nict1 list 42 30.05.03, 19:44 Witaj Kajtek43 nie gniewaj sie. To ja - nict1 - Twoj list do Ulalki z JEJ "przegrodki" przenioslem do JEJ "skrytki". W taka role Aniolek mnie w SZUFLADZIE wrobila hehehe Zycze zdrowka, trzymam kciuki i pozdrawiam p.s. W PRZEGRODKACH pisza tylko WLASCICIELE PRZEGRODEK. To sa takie listy dla WSZYSTKICH, albo takie listy NIE WIADOMO DO KOGO Listy "do" wrzucamy do SKRYTEK listow dla... KAJTEK43, NICT1, ULALKA i tak sie to kreci Odpowiedz Link
nict1 list 43 30.05.03, 21:50 Kajtus Jak przyjdziesz do szuflady, korespondencyjne plany wykonasz, to wdepnij na werande odpoczac krztynke - lap linke forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6265508&a=6265692 Odpowiedz Link
kendo Re: list 43 02.06.03, 22:36 Witaj Kajtus ale sie usmialam hi,hi, bardzo fajne. Od dzis tez bede mowila soczek z kroliczka hi,hi,. a tak w nawiasie,to bardzo lubie soczek malinowy,,,, Pozdrawaim Cieplutko...PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 45 03.06.03, 12:49 Kajtus To prawda - ROZRABIASZ - hihihi Najwyraźniej Ty sie nie mozesz zmiescic w swojej PRZEGRODCE LISTOWEJ, ani w DNIACH TYGODNIA, SALONIKÓW dla Ciebie za mało i nawet WERANDA nie wystarcza hihihi Nictoś szykuje się do letnich porządków, więc lepiej chować przed Nim co WAZNE, bo jak wpada w sprzątaniową furię to wszystko fruwa hihihi Pozdrawiam Kajtuś P.S. Spróbowałam Twój wątek zabezpieczyć przed Nictosiową furią sprzątaniową i UDAŁO się! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5707952&a=6308288 Mam nadzieję, że Ty znajdziesz co schowane i nie będziesz się złościć, że w PRZEGRÓDCE upchnięte Odpowiedz Link
aniouek1 list 46 05.06.03, 13:52 Witaj Kajtus Słowa Piotra są piękne bo sam Piotr był cudownym człowiekiem, ale... nie ze wszystkimi Jego przekonaniami ja sama się zgadzam. Na szczęście ani Jemu ani mnie to nie przeszkadza Mam nadzieję, że Tobie także Pozdrawiam serduszkowo P.S. Ciągle czekam i nie tylko ja czekam - Ty wiesz na co Odpowiedz Link
mala20033 Re: 25 - Skrytka listów do KAJTEK43 06.06.03, 17:17 Cudownego Wieczorka Kajtusiu..Mala Odpowiedz Link
mrouh 26 - Skrytka listów do KAJTEK43 09.06.03, 17:36 Re: to nie koliber Kajtuś, może masz rację... Mi to się bardo dziwne wydawało żeby jakiś koliber do nas przyleciał, bo skąd? Z jakiej ptaszarni egzotycznej jedynie chyba... bo zza wody to by taki ptaszek padł na pewno. Gdybyś mogła syna-specjalistę zapytać czy to mógł być ten zawisak, jak on się dokładnie nazywa (może łacińską nazwę?), byłabym bardzo wdzięczna. Bardzo przyjemnie byłoby mi nadal wierzyć, że to koliber nas odwiedził, ale chyba lepiej jak będę wiedziała co to było naprawdę za ptaszątko... Z góry dziękuję! Odpowiedz Link
nict1 list 49 11.06.03, 11:10 Cze Kajtek Dawno Cie nie bylo? Co slychowac ciekawego w grodku? Pozdrowionka Odpowiedz Link
mala20033 Re: 25 - Skrytka listów do KAJTEK43 11.06.03, 18:14 Mam nadzieje ze Kajtusiowe Bole juz przeszly...Pa Pa Mala Twe oczy Jakbym całował twe śliczne oczy, I pieścił jedwab twoich warkoczy; W objęciu Twoim, słodkim marzeniu Sennym bym zdał się zapomnieniu! Niech pieśni miłosne snuję I Twoje śliczne oczy całuję. Jakbym Ci stworzył szczęścia świat mały Zawiódł w krainę, gdzie ideały, Motyle ułud z Tobą bym gonił, I Ciebie kwiatku od nieszczęścia chronił... Pozwól, niech pieśni miłosne snuję I śliczne Twoje oczy całuję. Odpowiedz Link
aniouek1 list 51 16.06.03, 17:10 Witaj Kajtuś Dawno Cie nie było, co u Ciebie słychać? Wrzuć przynajmniej od czasu do czasu choć jakieś wieści do @ Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
