aniouek1 14.01.05, 12:56 niech też udawać przestanie, że jest o rok młodsza niż w istocie jest forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10089000 Samych pięknych zimowych sobót Ludkowie serduszkowo Wam życzę - na zdrowie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: SOBOTA ZIMY'2005 15.01.05, 10:50 z -5 stpni witam was szufladunie, chyba nie zamarzlyscie podczas nocy?) czeka mnie dzis mnostwo pracy.. a jeszcze sie nie obudzilam w srodeczku) **milego dzionka. Odpowiedz Link
aniouek1 już mrok i coraz zimniej 15.01.05, 19:28 karnawał, a jakoś nie mogę dostrzec radosnych ludków wokół ...mnie też smutaskowo, ale ja...to stąd, że nie starczy rozumieć... Odpowiedz Link
kendo Re: już mrok i coraz zimniej 15.01.05, 21:22 aniouek1 napisała: > karnawał, a jakoś nie mogę dostrzec radosnych ludków wokół > ...mnie też smutaskowo, ale ja...to stąd, że nie starczy rozumieć... a czym sie tu weselic?? jak niema z kim isc na karnawal( lepiej nawet nie myslec o tym Odpowiedz Link
megxx Re: już noc, -3 stopnie u mnie 15.01.05, 23:01 Nic tylko pod kołderkę wskoczyć (i przespać do wiosny. Ja też nie mam z kim iść na karnawałowe szaleństwo, więc zamawiam sobie sen, że jestem na takim balu, na którym na pewno nie miałabym szans sie pojawić z rozmaitych powodów. I z takiego balu, nie muszę wcześnie wychodzić(jak Kopciuszek Dobranoc, cudnych snów życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: dzien sie budzi w promieniach slonca.......... 22.01.05, 10:49 i jest cudownie....chce sie dzis zyc i cusik wiecej zrobic, ale czy wystarczy mobilizacji do wszystkich pomyslow??????????? najpiekniejszego dzionka zycze) PS;..a ja bym chciala choc przez tydzien zostac Kopciuszkiem) Odpowiedz Link
kasikk Re: dzien sie budzi w promieniach slonca......... 22.01.05, 13:44 u mnie promienie gdzieś się właśnie ukryły, ale jest ciepło i też mam mnustwo energii i pomysłów, jak kenduś buziaki!! Odpowiedz Link
kendo Re: dzien sie obudzi w promieniach slonca......... 29.01.05, 11:17 i az sie w domciu niechce siedziec.... polecam spacer zimowy z aparatm fotograficznym) **milego dnia,takiego jak jest u mnie. Odpowiedz Link
megxx Re: dzien sie obudzi w promieniach slonca........ 29.01.05, 21:23 Ale to nie był taki zimowy-słoneczno-krystaliczny dzień, choć było ogólnie przyjemnie. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: dzien sie obudzi ....... 05.02.05, 10:52 i jakis taki nijaki.... pochmurno i humorku brak... ale zycze wam pieknego dnia, Odpowiedz Link
kasikk Re: dzien sie obudzi ....... 05.02.05, 12:29 życzenia kenduli się spelniły - mam piękny, sloneczny dzień, chociaż rano było brzydko pozdrawiam ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzien sie obudzi ....... 05.02.05, 16:09 o! to jestem czarodziejka))))))))))))))) moze jakis gabinet otworze) ciesze sie kasikku) Odpowiedz Link
kendo Re: dzien sie obudzi ....... 12.02.05, 10:51 po nocnym mrozie ,odwilz nastala, ponuro,zaczyna wiaterek lekki galazkami ruszac,chlodno niemniej milego dnia zycze Odpowiedz Link
kasikk Re: dzien sie obudzi ....... 12.02.05, 17:14 ) życzę lepszego dnia niż mój - czyli bez migreny ( Odpowiedz Link
megxx Re: SOBOTA ZIMY'2005 19.02.05, 00:40 Hej, co sie dzieje, gdzie Ludki znikły Wołam Was przybywajcie Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA ZIMY'2005 19.02.05, 10:16 jestesmy megxx.... jeno jakos brak ochoty do wszystkiego.... moze,ze zima jeszcze trwa?? ale wiosna juz pewnikiem nareszcie zwita..... **milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk dzieńdoberek :)) 26.02.05, 09:52 w zaśnieżoną sobotę kociska siedzą na parapecie i patrzą na ten śnieg padający mają zajęcie, a ja trochę spokoju ) Odpowiedz Link
