slo-onko Re: orkiestra tusz..i witaMY..:) witaMY..:) witaM 07.02.04, 18:10 oooo widze, ze orkiestra na swoim miejscu Odpowiedz Link
aniouek1 orkiestra na swoim, tylko czy muzyka też na swoim 07.02.04, 18:18 miejscu będzie? Czy aby właściwa i w wykonaniu nienagannym? Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem witam, witam :) 07.02.04, 18:13 bardzo piekna sala, cudowne kandelabry ach! cóż za orkiestra!! pięknie tu, cudownie!! Odpowiedz Link
aniouek1 Ooo! jak miło :) 07.02.04, 18:16 Bardzo prosze... zajmij wygodne i dogodne miejsce... może w loży? Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem Re: Ooo! jak miło :) 07.02.04, 18:20 bardzo chętnie <strzepnęła czarnym wachlarzem, a kot otarł się o jej zieloną suknię> czy tu można?? Odpowiedz Link
kendo Re: Ooo! jak miło :)kendo-arlekin 07.02.04, 18:20 hmmmm,,,, wspaniale tu dzis wyglada sla a jaki cudowny zapach,,,czy to czasteczka lasu mroznego???? tak pieknie harmonizuje sie z otoczeniemmmm????? juz przysiadke blisko Damy z kotkiem.... Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem ależ 07.02.04, 18:23 proszę uprzejmie kelner niesie już aperitif Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ooo! jak miło :)kendo-arlekin 07.02.04, 18:23 no to ja blisko Was. wiem, ka Kendo wyglada wiec bedzie mi latwiej Odpowiedz Link
kendo Re: Ooo! jak miło Sloneczko:)kendo-arlekin z czar 07.02.04, 18:26 Sloneczko, jak milo Cie widziec, chodz,blizej do mnie, niech Cie usciskam,,,,, cudownie wygladasz,,,,, hmmmmm,,,ach ten Twuj odwieczny figlarny usmieszek wciaz taki sam,,,z magnesem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ooo! jak miło Sloneczko:)kendo-arlekin z cza 07.02.04, 18:27 no wiesz musze usmiechem nadrabiac bo stroj nie tegi Odpowiedz Link
kendo Re: Ooo! jak miło :)kendo-arlekin 07.02.04, 18:23 witaj Damo z kotkiem.... pierwszy raz sie widzimy..... milo mi Cie poznac.... przedstawiam moja "czarna perle"-psiunke kochana, dzis dostal polecenie byc grzecznym dal wszystkich kotow.... Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem :)) 07.02.04, 18:25 mam nadzieję, mój kot również obiecuje nie wyciągać pazurków czy się znamy?? to zagadka dla... Odpowiedz Link
kendo Re: :))Tajemcza_ Czarna _Damo 07.02.04, 18:33 tajemnicza_dama_z_burym_kotem napisała: > mam nadzieję, mój kot również obiecuje nie wyciągać pazurków > > czy się znamy?? to zagadka dla... ** a czy nie mialas tez pieska w domu???? Czarna perelko,,, chodzi tu i przywiataj Kocie Kicie,,,,ladnie,,,, pamietaj masz jej dzis pilnowac i lakocie znosci.... no jusz dobrze nie machaj tym juz ogonem bo pozwalasz nasze szklaneczki ze stolu.... na zdrowie Tajemnicza Cz.D. zycze milej zabawy.... Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem oj!! 07.02.04, 18:38 jesli zdradzę wszystko, to zabawa się skończy, a tak... Odpowiedz Link