mrouh 52- Do Przyjaciół :-) czyli Mrouh do Kajtka :-) 16.06.03, 19:41 Kajtuś, dziękuję za nazwę tego stwora, poszukałam sobie po innych językach dla mnie nie calkiem obcych, ale wynika jasno z tego, jak juz to ustaliłam, sugerując się Twoją podpowiedzią, że to jest strasznie obrzydliwy motyl, brrrr... A ja głowę dałabym sobie uciąć, że tamto coś było ptakiem. I świadek drugi tez tak twierdzi. Już sama nie wiem... Będę szukać dalej i nauczę się wszsytkiego o tym brzydalcu Dziękuję TRzymaj się słoneczka, niech Cię księżyc strzeże! Odpowiedz Link
aniouek1 list 53 19.06.03, 00:59 Kajtuś, gazetowa poczta nie działała wczoraj i nadal nie działa Odpowiedz Link
aniouek1 list 54 21.06.03, 02:00 Kajtuś Serdecznie Ci życzę by lato było dla Ciebie szczególnie udane i radosne. Jesteś cudownym Szufludkiem. Ciesz się życiem, słońcem,deszczem, muzyką country i wszystkim czego tylko prawdziwie chcesz Odpowiedz Link
aniouek1 list 55 23.06.03, 21:51 Kajtuś, nie zapomnij o obietnicy! Głowka w górę i zadarty nosek Pozdrawiam serduszkowo P.S. Kraciastą oddaj Nictosiowi Odpowiedz Link
aniouek1 list 56 26.06.03, 21:44 Kajtuś Przykro mi, ale zdążyłam z 2@, nie zdążyłam z 3 na Którą z pewnościa czekasz. Postaram się jutro zdążyć. Pamiętam, że jutro jest ważny dla Ciebie dzień i nie zapomnę! Odpowiedz Link
kendo Re: ni umie policzyc hi,hi, 04.07.03, 17:57 Witaj Kajtus ale jestes fajna,ze" moga mnie pozniej wyniesc" hi,hi, widze,ze wracasz do zdrowka, to cieszy ,widzac,ze humorek wraca, ze mozesz juz lepiej chodzic. tylko z piwkiem uwazaj bo krok moze znow sie stac chwiejny hi,hi, zazdrosze Ci upalow , u nas od niedzieli pada, a dzisiaj mala przerwa to nawozilam trawke z mysila o padaniu, i jak na zlosc nie pada,,,,)) Zycze milych chwil na Kazimierzu,pieknego weekendu,zdrowka PA;..PA;....kendo Odpowiedz Link
aniouek1 list 58 04.07.03, 20:35 Witaj Kajtus Kajtus, ja teraz gonie wlasny ogon, a nie chce w biegu, tylko wiesz jak... Postaram sie wszystko jak najszybciej ponadrabiac Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 07.07.03, 22:28 Witaj Kajtusik! oj Ty bidulo,ja tez nie lubie tloku ludzkiego, chociaz lubie przebywac wsrod ludzi, zawsze wybieram,jezeli jest mozliwosc, zby byla rownowaga,ale i czasmi rezygnuje z przyjemnosc wlasnie zpowodu tlocznego srodowiska. Spotkalas za to znajomych i poplotkowalas pewnie o wszystkim i o niczym,jak ja to mowie hi,hi,. Beda inne atrakcie,ktore nie beda tak zaludnione to Sobie odbijesz.... U nas w dalszym ciagu popaduje i aura nie do opalania,niestety, a ja,co tak lubie sie "sloneczkowac" Trzymaj sie zdrowo ,,,,pozdrawiam cieplutko,,,,PA;..Kajtusik,,,,kendo. Odpowiedz Link
kendo Re: list 08.07.03, 16:11 Wiem,jak to jest, bylam kiedys u nas na "dni Miasta" tez bylo ludziskow co niemiara i od tego czasu nie chodze. U nas niby sloneczko,raz 15 stopni a za chwile 20 stopni pomieszanie z poplataniem,,,szwedzkie lato hi,hi, Pozdrawiam cieplutko i slonecznie,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 62 08.07.03, 16:47 Kajtuś, myśl, myśl i wymyślaj Pozdrawiam serduszkowo p.s. kiedy wybierasz się w Bieszczady? Odpowiedz Link
kendo Re: list 63 10.07.03, 16:05 ,,Kajtus,, juz zapisalam,tytul na kartce, moze uda mi sie cos kupic w Polsce, bo jade chyba juz na drugi tydzien. Jesienne wieczory sa dlugie,to bedzie co czytac. Kajtus,u na duszno i chmurki sloneczko zslaniaja co rosz moze bedzie padac. Pozdrawiam cieplutko i nie daj sie chorubskom..PA;..kendo Odpowiedz Link
