aniouek1 list 90 24.09.10, 11:34 Marucho...Ty wciąż się urlopujesz? Może czas wrócić do Szuflady i zabrać się za pisowanie z nami? Pozdrawiam Cię serduszkowo życząc udanego dnia Odpowiedz Link
aniouek1 list 91 26.10.10, 20:33 Witam Cieszę się, że znalazłeś swój rewirek, a smutno mi, że dopiero niedawno. Wiem, że GDZIEŚ pisąłeś o "Świrku", a teraz ...nie mam pojęcia gdzie to jest. Co jakiś czas piszesz takie....niekwestionowane mądrości i też porozsiewane w różnych wątkach z czasem wsiąkają stając się niewidzialne albo raczej trudno znajdywalne. Jeśli zaś będą wszystkie razem to...nawet po ciemku bez przeszkód będzie można do Twoich słów trafić. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 92 27.10.10, 21:51 Witaj! Oczywiście, że mi się podobują i bardzowato proszę - jeśli możesz to zgarnij wszystkie Świrki w Twoim skarbczyku. Już wiele razy Ci mówiłam/pisałam, że bardzo ładnie piszesz i całe mnóstwo masz różnych mądrości, które mogą się ludkom przydawać. Naprawdę bardzo trudno doszukać się ich kiedy są porozsiewane nie wiadomo gdzie. Cieszy mnie myśl, że może wreszcie zechcesz pozbierać i poukładać tak, aby wiadomo było gdzie wejść aby...posilić swojego ducha i zadumać się rozmyśleniem w Twoim skarbczyku rozmaitości. Pozdrawiam serduszkowo życząc dobrej nocki i samych pięknych i dobrych snów Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 20.02.11, 18:42 Moja pomoc okazała się zbędną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 05.02.12, 11:34 napracowales sie , wiec pomoglam co nieco pozdr. Odpowiedz Link
kendo Re: 1 - Skrytka listów do MARUCHA1 09.03.12, 09:18 dla poprawy humoru dla Ciebie Marucho tego balwanka ulepilam wczoraj,bo tyle sniegu spadlo, miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
aniouek1 list 97 od lusia_janusia z 08.05.12, 20:54 09.05.12, 12:54 Re: 1 - Marucha1 Autor: lusia_janusia 08.05.12, 20:54 Dobry wieczor MARUCHA to wpisuje sie na probe, moze szefowa bedzie usatysfkcjonowana, przyjemnego wieczoru- -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 list 98 12.05.12, 12:49 Odpowiedz na pytania: Czy jeśli odpowiadasz na post, to widzisz pojawiające się "lecąc" od góry: 1) nazwę forum (np. :: SZUFLADA LISTOPISÓW:: )? 2) Autor: marucha1@gazeta.pl i....td? 3) Temat 4) Treść i "przyciski": (1) B (2) i (3) U (4) IMG (5) WIDEO (6) URL 5) "okienko na wpis? Odpowiedz Link
aniouek1 list 99 12.05.12, 19:55 Jeśli widzisz to wszystko o co pytałam to...prawie,że jesteśMy w domu tzn...wstawiasz foto Najpierw poćwiczyMY 1) otwórz google w innym oknie niż masz otwartą SZUFLADĘ 2) wpisz w wyszukiwarkę np..."wieczór" i zaznacz "GRAFIKA" 3) powinno się pojawić mnóstwo różnych fotografii, gif'ów itp. 4) najeżdżasz myszką na wybrany "obrazek", zaznaczasz prawym przyciskiem i wciskasz "kopiuj obrazek" po czym...wracasz do SZUFLADY W SZUFLADZIE: 1) otwierasz wątek np...SOBOTY 2) wciskasz "odpisz" 3) otwiera Ci się okienko edytorskie z "przyciskami", które - jak napisałeś - widzisz 4) wciskasz IMG; tam najpierw wykasuj htpp:// 5) jak już będzie puste - wciśnij prawy przycisk myszki i polecenie "wklej" następnie Wciśnij "klawisz" pod okienkiem dialogowym PODGLĄD Powinno być OK tzn. "obrazek" z google powinien być widoczny na podglądzie w SZUFLADZIE. Jeśli uznasz,że jest OK - wciskasz WYŚLIJ i...wszyscy będą mieli możliwość zobaczyć co wybrałeś. Powodzenia i...do dzieła! Odpowiedz Link
