kendo 24.06.04, 11:02 witam cieplunio.... w pierwszy letni czwartek.... ** milego poranka/dnia/wieczoru. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megxx Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 24.06.04, 11:11 Wczorajszy taniec Kendo był mocny, nadal mam dobra pogodę. Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 24.06.04, 11:54 witaj Megxx hi,hi,a dzis mam chora noge od tancowania.... przydaloby sie powtorzyc ,bo zaczelo padac.... ech zycie.... ** milego poludnia. PS;..zimno i az swert nalozylam gdzie lato ???????????????? Odpowiedz Link
altu Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 24.06.04, 15:45 ech, pierwszy czwartek lata, a ja mam grype z katarem, w pracy zamieszanie i do tego nic mi sie nie chce.. wieczne klopoty z A. i brak mieszkania.. ech, znowu mnie cos jakas chandra nachodzi... ale nic to, ciesze sie, ze jest blisko weekend, ze lato sie robi coraz cieplejsze, ze jem truskawki, ze mam prace, ze drzewa dają taki rozkoszny cień .. ciesze sie, ze jestem ja i sa Ludkowie w Szuflandii! Pozdrwionka dla wszystkich! Odpowiedz Link
megxx Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 24.06.04, 16:02 Grypa szybko przejdzie, zamieszanie w pracy to normalka, pozostaje się przyzwyczaić(za to weekendy są większą radością), brak mieszkania wynika tylko z potrzeby trafienia na właściwe dla Ciebie altu. A te kłopoty z A.? Z upływem czasu jesteśmy zdolni bardziej tolerować wady i przywary, zwłaszcza te "niezmienialne". Życie pakuje nas w różne kłopoty, poddaje straszliwym próbom, ale mimo to, albo również dla tego jest po prostu jedyne w swoim rodzaju, jest piekne. Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 24.06.04, 17:05 eesz,zycie....i taka pogoda .... ja chce juz ciepelka i lata.... siedzenie w zamknieciu zle na mnie wplywa, cialko promyczkow slonecznych sie dopomina. ** milego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 i już czwartek! Ludkowie jak ten czas pędzi to 01.07.04, 08:34 aż strach się bać Jakiś taki zaspany dzionek dzisiaj wstał i mgły trzyma się uparcie. Czy ktoś widział księżyc minionej nocy? Ja widziałam i wciąż we mnie żyje takie dziwne wrażenie jakiegoś niepokoju, bo był to naprawdę wyjątkowy księżyc jak świetlista, czerwona kula na niemal czarnym niebie. Tęskno mi do złocistego słońca. Kawka zaparzona i ciasteczka sezamowe na czarodziejskim stoliczku zostawiam w Szuflandii, a do tego dokładam jeszcze mnóstwo uśmiechów z najlepszymi życzeniami niech Wam DOBRZE BĘDZIE Ludkowie mili )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: i już czwartek! Ludkowie jak ten czas pędzi t 01.07.04, 09:53 aniouek1 napisała: > aż strach się bać > > Jakiś taki zaspany dzionek dzisiaj wstał i mgły trzyma się uparcie. **** leje,leje deszczysko.... ledwo sie zwleklam z wyrka usch.... bolaly Was kiedys wlosy przy czesaniu?????? dobrze ze mnie nie widzicie....(((siedze rozczochrana, jakby piorun w rabarbar trzasna, taka mam dzis fryzure))))))))) > Czy ktoś widział księżyc minionej nocy? > Ja widziałam i wciąż we mnie żyje takie dziwne wrażenie jakiegoś niepokoju, > bo był to naprawdę wyjątkowy księżyc jak świetlista, czerwona kula na niemal > czarnym niebie. ****lubie patrzec na taki ksiezyc, przedwczoraj widzialam,a pozniej churzyska mi go zaslonily..( przy wzglednej pogodzie zaglada zawsze do "biura" gdzie siedze przy kompie, czaruje mnie i siedze niemal zachipnotyzowana....cudnie.... > Tęskno mi do złocistego słońca. **** tesknie tez do jego ciepelka i barw malowanych promieniami na rabatkach kwiatowych. > > Kawka zaparzona i ciasteczka sezamowe na czarodziejskim stoliczku zostawiam > w Szuflandii, a do tego dokładam jeszcze mnóstwo uśmiechów z najlepszymi > życzeniami niech Wam DOBRZE BĘDZIE Ludkowie mili )))))))))))))))))))))))) **dziekuje Anioueczku za ciplunie promyczki....moze mnie rozgrzeja i bede mogla byc na "chodzie" ** milego poranka. Odpowiedz Link
kasikk Re: i już czwartek! Ludkowie jak ten czas pędzi t 01.07.04, 10:39 oj, Kenduś, to musisz cuuudnie wyglądać na stoliczek kładę gorące jagodzianki ) z kruszonką Odpowiedz Link