megxx Re: dzieńdoberek :)) 26.02.05, 13:30 Za chwilę wyjdę z pracy, powinnam się rzucić w wir domowych zaległości. Ale, czy wystarczy mocy? Za oknem znowu szro-przedśnieżnie. Wiosno! Wołam do ciebie, przychodź! Pozdrawiam, nie zapomniałam o Szufladzie, nie, nie, ale coś ostatnio tak gospodaruję czasem, że mi go ciągle brakuje Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 26.02.05, 13:38 megxx napisała: > Za chwilę wyjdę z pracy, powinnam się rzucić w wir domowych zaległości. Ale, > czy wystarczy mocy? Za oknem znowu szro-przedśnieżnie. > Wiosno! Wołam do ciebie, przychodź! > Pozdrawiam, nie zapomniałam o Szufladzie, nie, nie, ale coś ostatnio tak > gospodaruję czasem, że mi go ciągle brakuje biedna megus( nie miej wyrzutow sumienia, jestes kobieta pracujaca, jak Kwiatkowska mowila;"zadnej roboty sie nie boje".... a wiosna nadejdzie,juz niedlugo, ptaszki sygnalizuja nam juz o tym wiazac sie w pary/wijac gniazdeczka 7 wesolo ciwierkajac) ** milego dnia Ci megxx zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 26.02.05, 13:35 kasikk napisała: > w zaśnieżoną sobotę > kociska siedzą na parapecie i patrzą na ten śnieg padający > mają zajęcie, a ja trochę spokoju ) a ja bylam na pieknym spacerku z psiuna i wydawaloby sie,ze pieknie na dworku,przez szybke, bo strasznie lodowaty wiatr w kaszdy nieotulony zakamarek sie wkradal, ale psiuna by poszla na koniec swiata) ** milego dnia kasikku. Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek :)) 26.02.05, 14:12 łorany!! aleś się kendulo, rozgadała ) aż jakoś fajnie się w szufladzie zrobiło... czyżby wiosną powiało?? czy tylko mi się wydaje?? Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek :)) 26.02.05, 17:01 kasikk napisała: > łorany!! > aleś się kendulo, rozgadała ) > aż jakoś fajnie się w szufladzie zrobiło... > czyżby wiosną powiało?? czy tylko mi się wydaje?? hi,hi,....a moze i tak....wiosenkowe uczucia sie budza kasikku.... trzeba jakos zachecic "zespol" do pisania, jak rowniez podgladaczy) Odpowiedz Link
megxx Re: SOBOTA ZIMY'2005-marcowa 05.03.05, 08:31 Marzec, a za oknem sypie jak w styczniu Piętro wyżej nade mna, sąsiad dosiadł wiertarki i nie odpuszcza. Wypoczywajcie, ja dziś znowu muszę za pieniądze popracować (i jutro niestety też ). Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA ZIMY'2005-marcowa 05.03.05, 09:09 witam ) u mnie śnieżnie, ale słoneczko wyszło i niesmiało świeci ptice za oknem swiergolą... wiosna idzie?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA ZIMY'2005-marcowa 05.03.05, 10:01 witajcie!! skandynawski poranek napawa optymizmem, oby utrzymal sie az do wieczora... **milego dnia wszystkim Odpowiedz Link
mir-elka Re: SOBOTA ZIMY'2005-marcowa 05.03.05, 13:42 no to... jesteśmy już na półmetku, niestety, szaro i chłodno, posypuje sniegiem. Ale nic to, przesyłam usmiechy )) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA ZIMY'2005-marcowa 05.03.05, 17:11 sloneczko jeszcze na niebie, zimno....-22 bylo rano na spacerze z psiuna, jak dlugo tu mieszkam niepamietam takiego marca.... **milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re:SOBOTA ZIMY'2005-marcowa/ mir-elko..... 05.03.05, 17:15 dzieki za wspaniale "zimowe /lodowe komnaty" masz cos jeszcze podobnego?? chcetnie obejze) Odpowiedz Link
mir-elka Re:SOBOTA ZIMY'2005-marcowa/ mir-elko..... 05.03.05, 20:00 mam 'włożyłam' do swojej szufladki Odpowiedz Link
kendo Re:SOBOTA ZIMY'2005-marcowa/ mir-elko..... 12.03.05, 10:11 ale nas ponownie zasypalao na bialo, musialo sniegowac cala noc, obiecuja poprawe pogody dopiro w nastepny tydzien( a ja juz tesknie za wiosennym sloneczkiem **milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re:SOBOTA ZIMY'2005-marcowa/ mir-elko..... 12.03.05, 10:17 ja mam dokładnie tak samo... biało i chcę wiosenki ) pozdrawim cieplutko ) Odpowiedz Link
mir-elka przyjdzie.... 12.03.05, 14:48 na pewno Musimy tylko trochę poczekać. Miłego popołudnia Odpowiedz Link
mir-elka to już ostatnia... 19.03.05, 08:32 sobota zimy, następna będzie wiosenna, wierzę, że prawdziwie ciepła i wiosenna... Na razie jest nieciekawie, zastąpmy to czymś pocieszającym Życzę pięknego dnia Odpowiedz Link
kasikk Re: to już ostatnia... 19.03.05, 11:14 i całe szczęście jest czas na zimę i czas na wiosnę ) mam nadzieję, że w końcu się zacznie ) ciepełka w serduszkach ) Odpowiedz Link