aniouek1 list 69 06.02.04, 11:30 Slooneczko... tylko nie marudż Chciałaś BAL? Będzie BAL! Czy jutro to zły na TAKI BAL dzień? A co do ZAPROSZONEK to... przeciez nie jestes SAMA... wiec... w czym problem? Pomyśl: nie ma żadnego problema i ...wszystko dogadajmy w SPISKOWNI Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 70 06.02.04, 17:49 Sloneczo,,,, juz to zalatwilam ,dziekuje przeslicznie dopiero teraz dojrzalam hi,hi, mileggo weekendu zycze,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 71 06.02.04, 21:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6424450&a=10600568 Weź sobie to do serduszka, na główkę i na sumienie, najlepiej wszystko razem i za jednym zamachem hihihi )) Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 07.02.04, 15:49 Slooneczko! Ty się nie sztreszuj bez potrzeby Powiedz najzwyczajniej w świecie: "Przyjaciele Poduchowcy... zwijam Was WSZYSTKICH do Szuflandii na BAL, i to już dzisiaj 7 lutego, wieczorkiem. Poczucie humoru, fantazja i kostiumy obowiązkowe, ale absolutnie dowolne (można także bzzz o czym <szaa i ciii>. Załączniki - co i jak Kto lubi, muzyka także Każdemu wg Jego własnego uznania Obecność OBOWIĄZKOWA - NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI! Dygnij grzeczniutko, uśmieszkiem ozdób ZAPROSZONKO, kogo trzeba pomiziaj, a kogo nie, to nie i... powiedz jeszcze, że Szufludkowie zapewniają transport błyskawiczny wystarczy tylko zrobić <klik> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10612339 ...TYLKO ładniutko ten <klik> wklej! i... wszystko będzie OK P.S. "sala balowa" jeszcze jest zamknięta... tam sama wiesz, jak to jest - ostatnie przygotowania do balu, więc... lepiej by nikt z szanownych gości, tego przed czasem nie oglądał Odpowiedz Link
kendo Re: list 73 09.02.04, 17:57 Sloneczko Kochane odebralam,odebralam i teraz selekcje robie,,,hi,hi, o swiecie kiedy ja bede gotowa z tym..))) juz polowe przejrzalam,,,,, nie liczylam,ze az tyle tego bedzie,,,,, hmmmmmmmmm,,,,a moze sobie zasluzylam czyms ??? albo za jaka kare hi,hi, dziekuje slicznie i polecam sie na przyszlosc choc moze w mniejszej ilosci jednorazowej hi,hi,hi, pozdrawiam cieplunio i milunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 74 09.02.04, 20:18 Sloneczko, ale widze,ze Ty sobie z Tym bardzo dobrze radzisz,,,,, uporamsie,uporam, ale dzis dostalam smutna wiadomosc od przyjaciela i dlatego nic mi juz pozniej nieszlo, jak mialo zazwyczaj... fajniunie toto... musze sama sie zaczac rozgladac za czyms takim hmmmm,,,, dzieki raz jeszcze,,,,PA;..milego wieczoru.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 75 12.02.04, 19:58 Brew w dalszym ciagu podniesiona choc z miasta wrocilam nic nie znalazlam co chcialam napisze Tobie w liscie hi,hi, w rzeczy samej to nic takiego,ale podniusl brew i koniec pomyslal sobie,,,,mojej babie juz odbilo calkiem,,,,,hi,hi, wpadlo mi toto do glowy,,,, i bede sie za tym rozgladac,,, inni moga ,czemu nie ja ???? pozdrawiam cieplunio,,,,jutro postaram sie odpisac.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 76 12.02.04, 23:48 Bardzo,i to bardzo milunio mnie zaskoczylas na Vistuli.... jest mi niezmiernie milo i bede oczekiwac teraz na Twe odwiedziny,,, dziekuje,,, zyczac pieknych snow .bo pewnikiem juz spisz smacznie..PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 77 21.02.04, 23:42 Sloonko, mam nadzieję, że złapałaś @ Pozdrawiam serduszkowo i...czekam Odpowiedz Link
