sie smakowicie Odpowiedz Link
greis52 Re: ciasto w przerwie na reklamy :D 12.05.12, 19:14 www.joemonster.org/p/352772/Lewitujace_koty koty mogą to i ciasto może polewituje nad Bałtykiem Odpowiedz Link
kendo Re: ciasto z rabarbarem 13.05.12, 09:57 kiedys mi kolegowna upiekla, bylo pychotka, wiem,ze kupilam kwasna smietane margaryne jajka maka rabarbar pokroijla w kawalki-obtoczyla w cukrze zmieszanym z cynamonem ulozyla na ciescie i pychotka bylo .... a moze pogooglaj haslo "ciasto z rabarbarem" jak znajde recepte to zamieszcze. Odpowiedz Link