jasmintea Torcikowy list:) 12.07.03, 22:44 Iteczko kochana - Ty umiesz takie ladne torciki piec wirtualnie - moglabys i na te moje przydeptane 4500 jakis pyszny czekoladowo truskawkowy "upiec"?) Z gory dziekuje ( a takze z dolu, z lewej i na prawo Pozdrawiam JasminTea Odpowiedz Link
aniouek1 list 31 08.08.03, 18:47 Witaj Jtko Naprawdę chcesz? Pokażę Ci dróżkę na skróty. Najlepiej nocką ciemną, lub rozgwieżdżoną - wszystko jedno - oczki zmruż, dotknij "piórka", wyczarują się skrzydełka, podaj dłoń i..chodź na spacer po chmurkach Jtko, cuda się ludkom zdarzają, gdy się o nie starają Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 32 09.08.03, 12:11 Dziękuję Jtko za "chleb powszedni" i za "chętnie" bardzo dziekuję. Obiecuję zapamiętać. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 33 13.08.03, 09:39 Jtus!!!! dziekuje za powitanie pourlopowe pozdrawiajac cieplutko i zyczac pieknego dnia dzisiejszego,,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 30 - Skrytka listów do JTKI 13.08.03, 18:15 JITCUNI...Cudownego Dnia z wierszem...Mala Ja trwam nad wieczność Ja trwam nad wieczność - i ból milionów z moim się jednym nie równa bólem. Ja wódz więzionych śmiercią legionów - śmierć im zbłękitniam gwiazdy lazurem. Poję rycerstwo harfy mej gniewem i w burz piekielnych strącam otchłanie - aż mgłą się staną - zimnym powiewem - i tylko gwiazd mych lazur zostanie. Na mojej drodze bory zaklęte - bory-m roztrzaskał. Na mojej drodze potok ryczący - w otchłań zeszedłem. Więził mię w lodach wulkan umarły - wykułem słońce. Nad gwiazdy-m leciał! Lecz kwiatek łzami wyrył mi grób. Tadeusz Miciński Odpowiedz Link
aniouek1 list 35 16.08.03, 05:52 Witaj Itko Czy ten Twoj remont dalej nie skończony? Może trzeba ekipę wymienić? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 36 24.08.03, 20:09 Jtus! dziekuje,probowalam sola z woda i niby bylo lepiej, teraz wieczorem znow sie zaczyna,,, jutro pojde do ogrodka i zerwe galazke szalwi... mysle,ze bez lekarza sie nie obejdzie, dzieki raz jeszcze,,,,pozdrawiam,,,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: list 37 26.08.03, 08:34 Witaj Jtus! Jestes "skarbnica wiedzy tajemnej" dziekuje za tipsy katarkowe. Dzis juz lepiej; zostala jeno chrypka,bol gardla prawie ustapil.A to kichanie , to bylo jakies dziwne przez 15 min. a pozniej przerwa i znow sie seria zaczynala. Szkoda tylko mojego slubnego, bo umilalam mu "zycie",przez te moje chorubsko, jestem straszna maruda ,jak mi cos dolega hi,hi, Dzieki raz jeszcze za pomoc Trzymaj sie zdrowo i mam nadzieje,ze nie pozarazalam Was w Szufladuni hi,hi, PA;..Milego dnia,,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: list ,a jakos nie moge policzyc hi,hi, 26.09.03, 17:14 Hej ITUS slicznie dziekuje za recepte, latwo sie robi,ale straszecznie dlugo ale mysle,ze warto sprobowac,choc pare sloiczkow.... chyba tak zrobie,,,,, dzis mialam powedrowac na grzybki i brako mi czasu,,, ale jutro chyba poczlapie,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: list ,a jakos nie moge policzyc hi,hi, 27.09.03, 09:36 Wiem ITUS masz apsolutna racje, nastawic i mieszac-zagladac od czasu do czasu, tez tak robie,gdy tego sytuacja wymaga, ale ostanio zauwazylam ,ze staje sie niecierpliwa i chciala bym miec rezultat od razu,moze to z wiekiem przychodzi ????? ale takie grzybunie sobie zrobie, tez zrobie Anioutkowego tipsu z maczka grzybna bo mozna dodawac do wszystkiego,,,, pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 42 04.10.03, 10:39 Witaj Jtko Jtko... miast liczyć co posprzątane by się nie potykać idąc dalej, wytłumacz się czemu się tak okrutnie spóźniłaś na świętowanie i... czemu wczoraj tortu nie było? hihihi Pozdrowionka i milusiego dzionka Odpowiedz Link