kendo Re: Wesolych Swiat Wielkanocnych 10.04.04, 10:58 Slo, wszystkiego najpiekniejszego w Wielkanocne Swieta, duzo sloneczka na codzien, smacznego sniadanka Wielkanocnego miekiego baranka,bogatego zajaca i wszystkisgo innego co sobie zyczysz -kendo i hdp. Odpowiedz Link
aniouek1 list 79 17.06.04, 10:50 Slooneczko ozłoć sobą Szuflandię Tak dawno Cie tutaj nie było... Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 80 17.06.04, 16:29 Slooneczko "usłyszałaś" mnie! Dziękuję za usłyszenie i Szuflandii ozłocenie z prośba o c.d.n. Odpowiedz Link
nict1 list 81 03.08.04, 14:26 Cześć Sloneczko To być nie może! Wsłuchaj się jak pięknie gra piła motorowa hehehe Odpowiedz Link
kendo Re: list 82 24.12.04, 11:31 pieknych wrazen przy stole wigilijnym, obfitosci pod choinka spelnienia najglebszych marzen i tego samego co sobie zycze,,, WESOLYCH SWIAT...usciski i buziaki dla Twych bilskich. Odpowiedz Link
kendo Re: list 83 Weseolych Swiat 25.03.05, 20:54 sloneczka na niebie, kolorowych pisanek obfitego zajaczka i wszystkiego pieknego na Wieklanocne Swiatka) kendula z odinem. Odpowiedz Link
aniouek1 list 84 18.04.05, 22:42 Slo-oneczko...już wiem czemu co rusz tu Ktoś na smutaski cierpi... Ciebie w Szuflandii brak! Nie rób nam tego i nie znikaj ale znajdź się jak najszybciej bo...cierpienie smutasków to bolesna dotkliwość, a Ty... Ty przecież lubisz ludzi, więc nie odmawiaj i przyjdź, a najlepiej na ZAWSZE z nami zostań. O! Pozdrawiam serduszkowo i samo dobro dla Ciebie niech będzie Odpowiedz Link
mala20033 Re: 29 - Skrytka listów do SLO-ONKA 19.04.05, 03:22 Trzymam kciuczki za..wiesz za co! Odpowiedz Link
mala20033 Re: 29 - Skrytka listów do SLO-ONKA 19.04.05, 15:39 Klopot jest to i smutas sie trzyma. Pa Pa ..Mala Odpowiedz Link
aniouek1 list 87 22.04.05, 18:01 Slo-onko...no ...jakże by nie? Pewno ze jesteś poszukiwana i oczekiwana i wytęskniona i cuuudnie, że wreszcie usłyszałaś wołanie z Szuflandii i przyszłaś i...już nam tego więcej nie rób i nigdy wiecej nie znikaj na tak długo takim okropnym zimnym zniknięciem. Prooooosze bardzowato i...mam nadzieję że moją prośbę uwzględnisz w swoich wędrowno-wirtualno a jednak realnych planach. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 88 22.02.06, 12:16 Slo-oneczko! Jak cudnie że zajrzałaś! Już mi się myślało, że zapomniałaś o szufladzie I....cieszę się, że nie miałam racji Ja wiem, że nocka jest do spania, ale...może dzisiaj wyjątkowo, dzień z nocą zatańczy np. tango w szufladzie kole północka? Przyjdź proszę, jeśli...sen Cię nie uwięzi w swoich objęciach, a jakby próbował to mu powiedz, że On też ma zaproszenie na spotkanie w szufladzie O! i już! Razem przyjdźcie. Odpowiedz Link
fi_glik 89 08.03.06, 11:41 ....... stu lat w miłości i zdrowiu oraz szczęściu, emocji, szaleństwa, radości, przyjaźni, zabawy, rozkoszy, uniesień, charyzmy, sukcesu, spełnienia i wszystkiego, czego jeszcze zapragniesz Odpowiedz Link
aniouek1 list 90 15.03.06, 13:38 Witaj Slo-onko Potuptała do Ciebie małpka bo... ma Ci coś do powiedzenia. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 92 13.02.07, 08:16 Slo-onko...zaglądaj proszę do SZUFLADY i na PODUCHY zaglądaj i wietrz poduchy, przetrząsaj bo przecież szkoda by była wielka gdyby je mole zjadły. Prawda? Pozdrawiam serduszkowo i prooooszę - poczaruj tak, aby mieć na wszystko chęć i czas - choć troszeczku, ociupinkę, krztynkę i odrobinkę ale...żeby SZUFLADY korniki nie schrupały, a PODUCH mole O! i JUŻ! Pozdrawiam serduszkowo i proooszę - jeśli gdzieś dojrzysz znajomków to...ułap, ucap i...przyprowadć i do SZUFLADY i na PODUCHY też ) Odpowiedz Link