altu Re: i już czwartek! Ludkowie jak ten czas pędzi t 01.07.04, 11:24 ja poprosze taka buleczkę.. z kulkami jagodowymi.. uwielbiam... dokładam garść słońca... Odpowiedz Link
kendo Re: i już czwartek! Ludkowie jak ten czas pędzi t 01.07.04, 11:27 **Kasikku strasznosci dzis.. chyba je na krociutko obetne nie bedzie tak strasznie wygladac) wczoraj podobna papusialam ale byla gniotowata bleeeeeeeeeeee.... ze oni nie umieja cos smacznego upiec ** mileko poludnia. Odpowiedz Link
aniouek1 hura!!! mgły opadły i słoneczko świeci cudnie :) 01.07.04, 12:14 Piękne jest to południe Odpowiedz Link
kendo Re:mgły nie opadły ....i słoneczko świeci cudnie 01.07.04, 20:11 dopiero teraz pogoda sie zrobila( padalo niemal caly dzien( ** milego dnia. Odpowiedz Link
altu Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 08.07.04, 08:35 witam w kolejny czwartek to juz chyba czwarty.. a na dworze cudownie... slonce, brak chmurek i tak jakos blogo... Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 08.07.04, 10:14 altu napisała: > witam w kolejny czwartek > to juz chyba czwarty.. > > a na dworze cudownie... slonce, brak chmurek > i tak jakos blogo... > niektorzy ciesza sie pogoda u nas niestety jakos chlodno, w nocy padalo,obiecywali ze ma byc ladnie.... tz.,ze chyba nie bedzie padac?? ** milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 08.07.04, 16:59 ..i jeszcze sie nie rospadalo.... a powiedzcie mi czy mam przebic te pecherze,czy smae jakos wyschna?? bo ciezko sie surfac z taka lapka pecherzowata Odpowiedz Link
kasikk dobry wieczór... 08.07.04, 21:57 ... i dobranoc ) życzę Wam cudnego wieczoru i następnego dnia jakoś mam mało czasu ostatnio Odpowiedz Link
kendo Re:........ Dzien Dobry................ 15.07.04, 10:58 ale czy bedzie naprawde dobry ???????????????? zobaczymy jak nadejdzie wieczor) ** milego dnia. Odpowiedz Link
megxx ** Czwartek - LATO - 2004 ** 15.07.04, 11:46 Witam wszystkich w taaakie lato!?!? Co do wczorajszych zwierzeń o upodobaniu taaakiego lata zapytam: Czy bardzo przeszkadzałoby miłośnikom taaakiego lata, gdyby temperatura wynosiła 22-25 stopni ( a nie talie wściekłe 12- 17 w porywach)? To nie upał, a można nie używać sweterków i czy bardzo byłoby źle gdyby poswieciło słońce zamiast tych szarych chmur? Ot tak, w ramach profilaktyki antydepresyjnej? Optymiści czerpią energię ze słońca, a jak go nie widać to cierpią. Hej słoneczko! Pokaż się nam!!! Odpowiedz Link
kasikk Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 15.07.04, 12:51 no i dostało mi się ) megxx - ja ze sweterka nie korzystam prawie chyba mam te 20-22 stopnie, o których piszesz ) Pozdrowienia słoneczne, dla optymistycznej megxx w szczególności ) Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 15.07.04, 18:39 szczesliwi Ci co moga sie sloneczkiem upajac, smutni/nieszczesliwi Ci co na sloneczko czekaja.... nadzieja jest od nastepnego tygodnia, ze polepszy na na froncie pogodowym.... powyciagalam szmatki niemodne i tak mysle poprzerabiac chocy pasowalo na jeden sezon.... lubie to robic na dworze,jak sloneczko swieci... hmmmm...zobacymy co mi wyjdzie...i tak na straty spisane w razie czego..) ** milego wieczoru. PS;.. wiecie moze co z ANIOECZKIEM sie stalo????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
jtka Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 15.07.04, 19:21 pozdrawiam wszystkim w letnim , ale na letni nie wyglądającym, czasie))))) Odpowiedz Link
altu Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 08:46 dzien doberek parny i gorący niebo z chmurkami ale jest milutko milego dnia wam zycze Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 10:23 altu napisała: > dzien doberek > parny i gorący > niebo z chmurkami > ale jest milutko ..podobnie altu jest u nas z ciepelkiem ale mzawa cudownie ubarwila moj ogrod w rozne odcienie zieloosci.... **milego poranka wszystkim. > > milego dnia wam zycze > Odpowiedz Link
rb13 Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 10:15 Przygnieciony robotą .uff jak trudno być zwykłym pracownikiem!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 10:21 rb13 napisał: > Przygnieciony robotą .uff jak trudno być zwykłym pracownikiem!!!!!!! ..niedaj sie Rys.... ukrec "leb pracy" ) milego poranka. Odpowiedz Link