aniouek1 list 43 04.10.03, 18:17 Witaj Jtko Torcikowa Cudny pomysł... codzienny torcik hihihi.. najlepiej wieczorową pora. Pięknie dziekuje za.. czarodziejski STORCZYK..- tylko proszę, nie mów mi, że to nie storczyk. Cudny storczyk i JUŻ Dziękuję bardzowato i...chyba muszę pomyślec o czymś obszerniejszym mając w perspektywie wieczorowe torcikowanie w Szuflandii Odpowiedz Link
kendo Re: list 44 05.10.03, 12:40 ,,Itus,, Dzieki Ci przeslicznie za cieple usmiechy i podmuchy sloneczne,ogrzaly mnie naprawde. Problem byl "czarny",troche pojasnial ale nigdy chyba juz nie bedzie najjasniej,,,,takie zycie,,,, Pozdrawiam cieplunio,jesiennymi barwami dziekujac jeszcze raz,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 45 06.10.03, 20:03 Wiem Itus,,,, ja tez staram sie pocieszac ludzikow,jak umie ale gdy samam mam problem to najchetniej wlazla bym w mysia nore i z niej nigdy nie wyszla.... Teraz uwazam "na czarny czwartek" waze kazde slowo ,ktore pisze.... dzieki sloneczko ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 46 25.10.03, 11:00 miedzy ostatnimi przygotowaniami,,,, podgladam Was i cos staram sie" dolozyc" dziekuje Itus,,,, mam nadzieje,ze wroce cala i zdrowa, ze mnie nikt nie porwie hi,hi, Trzymaj sie zdrowo do tego czasu PA;..buziaczki lobuziaczki Ci posylam na pozegnanie,,,kendo.. Odpowiedz Link
nict1 list 47 05.11.03, 13:03 Cześć Jtko! Lody, arbuzy czy może co jeszcze innego? Hehehhe... to były czasy! Może jeszcze będą? Pozdrawki ps pilnuj zupy! Odpowiedz Link
kendo Re: list 48 10.11.03, 13:10 Ikeczko!!!!! ciesze sie bardzo, ze sie cieszysz z mego powrotu.... pozdrawiam ,jak zawsze cieplunio zyczac milego dnia/wieczoru/nocy PA;..i trzymaj sie zdrowo przy jesien.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: 30 - Skrytka listów do JTKI 18.11.03, 16:01 Pieknego Dzionka..Mala Intymny wiersz Julian Tuwim Warto, warto żyć, Wtedy pachniałaś bzami, Dziś znowu kupiłem flakonik, Roztarłem kroplę na dłoni I przeszłość wieje nad nami Bzami. Warto, warto żyć. Mgławo jest za oknami, Zaraz listonosz zadzwoni, Ustami przypadam do dłoni, Całuje cień twojej woni... Przyjdziesz - będziemy sami, Jedyni i zakochani, Chłonąc z czułością perfumy W miłym uśmiechy intymnej zadumy: "To my? Ja - i ty?" Wiesz? Wzdycham... I przez łzy Powtarzam: warto, warto żyć... Odpowiedz Link
nict1 list 50 19.11.03, 17:24 Cześć Jtko Nie lodzisz, nie arbuzisz, zupy nie chcesz gotować to marsz do szkoły i to już! hehehe Na co czekasz? Czas ucieka! Termin zapisywania minie ani się spostrzeżesz, a kto Cię do szkółki przyjmie po terminie? hehehe www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=9146879 Ej wspominaja mi się tamte dobre czasy i śmiac mi sie chce, że hehehe Pozdraweczki Jtko Odpowiedz Link
aniouek1 list 52 21.02.04, 23:46 Mam nadzieje, że @ doleciała do Ciebie i, że jutro bedziesz w Szuflandii... Mam jeszcze taaaaaaaka wielką prośbę....to słodkie zamówienie na... torcik z jedną świeczką Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 52 22.02.04, 18:50 tu z torcikiem bardzo prosze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10930855&a=10930861 Odpowiedz Link
aniouek1 list 53 23.02.04, 15:23 Dziękuję Jtko, za pyszny torcik, a nade wszystko za to, że JESTEŚi bywasz w Szuflandii ubogacając ją swoimi dobrymi słowami wypełnionymi radosnym dowcipem. Jesteś cudnym Szufludkiem. Pozdrawiam i... pojawiaj się jak najczęściej możesz. Odpowiedz Link
