mala20033 Re: coraz bliżej Święta! 11.12.03, 00:57 ..to dobrze ze jest coraz blizej Swiat..Kocham Swieta!!!!!!!!!!!!!!!!...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: coraz bliżej Święta! 11.12.03, 10:14 i ja tez kocham swieta,,, ciesze sie zawsze jak dzieciuch na sama mysl o nich,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 COŚ dla CZEGO nie szkoda łez 14.12.03, 21:37 i że one jeszcze są, a nawet ...potrafią płynąć... Odpowiedz Link
aniouek1 jest nadzieja :) 04.03.04, 18:07 i z każdą chwilą...coraz mniej godzin, minut, sekund... Odpowiedz Link
kendo Re: bedzie wielka radosc 20.05.04, 23:48 jak zamieni sie kolczasta obroze na aksamitna,taka co to nie dusi ) Odpowiedz Link
aniouek1 JESTEŚ 02.10.04, 18:25 i ja jestem i...Szuflandia jest i że przynajmniej ona jest na miejscu swoim Odpowiedz Link
kendo Re: bo umie juz....:-)) 02.10.04, 18:59 przenosci z watku na watek,,ha,ha,,,, taki fenomen techniczny to az do sufitu skacze z radosci) Odpowiedz Link
kendo Re:jesienna radosc...... 02.10.04, 19:30 moja kolegowna,zakochala sie przez internet i juz sie spotkali... sa przeszczesliwi ,a Ona cala w skowronkach, wczoraj zadzwonila i juz nic nie musiala wyjasniac, czulam to w Jej glosie....ale sie ciesze dla niej) Odpowiedz Link
aniouek1 świeci słońce...niebo dotyka ziemi 09.05.05, 09:06 ...nadzieja się zieleni....wiosną Odpowiedz Link
kendo Re: świeci słońce...niebo dotyka ziemi 09.05.05, 09:35 i moze wszystko sie spelni) Odpowiedz Link
mala20033 Re: świeci słońce...niebo dotyka ziemi 19.05.05, 15:21 Gdy ogarni nas radosc to trzeba ja upiescic,utulic...by banka nie prysla... Odpowiedz Link
kendo Re: świeci słońce...niebo dotyka ziemi 19.05.05, 20:01 a nieraz" banka"pryska sama z siebie zanim zdazymy ja piescic Odpowiedz Link
aniouek1 <jupi> 03.06.05, 16:17 Altu się znalazła! wróciła do Szuflandii !!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: <jupi> 03.06.05, 16:46 tez sie ciesze z tego)))))))))) i od razu w Jej skrzynecze swa radasc zlozylam) Odpowiedz Link
aniouek1 radość 22.12.05, 11:43 Pewien człowiek, który był wciąż smutny i nie potrafił odnaleźć w życiu radości, usłyszał podczas przechadzki w parku śpiewającego cudnie ptaka: - Zazdroszczę Ci - powiedział, stanąwszy pod drzewem - Musisz być bardzo szczęśliwy, skoro tak pięknie wyśpiewujesz swoja radość. - Ale ja nie dlatego śpiewam, że jestem szczęśliwy - odpowiedział ptak - jestem szczęśliwy, dlatego że śpiewam. Odpowiedz Link
aniouek1 Szukaj radości tam... 12.02.06, 14:03 Szukaj radości tam...gdzie cierpienie dobiega końca Lightowy Jacek Odpowiedz Link
aniouek1 Najwspanialsza wiadomość 18.02.06, 08:28 Robert De Vincenzo, słynny argentyński gracz w golfa, wygrał kiedyś turniej, otrzymał stosowny czek, po czym obdzielił uśmiechami fotoreporterów i zaczął szykować się do odejścia. Kiedy samotnie kierował się w stronę ustawionego na parkingu samochodu, podeszła do niego młoda kobieta, która pogratulowała mu zwycięstwa i powiedziała, że jej dziecko cierpi na śmiertelną chorobę. Rzecz jasna, nie miała środków na zapłacenie rachunków za usługi lekarskie i szpital. Poruszony jej opowieścią De Vincenzo wyjął pióro i wypisał swój będący nagrodą czek na nazwisko tej kobiety. - Niech pani zapewni dziecku wszystko, co najlepsze - powiedział, wsuwając do w jej dłoń. W następnym tygodniu podczas lunchu w klubie podszedł do niego członek władz Zrzeszenia Profesjonalnych Graczy w Golfa i powiedział: - W zeszłym tygodniu chłopcy z parkingu mówili mi, że po turnieju spotkał pan młodą kobietę. - De Vincenzo przytaknął. - Cóż! - westchnął mężczyzna. - Mam dla pana kiepską wiadomość. To wariatka. Ona nie ma żadnego dziecka. Nawet nie jest mężatką. Zwyczajnie pana nabrała, przyjacielu. - Chce pan powiedzieć, że nie ma żadnego umierającego dziecka? - spytał De Vincenzo. - Właśnie. - Ależ to najwspanialsza wiadomość, jaką usłyszałem w tym tygodniu! Odpowiedz Link