kasikk Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 13:43 to z rb, możemy sobie rączki podać :< ale mimo wszystko uśmiechu Wam życzę i słoneczka na buzi złotego ) Odpowiedz Link
kasikk Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 20:51 no i jeszcze pracuję... RATUNKU!!! słoniocy... pomocy... ) Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 22.07.04, 23:25 i ja tez dzis pracusiowalam ..... i jutro tez...... i pojutrze tez..... i chyba w niedziele..... padam na pysio( ale i tak sie ciesze,bo dziecie sie na wieksze mieszkanie wyprowadza. ** milej nocy szufladunie.... Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 29.07.04, 10:06 witam w cudowny poranek... wstalam leciutka jak piorko.... i dzis sie obwiesze w hamaczku..... pieknego dnia malo zapracowanego zycze.... Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 29.07.04, 11:03 u mnie słoneko świeci od rana ) a jutro wybieram się na grzybki ciekawe, czy oprócz kurek coś jeszcze będzie na razie tylko one ale lubię jajecznicę z kurkami ) Odpowiedz Link
megxx A ja chcę słoneczka, choć trochę! 29.07.04, 13:07 U mnie pada Myśli małopromienne, wszystko szare, buuuuu.... Mam chyba chandrę, ostrzegam, gryzę dajcie mi jakąś ofiarę w ręce..... Muszę włączyć sobie grecką, promienną muzykę, może zadziała na mnie rozluźniająco! Życzę Wam dobrego nastroju! Odpowiedz Link
kasikk Re: A ja chcę słoneczka, choć trochę! 29.07.04, 13:25 megxx, musimy się zamienić tak sobie myślę, że musi we mnie być coś z jakiegoś bryta, normana, albo innego wyspiarza, bo lubie tę przeklętą mgłę, deszczystko i inne takie ) Odpowiedz Link
kendo Re: A ja chcę słoneczka, choć trochę! 29.07.04, 15:10 ale jestescie dziewczyny... ja jesienne mgly lubie i deszcze, ale latem ma byc sloneczko i juz.... biedna Megxx, jutro pewnie bedzie i u Ciebie piekny dzien.... a juz sie zdziebko opalilam i zaraz znow ide sie legnac.... Odpowiedz Link
megxx Dobry znak-przestało padać 29.07.04, 15:34 oby dalej w tym kierunku! Od razu lżej na sercu. Muzyka grecka odstrasza deszcz??? Odpowiedz Link
kendo Re: Dobry znak-przestało padać 29.07.04, 20:57 niektore utwory grecki podobaja mi sie, ale bylam w niedziele w greckiej restauracji i mnie denerwowala.... ale papusianie mieli pychotkaaaaaaaaaaaa.... ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk ooo!! 05.08.04, 12:30 to ja jestem pierwsza o tej porze?? czyżby reszta spała tak długo, albo pracowała tak pilnie?? życząc udanego dnia, zapraszam na kawunię i rogala z jabłkiem ) Odpowiedz Link
iskierka_2004 Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 05.08.04, 15:02 Zyczę wszystkim miłego popołudnia Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 05.08.04, 20:59 no dobrze...juz jestem.... zaczyna sie zdziebko chlodniej robic.... nawt nie zauwazylam zbytnio dzisiejszego dnia... ** milego wieczoru.... PS;..a te rogale to chyba nie zjedliscie wszystkie co ???? Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 12.08.04, 09:33 ludziki! juz czwartek,ale szybko dni mi uciekaja.... ** milego dzionka. Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 12.08.04, 11:08 hmmmm.. Kasikku u Ciebie to sie nie dziwie,,,, teraz chyba zaczelas juz odliczac dni)))))))))))) ** milego poludnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 12.08.04, 11:19 nie odliczam - nie mam czasu ) ale nie czekam, ani nie boję się jakoś tak sobie to idzie ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 12.08.04, 19:47 ..no masz!, niema sie czego i nawet bac hi,hi, dobrze,ze przyjmujesz to wszystko na luzie bedzie tylko tak jakos inaczej w "chwili uniesienia" pozniej akceptacja nazwiska a pozniej juz jak poprzednio..... no moze troszke z innymi planami ) Odpowiedz Link
kasikk gorący czwartek wita :)) 19.08.04, 11:24 a ja zapraszam na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6370673 dla ochłody ) Odpowiedz Link
megxx Re: gorący czwartek wita :)) 19.08.04, 16:37 Czy ktokolwiek mógł spodziewać się takiego upału-19. 08 ??? Odpowiedz Link