slo-onko o i mini zoo dzis bedzie? 07.02.04, 18:26 no to ja swoja zulę zabralam "pozdrów szufludki na balu ode mnie i przeprośza nieobecność" to slowka Rzulwika, ktory nie mzoe pzrybyc. chcial pzreslac wszystkim pozdrowienia wiec pzrekazuje ))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: o i mini zoo dzis bedzie? 07.02.04, 18:29 za Rzulwika wypijemy zdrowie,,,, bedzie sie bawil z nami choc bedzie niewidzialny.... Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem dziękujemy 07.02.04, 18:32 szkoda wielka, że nie dołączy do nas, ale widać - siła wyższa Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem Re: aniele nasz :) 07.02.04, 18:39 ale za wcześnie jeszcze, żeby o spóźnieniach mówic na pewno się pojawią Odpowiedz Link
slo-onko Re: aniele nasz :) 07.02.04, 18:41 no chyba tak a gdzie to nasz kasik sie podzial? Odpowiedz Link
slo-onko Re: aniele nasz :) 07.02.04, 18:52 no to nadal na pozostalych czekamy. w miedzyczasie popijamy smakolyki zakaszamy przyjemnie gaworzymy a ja na chwile musze umknac Odpowiedz Link
aniouek1 Slooneczko, nie zapomnij o moim "uhm" ;) 07.02.04, 18:53 i obowiązkowym powrocie z umykania Odpowiedz Link
aniouek1 uhm... 07.02.04, 18:52 slo-onko napisała: > no to ja swoja zulę zabralam > > "pozdrów szufludki na balu ode mnie i przeprośza nieobecność" to slowka > Rzulwika, ktory nie mzoe pzrybyc. chcial pzreslac wszystkim pozdrowienia > wiec > pzrekazuje ))))))))) ..no tak..ta skorupka, może ciut przyciężka na bal, ale... w przebraniu może? Pomalował się już na biało, więc.. kto wie? On z pewnością Podziękuj Rzulwikowi za pozdrowionka i przeproszonka, i przekaż Mu, że także Go serduszkowo pozdrawiaMY i... Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna Witajcie , witajcie kochani:-))) 07.02.04, 18:53 witam na balu w Szuflandi))) dziękuję za zaproszenie już zasiadam za stołem, achhh... jaki pełny, jakie smakołyki...ehhh.... co przyniosłam z soba nie zdradzę Odpowiedz Link
aniouek1 Witaj i zasiadaj, zajadaj :) 07.02.04, 18:56 niczego nie musisz zdradzać, bo to przecież taki własnie niezwyczajny, tajemniczy bal, na którym już nawet gdy jakoweś zdrady, to i tak tajemnicze Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna Re: Witaj i zasiadaj, zajadaj :) 07.02.04, 18:59 dokładnie , dokładnie ale i tak podejrzewam , że szybko zgadniecie))) Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem Witaj 07.02.04, 19:06 widzę, że coraz gwarniej się robi milutko Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna Re: Witaj 07.02.04, 19:08 no już orkiestra przygrywa gdzieś w tle... ehhh nogi same zaczną tańcować)) Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem właśnie 07.02.04, 19:13 walca szłuszę?? ooo!! walcować będę całą noc dlatego opuszę Was teraz i poddam się muzyce dowidzenia rano kocie, idziemy papa! Odpowiedz Link
tajemnicza_dama_z_burym_kotem <machając z daleka> 07.02.04, 19:19 aniouku, wrócę jeszcze, wrócę może kole Bożego Narodzenia?? Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna Re: (machając z daleka) 07.02.04, 19:26 może szybciej wrócisz? cooo? Odpowiedz Link
aniouek1 czy sądzisz, ze na tym ma polegać TEN bal? 07.02.04, 19:09 by zdejmowac maseczki? kostiumy? Nieee, choć... jesli Kendo zechce wdrozyc swój pomysł fan-tazjowy, to... kto wie? kto wie? Jeszcze biorąc i to pod uwagę, że i Marucha do pomysłu fan-tazjowego sie przychylał, to... chyba faktycznie wszystko sie tu zdarzyć może Ale... póki co.. bardzo prosze, bądź tak miła i podaj mi soczek... o ten właśnie pomarańczowy bardzo lubię Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna a czy nie ... 07.02.04, 19:11 trawi ciekawość kto , co i jak? zwłaszcza na takich kostiumowych balach a proszę , prosze bardzooo soczek daje))))) Odpowiedz Link