aniouek1 list 100 12.05.12, 21:11 Jeśli chcesz swoje fotografie wklejać to najpierw musisz je wysłać do internetowego foto-albumu korzystając np. z: www.web-album.org/pl/index/ Być może...są inne sposoby ale mnie inne nie są znane Odpowiedz Link
aniouek1 list 1 20.05.12, 18:48 Marucho...to nie bajka - to życie, a bajeczne są dla mnie Twoje zachwycenia i bajkowe uchwycenia w locie chwil Odpowiedz Link
babaja.ga Re: list 2 09.07.12, 23:16 Dziękuję Tobie za wszystkie listy napisane do mnie. Twoje lsty są mądre, a słowa dobre, zmuszjące do przemyśleń. Niech Twój każdy dzień zaczyna się i kończy radosnym uśmiechem. To jest mój czar dla Ciebie i niech się spełnia ..... Baba Jaga z jaskini Raj Odpowiedz Link
babaja.ga Re: list 3 04.09.12, 15:16 Marucho życze Tobie, żeby wszystkie kłopoty odeszły i radość zagościła na długo u Ciebie. Pamiętaj, że po burzy zawsze świeci słońce, a czasami nawet pojawia się tęcza na niebie Kłopoty odejdą, a Ty znowu będziesz się uśmiechał ..... Baba Jaga z jaskini Raj. Odpowiedz Link
babaja.ga Re: list 4 01.10.12, 11:13 Witaj W niedzielnym liście napisałeś na zakończenie Chag Sukot Sameach. Szukałam, nie znalazłam, a bardzo chcę wiedzieć, co te słowa znaczą ? Z pewnością coś dobrego, inaczej być nie może. Przetłumacz proszę jeśli zechcesz i jeśli możesz odpowiedz na moje pytanie. B.J Odpowiedz Link
babaja.ga Re: list 5 02.10.12, 19:24 Dziękuję za odpowiedź Ciekawe rzeczy piszesz, ale i trudne zarazem. Trudnego języka się uczysz. Zyczę Tobie wytrwałości w nauce i cierpliwści, bo jak myślę cierpliwość w nauce będzie Tobie potrzebna. Mnie zwykle brakuje cierpliwości, ale jak coś ciekawym dla mnie się staje, chętnie czas temu poświęcam i czas znajduję. Dziękuję, raz jeszcze i powdzenia życzę B.J. Odpowiedz Link
aniouek1 list 107 02.02.13, 22:07 Dobry wieczór Co to za narzekanie? Co to za utyskiwanie? Czy Waszmości coś na oczka padło, co nie widział jakie w szufladzie dzisiaj wirowanie było? Aże mnie się w tym wirowaniu między szufladkami Waszmość zgubił i to tak,że dostrzegłam dopiero kiedy kurz opadł Pozdrawiam serduszkowo noskowi nakazując w górę się unieść O! TAK! Odpowiedz Link
aniouek1 list 108 03.02.13, 17:18 Dobry wieczór i ....niech Cię też lepsze nastrojenie nie opuszcza Odpowiedz Link
babaja.ga Re: list 109 03.02.13, 19:20 Białą magią Marucho muszę Ciebie potraktować, dorym humorem zarazić. Wracaj jutro w pogodę ducha uzbrojony Ty o tym wiesz, jak ważna jest pogoda ducha. Czekamy Aniouek i ja Baba Jaga z jaskin Raj. Odpowiedz Link