megxx Re: ** Czwartek - LATO - 2004 **ostatni w sierpniu 26.08.04, 10:50 Mile zaczął sie dzień, słońce, ciepło. Nie myślę, że już niedługo może to się skończyć, udaję, że nie wiem, że dni coraz krótsze, że szybciej chce się pod dach wracać. Żyję chwilą, może to małorozwojowe, ale dla mnie jest metodą łapania ostatnich kwantów letniej energii. Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 **ostatni w sierpni 26.08.04, 16:34 ojej...Megus tak na luzie.... a mnie sie dzis "zajechalo" troszke.... nie lubie stresu ,a sama go sobie stwarzam nieswiadomie..... zapach jesienii coraz wyrazniejszy sloneczko nizej zachodzi i chyba naprawde wczesniej.... ludziska jeszcze letnie sandalki nosza choc starszyzna juz calkiem po jesiennemu ubrana. ** milego popoludnia.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: ** Czwartek - LATO - 2004 **ostatni w sierpni 26.08.04, 20:04 "a mnie sie dzis "zajechalo" troszke"...co to znaczy zajechalo?..Buzka Mala Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 **ostatni w sierpni 26.08.04, 20:27 mala20033 napisała: > "a mnie sie dzis "zajechalo" troszke"...co to znaczy zajechalo?..Buzka Mala hi,hi, ...Malenka...mam wiele takich powiedzonek podobnych jak mi sie cos pokrzyzuje,wyskoczy niespodziwanie w zaplanowanym przesiewzieciu.... wtedy steres niekontrolowany mnie nawiedza... ale juz wszystko OK) Odpowiedz Link
mala20033 Re: ** Czwartek - LATO - 2004 **ostatni w sierpni 26.08.04, 21:35 Najwaznejsze ze jest juz wszystko..OK..to najwazniejsze.. Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 **ostatni w sierpni 26.08.04, 21:56 mala20033 napisała: > Najwaznejsze ze jest juz wszystko..OK..to najwazniejsze.. wiesz ,musi byc dobrze.... inaczej czlek by sie wszystkim zagryzl, ale jak to w zyciu bywa, jak poprawi sie na jednym froncie to niewypal na drugim.....jak w kalejdoskopie.... Odpowiedz Link
kendo Re: ** Czwartek - LATO - 2004 ** 02.09.04, 11:43 witam,witam.... obiecali sloneczko wraz z ciepelkiem jakos sie nie zanosi na to.... niemniej milusinskiego dzinka zycze.... Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry 02.09.04, 12:53 witam słonecznie w czwartek i uciekam do... remotowania ciąg dalszy nastąpił ) Odpowiedz Link
megxx pierwszy września** Czwartek - LATO - 2004 ** 02.09.04, 20:34 Jest pięknie, wyż, upał. Szkoda, że mam taki nawał pracy, zamiast leniwie przesiadywać na dworze, biegam i załatwiam sprawy. Miłego wieczoru Ludkowie. Odpowiedz Link
kendo Re: pierwszy września** Czwartek - LATO - 2004 ** 02.09.04, 21:13 wrzesien bywa raczej ladny.... mam nadzieje,ze taki zostanie do konca miesiaca.... by chodzic co dzien na grzybki **milego wiczoru, Odpowiedz Link
megxx Witam słonecznie! 09.09.04, 08:40 Słońce odrabia lipcowe zaległości w świeceniu. Korzystajmy z tej energii, będzie nam potrzebna w szare dni. Miłego dzionka wszystkim! Odpowiedz Link
kasikk Re: Witam słonecznie! 09.09.04, 10:44 zależy gdzie odrabia, bo chyba nie u mnie ;p pozdrowionka dla wszystkich ) Odpowiedz Link
kendo Re: Witam słonecznie! 09.09.04, 18:41 kasikk napisała: > zależy gdzie odrabia, bo chyba nie u mnie ;p > > pozdrowionka dla wszystkich ) hi,hi, Kasikku, ja sie doslonecznilam dzis, ale juz nic wiecej nie mowie, planuje znow w niedziele....no,juz bede cicho) ale tak naprawde to cudownie i jak Megxx mowi,to sloneczko odrabia zaleglosci byle jak najdluzej.... ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Witam słonecznie! 16.09.04, 09:42 juz od dzisiaj bardzo chlodny poranek, niemniej sloneczny i wrozacy dzien piekny.... zaczyna sie skradac jesienna aura..... zasiadac do stolika: dzis wersja wegetarianska) jajeczka na tward/pomidor/cebulka/majonez/przyprawy oczywiscie kawka z mleczkiem obowiazkowo..... ** milego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk Re: Witam słonecznie! 16.09.04, 10:32 witam również pączki z marmoladą różaną dokładam do stoliczka i już mnie nie ma ) Odpowiedz Link
megxx Re: Witam słonecznie! 16.09.04, 15:30 Częstuję się ze smakiem pączkiem i też już mnie nie ma. Miłego dnia! Odpowiedz Link