aniouek1 może i trawi, ale... 07.02.04, 19:15 ja wolę trawić soczek i na czas TAKIEGO BALU uwierzyć w bajkę, której sama jestem częścią ... maleńką Odpowiedz Link
kendo Re: a czy nie ...juz jestem.... 07.02.04, 19:20 wszysstkich goraco witam,,,,, ale, ale,co widze, nowi goscie przybyli i jeszcze ,,, ach,bardzo przepraszam, ale nastapila pomylka miejsc prosze uprzejmie sie przesiasc Switezianko Jeziorna, kolo Sloneczka bedzie wygodnie.... a z drugirj stony Sloneczka moze siedziec Tajemnicza_Czarna _Dama prosze koktajle gotowe; Blu Laguna, San Francisko, czy tylko soczek.... juz kelner serwuje,,,,, muzyka pieknie zaczana tony wydobywc... Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna ach ... 07.02.04, 19:24 te miejsca, nie ważne i tak się pod koniec balu pomieszaja , gdy każdy już rozbryka się i tylko po stole łakoci szukać będzie Odpowiedz Link
kendo Re: ach ... 07.02.04, 19:29 prosze czestujcie sie czym lubicie,,,, szkoda,ze T.Cz.D musiala ze swym Kociakiem juz isci.... Bal na sto par uwazam za otwary.... kolko raz,koszyk dwa..... i cala sala bawi sie z nami,,,,, Panowie nie pszyli ,,,i co same sie bawimy,,,,, jutro fanty od nich zaczynam zdzierac,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Panowie....być może szukają nastrojenia dla odwagi 07.02.04, 19:32 Panie, przecież wiecie jak to jest z Panami... Odpowiedz Link
kendo Re: ach ... 07.02.04, 19:32 jak nozki wyrrzymaja do rana to mozna by bylo poplasac,,,,, ale nie na stole ,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo...;) 07.02.04, 19:35 nie po stole...nie po parkiecie...więc.. No właśnie... Przecież wiecie o czym myśle i mówię, wiec... nie dziwcie się mnie, bo sami też podobnie jak ja i... przecież w tym nic złego nie ma - prawda? Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo...;)Anioueczku 07.02.04, 19:37 wiec stroj arlekinowy by wejsc na stol bez zadnej zenady i odstawic cos "wystrzalowego" hi,hi, Odpowiedz Link
aniouek1 naprawdę zamierzasz strzelać? 07.02.04, 19:40 hihihi chyba oczkami wokół sali, albo celnym dowcipem na prawo i lewo a nawet za siebie i przed hihihi )) Odpowiedz Link
kendo Re: naprawdę zamierzasz strzelać? 07.02.04, 19:44 fantazje dzikie, mozna kiedys w koncu zaspokoic ,,hi,hi, ale by mi dalo slubne ,wygibusy.... conajmniej na rok zabroniony dostep do kompa.... Odpowiedz Link
aniouek1 hihihi :) 07.02.04, 19:49 a Ty pozwoliłabyś sobie czegokolwiek zabronić? Juz to widzę hihihi )))) Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna ufffff...ufff... 07.02.04, 19:52 roztańczyłam się troszeczku... poprosze o coś zimnego do picia oj , nóżki sie naskakały Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna cokolwiek....hihihi 07.02.04, 19:54 bo w gardziołku zaschło od tanów, przytupańców i skakańców Odpowiedz Link
kendo Re: wody? soczku?Switezianko,Mala 07.02.04, 20:00 witam Mala,,,, prosze,,,, Blu Lagune,,,, zaraz jakowys podskoczy i porwie Was w tany,,,,,znowu... Odpowiedz Link