kendo Re: list 54 09.04.04, 10:41 Ituniu! ale jestes dzielna dziewczynka, tyle juz zrobilas/napieklas na swieta.... niewiem czy jest u nas mleko skondensowane w puszce, widzialam tylko mleko kokosowe w puszce w sklepie chinskim.... musze popytac dziewczyn czy cos takiego jest i czy same piekly w ten sposob.... zycze milego smakowania milych i spokojnych Swiat Wielkanocnych. Odpowiedz Link
kendo Re: list 55 09.04.04, 22:26 Itus, coraz bardziej nabieram checi na Mazurka, i jak juz dojrzeje to i chyba cos wymodze. zadzwonie do siostry,bo jest teraz w kraju, i poprosze o zakup mleka skondensowanego, tylko niewiem,czy obojetnie jakie ma to byc tz. czy jest jakies specyjalne do Mazurka???? Odpowiedz Link
kendo Re: list 56 10.04.04, 10:40 Dziekuje Itus,za wszystkie tipsy piekarnicze. i po raz wtory Skladam najserdeczniejsze zyczenia Wielkanocne w przytulnym i nastrojowym duchu Swiatecznym. Odpowiedz Link
aniouek1 list 58 17.06.04, 10:47 Twoje święto było wczoraj, ale...przyjmij moje życzenia z dzisiaj na Twoje kolejne dzionki i nocki. Bądź szczęśliwa Jtko i nikomu ani niczemu nie pozwól odebrać sobie pogody ducha i radości życia. Mnóstwa słoneczka w Twoim sercu i życzliwości ludzkiej życzę Ci na każdą chwilę Twojego życia Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 59 24.12.04, 11:33 wszystkiego pieknego/dobrego i spelnionego Ituniu zycze Ci by sie wszystko spelnilo i jeszcze zycze tego samego co sobie.... spiesz sie powoli.... WESOLYCH SWIAT. Odpowiedz Link
aniouek1 list 60 18.04.05, 22:59 Olaboga! Jitko droga co się to dzieje z Tobą? Nie pokazujesz się w Szuflandii jakbyś drogę zagubiła gdzieś między chmurkami. Zaglądaj prosze. Zima juz sobie precz poszła, zaspy stopniały, lód też, wiosna przyszła to i Ty przyjdź do nas. Pozdrawiam serduszkowo i mnóstwo usmiechów posyłam. Bierz ile potrzebujesz. To całkiem gratis i nic nie kosztuje ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 61 07.06.05, 12:43 Jtko......samego DOBRA i piękna z okazji urodzin, zdróweczka mnóstwo i ludzkiej życzliwości. Miej się jak najlepiej we wszystkim i ze wszystkim. O! Cmok cmok cmok ))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 62 22.02.06, 21:57 Jtko...nawet nie wiem czy do szuflady zajrzysz, ale...może dobre wiatry Cie tu przywieją a może moje myśli gdzieś Cię dogonią? Ja Ciebie i innych Podusiów Gadusiów szukałam no...na Podusiach przy Gadusiach ale...nie znalazłam Dojrzałam Cię jak przysiadłaś na momencik przy Vistuli i...chyba znów gdzieś Cie poniosło w siną dal. Trudno...tym razem będzie w szufladzie tort rozsypany i samoobsługowo składany. Marucha piekł placki biszkoptowe, ja małmazyję tortowa ubijałam cały dzień na parze, Kendo już miskę dawno wylizała w swojej desperacji do oszczędzania na szelkach, a teraz...przyjdzie nam łyżkami wsuwać małmazyję, zakąszać plackami w brzuszkać sklejac w całość i popijać szampanem...coby się dobrze fruwało Jak masz ochotę na fruwanie to...przyleć choć na chwilę Odpowiedz Link
fi_glik 63 08.03.06, 11:39 Ty obchodzisz święto swoje, Ja na warcie musze stać. I życzenia na tę chwilę, Tylko stąd Ci mogę słać Odpowiedz Link
aniouek1 list 64 13.02.07, 07:53 Jtko! Gdzie Ty się zapodziałaś, że nawet na słóweczko się nie pojawiasz i to ani w SZUFLADZIE, ani na PODUCHACH? Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za kilka dni torcik będzie niezbędny, a nikt takich pięknych torcików nie "piecze" jak Ty i będzie bardzowato smutno mi, jak się nie zjawisz ...choćby bez torcika. Wracaj! Słyszysz? Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniouek1 list 65 10.03.07, 08:21 ale jesteś uparciuszek...zaparłaś się aby gdzieś się schować i ...nigdzie Cię nie widać Odpowiedz Link