kendo Re: Najwspanialsza wiadomość 18.02.06, 11:24 mozna i w ten sposob sie cieszyc z wiadomosci, bo coz warte sa pieniadze,najwazniejsze,ze niema umierajacych dziec. Odpowiedz Link
kendo Re: to chyba musi byc radoscia, 04.02.07, 09:41 .."Jestes nowym czlowiekiem, gdy czystym spojrzeniem patrzysz na ludzi i rzeczy, gdy jeszcze potrafisz sie smiac, gdy umiesz sie cieszyc ze zwyklych malych kwiatkow rosnacych przy drodze Twego zycia".. Odpowiedz Link
kendo Re: znalazlam.............. 21.03.07, 20:44 na necie dla pancia psiuna z sierocinca psiego, radosci co niemiara,bylismy ogladac i zadecydowalismy,ze bedzie u nas mieszkal. Odpowiedz Link
marucha1 Re: * obraz PUZLE RADOŚCI 02.03.08, 22:40 Ciesze sie,ze moge rano slyszec spiew ptakow i ze gdzies daleko jest moj Dom i Ktos kto czeka.WIEM,ze czeka. Odpowiedz Link
aniouek1 jest wiosna radosna, wystrojona w zielonosci i.... 27.04.08, 20:28 kwieciem cała obsypana i przepachniona odradzającym się życiem i tego samego natura nam ludziom też życzy cobyśmy się odradzali z każdej możliwej strony jak przyroda caluśka to robi tyle że nie zawsze razem z nami - ludziami - choć chyba tak powinno być ze RAZEM Odpowiedz Link
marucha1 Re: jest wiosna radosna, wystrojona w zielonosci 28.04.08, 12:48 Witam Aniouku.Pewnie,ze RAZEM najlepiej.Tylko czasem do tego RAZEM droga daleka.Ja wiem....nie trzeba byc na wyciagniecie dloni aby RAZEM.Cieszmy sie,ze jest wiosna.To w koncu "puzle radosci" Odpowiedz Link
kendo Re: jest wiosna radosna, wystrojona w zielonosci 29.04.08, 10:51 dolanczam do "ochow i achow" wiosennych, tu najpiekniejszy cczas,kiedy wszystko rozkwita i koncert ptasi co dzien wita,zapomina sie o troskach, Odpowiedz Link
kendo Re: * obraz PUZLE RADOŚCI 15.03.09, 11:49 po raz pierwszy moim zdaniem na festiwal Eurowizji pojedzie odpowiedni utwor, Malena Ernman,zaspiewala "La voix",diva opery.spiewala po francusku,szkoda,nic nie rozumialam na drugim miejscu tez moj favorit,Carolina of Ugglas"grzeczny,grzeczny"(wolne tlumaczenie)spiewala po szwedzku o zdradzie zauwazonej i prozbie powrotu ..... utwory spokojne nie"szarpane") nie moge znalesc nagrania,cobyscie posluchali wykonania. Odpowiedz Link
aniouek1 <jupi> 17.03.09, 07:39 nie uciekł tylko się zaplątał we fruwające pampersy! A won pampersy! Tu dla was miejsca nie ma. W szufladzie ma KTO fruwać. O! i JUZ! Odpowiedz Link
marucha1 Re: Megxx dziękuję za radość 24.09.10, 12:45 A ja dziekuje Anioueczku,ze jestes i swoja obecnoscia ogrzewasz szufladke cieplem, serdecznoscia i taka zwyczajna,ludzka zyczliwoscia, ktorej tak bardzo nam brak. Dziekuje,ze jestes. Dziekuje tez wszystkim szufludkom,ze jestescie. Odpowiedz Link
aniouek1 a ja Tobie dziękuję :) 24.09.10, 12:52 cieszę sie, że mnie usłyszałeś ponad przestrzenią i czasem i zycze Ci dobrego zdrówka i słoneczka jakie u mnie świeci Odpowiedz Link
marucha1 Re: * obraz PUZLE RADOŚCI 04.02.12, 07:16 Radosc, to bliskosc kochanego czlowieka. Jego cieplo, zapach...Czasem slowa, ale nie koniecznie. Milczenie potrafi tak pieknie przemawiac. Odpowiedz Link
kendo Re: radosc skandynawska 29.02.12, 11:17 cale szwedzkie spoleczenstwo czekalo na ta chwile, w koncu 23 lutego na swiat przyszla nastepczni tronu po mamie Viktorii, Estelle/Sylvia/Ewa/Mery pierwszy spacer z rodzicami brat Viktorii Carl Phili zdjecie zrobil w paku palacowym Haga. Odpowiedz Link