switezianka_jeziorna hihihihihi.... 07.02.04, 20:03 jak się ich doczekamy... a jak nie... to same w tany polecimyyy...ehhh Odpowiedz Link
aniouek1 i to jest przedni pomysł! 07.02.04, 20:06 chwali się, bo własnie o to chodzi by się bawić jak najlepiej, a czy "z", czy "bzz"... to już kwestia gustu Odpowiedz Link
aniouek1 a ja lubię bardzo ...nie być porywana :) 07.02.04, 20:04 raczej z muzyką wolę zabawiać się swobodnie... krążąc... wirując... rozmawiając gestem... Odpowiedz Link
kendo Re: a ja lubię bardzo ...nie być porywana :) 07.02.04, 20:15 porwana chciala bym byc,,,,, przez czar/urok muzyki odplynac/zapomniec o swiecie na parkiecie Odpowiedz Link
aniouek1 Re: a ja lubię bardzo ...nie być porywana :) 07.02.04, 20:20 ja naprawdę to bardzo lubię... spróbuj sama, zobaczysz jakie to wspaniale... wlasnie tak... calą soba oddac się muzyce... Odpowiedz Link
aniouek1 cichutko... tylko szemrze muzyka i cienie w blasku 07.02.04, 20:48 świec...przesuwaja się z wolna... Odpowiedz Link
kendo Re: cichutko... tylko szemrze muzyka i cienie w b 07.02.04, 21:08 prosze ,,, przynioslam nowe napitki,,,, ush,,posiedze sobie chwilunie,,,, za chwile wymienie swiece...... lubie swiatlo swiec, jest takie cieple i urocze i jescze ta muzyka slyszycie ?????,,,,, ja slysze Bocelli i Sarah Brigtman upajam sie ich wykonaniem hmmmm,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: cichutko... tylko szemrze muzyka i cienie w b 07.02.04, 21:39 wszyscy w ojeciach zrtraceni na prkiecie............... o! to powkladam nowe swiece, by nastuj piekny trwal dokladam troszke czekoladek roznych i oddalam sie rowniez w tany,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 tańcz Kendo....tańcz w zasłuchaniu.... 07.02.04, 21:50 w muzykę, w siebie i w siebie muzyczną i w Twoja muzykę... wystarczy tylko się zasłuchać.... Odpowiedz Link
kendo Re: ..tańczcie w zasłuchaniu.... 07.02.04, 22:29 a ja sie dyskretnie oddalam milusinskiej nocy/Balu zycze i do jutra ,,,,,usciski i buziaczki dla Wszystkich....PA;.. Odpowiedz Link
transoptor ...tańczyły zasłuchane w rytm naszych marzeń... 07.02.04, 23:30 ...pląsały roześmiane, tryskające szczęściem, beztroskie, tajemnicze i jakże piękne tego wieczoru... ...to był teatr cudowny, to był Wielki Bal... Odpowiedz Link
kendo Re: ...tańczyły zasłuchane w rytm naszych marzeń. 08.02.04, 19:44 tak, Transoptorku,,,Bal na sto par,,,, zsluchane/zatanczone/rozmarzone,,,,, pozdrawiam karnawalowo Odpowiedz Link
kendo Re: Tradycja kaenawalowych szalenstw 08.02.04, 19:53 wywodzi sie z krajow srodziemnomorskich i ma poczatek jeszcze w starozytnosci. Wloska nazwe " carnevale" ("carne" - mieso,"vale" - bywaj zdrow) przetlumaczyli nasi przodkowie jako "miesopust" lub "zapusty", jakby namawiajac do korzystania z uciech przed Wielkim Postem. Pierwsze wzmianki o polskim karnawale i zwiazanych z nim zwyczajach pochodza z XVII-wiecznych utworow scenicznych,fraszek i piesni. Zanim jednak zapusty trafily na scene,z pewnoscia byly obchodzone a Polsce juz wczesniej. Odpowiedz Link
kasikk Re: Tradycja kaenawalowych szalenstw 08.02.04, 19:56 Kenduś, ciekawe rzeczy piszesz!! wiesz, coś jeszcze?? to chyba było święto jakieś Odpowiedz Link