mrouh Re: list 63 10.07.03, 16:41 Witaj, Kajtuś! Może magdalenkę? Trochę podrabiana, ale ją udoskonalę. Do popołudniowej herbatki Odpowiedz Link
kendo Re: list 63 14.07.03, 17:28 ,,, Kajtus,,, Ja gorska dziewczyna z Sudetow. Na Sniezke mam zaledwie 5 km. a siedzac w duzym pokoju zawsze widze szczyt Sniezki, czego mi brakuje tutaj.. Pozdrawiam cieplutko,,,, A co U Ciebie Kajtusiu,,,??? juz chyba mniej bola plecki ??? PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: list 64 22.07.03, 11:29 Wtaj Kajtusiu!!! dziekuje za pamiec. hi,hi, udalo Ci sie z Wikingiem....przywiozlam jednego,ale do Wroclawia,,, mam pelne rece roboty,jak to przy zmianie dachu na "blizniaku" zyje jakos,,,byle gorzej nie bylo... Do Krakowa wybiore sie z czarter podrorza w pozniejszym czasie , co nieomieszkam Cie powiadomic i na pewno sie spotkamy,,, PA,..narazie ..trzymaj cie cieplutko i niedaj sie chorubskom...Buziaczki i usciski,,,PA:.... Odpowiedz Link
aniouek1 list 67 01.08.03, 20:09 Witaj Kajtuś Przepraszam, że nadal czekasz, ale ...nie na mnie tym razem czekasz Byłam pewna, że już masz to co masz mieć. Pozdrawiam serduszkowo P.S. Obiecuje jak najszybciej odszukać to co się zgubiło Odpowiedz Link
aniouek1 list 68 04.08.03, 19:28 Witaj Kajtuś Napisałam, że nie ode mnie czekasz. Sprawdzałam. Jutro dostaniesz także ode mnie. Nosek do góry, uszka też i bez oszukiwania - widzę Cię bez patrzenia - uśmiechnij się Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 69 09.08.03, 12:17 Witaj Kajtuś Dziękuję za @. Odpowiem w poniedziałek, a najpóźniej we wtorek (mam nadzieję, że już będę wiedzieć COŚ co chcę Ci powiedzieć). Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
mala20033 Re: 25 - Skrytka listów do KAJTEK43 13.08.03, 18:16 Kajtusiowi by dzionek byl mily i slodki...Mala Droga mleczna Idę wśród gwiazd - i snów mych trybularzem zimne stęgłe planety rozżarzam w ognia kościoły. Słowiki nucą radośnie, by umrzeć w marzeń wiośnie - ze swą kochanką wśród kwiatów błądzić na przełęczy światów. Płomień wybucha, szaleje - nad uczuć krwawym ołtarzem, w tryumfującej pieśni konają z harfą anioły. Ja Cię powiodę, mój młody witeziu, na lepsze - na krwawsze gody: Twój okręt wśród mgieł i zawiei w kraj zórz popłynie Medei - a tam w głębinach jej oczy - zapomnisz, że krew dziatek broczy. Hej maski! lodowym wśród gwiazd kurytarzem w królewskich szatach - do uczty wesołej! Ścigajmy lśniące komet hurysy - a jako lampy mdlejące oświetlą nam miesiące grobów cyprysy. Z morza wyłowim barweny - tęczową śmierć Heliosa - wam oddam bogów niebiosa - mnie zamek martwej Gehenny. Precz widma! zostawcie króla na jego pustyni - sam jestem - w mroku się kłębią złe oczy Erynij - ktoś ze mną czuwa - ha, z gór się osuwa czarny lodozwał - sumienie! Tadeusz Miciński Odpowiedz Link
aniouek1 list 71 14.08.03, 23:51 Witaj Kajtuś nadal nie wiem, co wiedzieć muszę i chcę Ci powiedzieć Muszę jeszcze zaczekać.. Poczekaj ze mną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 15.08.03, 20:12 Witaj Kajtuś ...nie musi sobie przypominać, bo bezustannie pamięta Pozdrawiam Kajtuś serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 73 16.08.03, 06:23 Kajtuś, ja nadal NIC KONKRETNEGO nie wiem Wiem tylko, że.. jestem śpiąca Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 74 24.08.03, 16:30 Witaj Kajtuś Wszystko w porządku. Odbieram, odsyłam. Nie rozumiem w czym problem. Pozdrawiam serduszkowo P.S. przepraszam, ale mam okrutne latanie Odpowiedz Link
kendo Re: list 76 11.09.03, 16:18 Kajtunku!!!! skrzyneczka pusta ,nic nie doszlo,,,, pozdrawiam cieplutko,,,PA;.. Odpowiedz Link