marucha1 HURAAAAA!!!!!!!! 08.04.12, 23:45 Anioueczek jest w szufladce!!!!! Tak bardzo sie ciesze!!!!!!! Odpowiedz Link
marucha1 Re: ja też 08.04.12, 23:51 Fakt.....Ja tez ledwo zipie....Ale szkoda mi.....Zal....Nie wiadomo kiedy znow "cud sie zdarzy". Odpowiedz Link
kendo Re: ja też 09.04.12, 10:34 pewnie na Zielone Swiatki Szefostwo sie ponownie pojawi Odpowiedz Link
marucha1 Re: ja też 09.04.12, 11:09 Eeeee, Kendo. Ja bede optymista. Mam nadzieje, ze Aniouek bedzie teraz czesciej zagladal. U mnie prawdziwy lany poniedzialek. Leje od samego rana. Odpowiedz Link
marucha1 Re: wiarą czynisz cuda 09.04.12, 21:58 Nie tylko. Daje jeszcze sile i nadzieje. Odpowiedz Link
megxx przewracam swoje życie 10.04.12, 19:50 I czynię to z radością. Bo się zdecydowałam, bo się odważyłam, bo ryzykuję...mimo wszystko. I to mi się podoba. Zadziwiam ludzi, którzy się dowiadują, że rzucam stałą pracę, nie mając nic innego pewnego. A ja czuję, że idę dobrą drogą. Odpowiedz Link
marucha1 Re: przewracam swoje życie 10.04.12, 20:01 Ciesze sie razem z Toba. Uda Ci sie. Czlowiek zawsze dazy naprzod. Uda Ci sie. Napewno. Odpowiedz Link
kendo Re: przewracam swoje życie 11.04.12, 10:05 *Megus, no cos TY???????????? ale zycze zalozonego spelnienia nowego projektu, bo tak mysle,ze masz taki cel...kciukuje za wszystko achaaaaa,*Aniouek/Marucha?? a co to bylo...ze ja jestem "jakas podpuszczalska"?????????? bo jakos nie "zalapala w lot" w kazdym badz razie , ja wczoraj sie cieszylam,ze na basenie dobrze poszlo po przerwie od grudnia. Odpowiedz Link
marucha1 Re: przewracam swoje życie 11.04.12, 11:19 Kendus.....Naprawde nie wiem co masz na mysli piszac achaaaaa,*Aniouek/Marucha?? > a co to bylo...ze ja jestem "jakas podpuszczalska"?????????? > bo jakos nie "zalapala w lot" "" Jedno wiem NAPEWNO. Co by to nie bylo, nie bylo to nic zlego. Odpowiedz Link
kendo Re: przewracam swoje życie 11.04.12, 12:08 *Marucho, chodzi mi o ten wspis co Anioueczek zrobi ********************************************************************************* ..Kendoo aniouek1 09.04.12, 21:54 Odpowiedz wiesz,że jesteś mistrzynią podpuszczania? ********************************************************************************* w takim razie, jak nie kryje sie za tym nic zlego ? ale ciekawosc nie daje spokoju, kogo "gdzies do czegosc podpuszczam" Odpowiedz Link
marucha1 Re: przewracam swoje życie 11.04.12, 12:44 No to juz musi Ci Aniouek odpowiedziec. Ale jestem pewien, ze nie miala nic zlego na mysli. U Anioukowych wpisow nie ma nigdy "drugiego dna". W moich zreszta tez tak jak i w Twoich. Pewnie sie wszystko wyjasni, jesli oczywiscie Aniouek zaszczyci nas znow swoja obecnoscia. Odpowiedz Link
aniouek1 co też Tobie Kendusiu po łebku łazikuje? 12.04.12, 00:22 /.../ kendo 09.04.12, 10:34 pewnie na Zielone Swiatki Szefostwo sie ponownie pojawi marucha1 09.04.12, 11:09 Eeeee, Kendo. Ja bede optymista. Mam nadzieje, ze Aniouek bedzie teraz czesciej zagladal. U mnie prawdziwy lany poniedzialek. Leje od samego rana. Kendoo aniouek1 09.04.12, 21:54 wiesz,że jesteś mistrzynią podpuszczania? -------------------- niczego złego na myśli ani w sercu nie miałam pisząc co napisałam; chodziło mi tylko o to, że podpuściłaś swoim wpisem mnie, bym nie zwlekała z wizytą w szufladzie do Zielonych Świątek. Kapisko? Całuski P.S. w tym znaczeniu "podpuściłaś" znaczy coś podobnego do "sprowokowałaś" Odpowiedz Link
kendo Re: fiufiufiu! 25200 też MOJE! 12.04.12, 17:19 achaaaaaaaaaaaaa... to o to chodzilo.. no dobra, tak ,tylko bylam ciekawska... widze,ze zaczyna sie krecic licznik, Odpowiedz Link