kasikk ... 18.09.03, 23:02 marzy mi sie, żeby dni takie jak ten nigdy już nie pojawiały się w kalendarzu Odpowiedz Link
aniouek1 ocalić, zachować nadzieję na ...C.D.N 19.09.03, 01:05 poza.. ponad.. na przekór.. a nawet wbrew.. OCALIĆ, ZACHOWAĆ NADZIEJĘ NA C.D.N. Odpowiedz Link
aniouek1 marzę by nie musieć uciekać od własnych marzeń 27.09.03, 02:01 do jakiegoś kiedyś, jakiegoś gdzieś.. Odpowiedz Link
kendo Re: marzę by nie musieć uciekać od własnych marze 27.09.03, 09:30 marzyc z finalem,,,,, to tak nieraz trudno,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 marzę by, KTOŚ dostrzegł nie jedne drzwi i.. 28.09.03, 00:57 drogę nie jedną do zgody z samym sobą... Odpowiedz Link
kendo Re: marzę by, KTOŚ dostrzegł nie jedne drzwi i.. 28.09.03, 01:00 byla bym w siodmym niebie , gdyby to sie stalo Anioueczku Odpowiedz Link
aniouek1 marzę o takim cudnym dobrym czasie, w którym 02.10.03, 22:32 nic nie będzie gonić i uciekać nie trzeba będzie przed czasem, o czasie w którym trwać będzie sama DOBRA - PRZEJRZYSTA rozmowa.. Odpowiedz Link
venuse marzę 08.10.03, 19:12 marzę, bym zawsze umiała kochać bez zniewolenia, być wolną i kochaną jednocześnie. Dążę do celu, ucząc się ludzi. I być dla nich, po prostu. Odpowiedz Link
altu Re: *** obraz PUZLE MARZEŃ 30.10.03, 22:47 Ja chwilowo marzę o własnym M. Takie dwa pokoiki, kuchnia, łazienka. Milutkie dywany, normalne meble. Ciepło i słonecznie. Wiele kwiatów... Odpowiedz Link
aniouek1 nie mieć żadnych zaległości 21.11.03, 10:05 żadnych... to moje ogromne marzenie na tą chwilę Odpowiedz Link
altu Re: *** obraz PUZLE MARZEŃ 21.11.03, 11:27 Moje marzenie na dziś: chcę kupić własne mieszkanie, zeby w nim zbudować swoj własny swiat... Odpowiedz Link
kasikk marzy mi się... 21.11.03, 12:29 ...zapach kapusty z grzybami, jabłek, świerku, wosku z palącej się świecy, makowca i sernika, smażonego karpia... ) Odpowiedz Link
kendo Re: marzy mi się... 21.11.03, 13:03 juz niektore marzenia mam spelnione,,,,= bigosik na swieta dzis jeszcze pogotuje i zamroze = pozniej najsmaczniejszy... a na reszte bedziemy czekac Kasiku cierpliwie ,,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: marzy mi się... 21.11.03, 20:02 ..masz cudowny pomysl..dawnom bigosiku nie gotowala..Caluski Wszystkim Mala Odpowiedz Link
aniouek1 marzę, by toczące się życie było jak spokojna 14.12.03, 21:33 rzeka... by czasem pozwoliło odpocząć płynąc jakby ...troszku obok... Odpowiedz Link
kasikk ... 14.12.03, 21:52 marzy mi się KATASTROFA ;> żeby nie musieć, nie zdąrzyć, zapomnieć i... niech się dzieje... uciec sobie i popatrzeć z daleka na tę KATASTROFĘ hihihi... Odpowiedz Link
kasikk tak bym chciała... 30.01.04, 20:39 mieć trochę wolnego czasu mieć trochę spokoju marzy mi się morze... zimowy sztorm na bałtyku... Odpowiedz Link
kendo Re: tak bym chciała... 30.01.04, 21:07 zeby byla tak zima ,jak dzis az do konca lutego,,,,, a od marca piekna wiosna sie zaczela.... Odpowiedz Link
aniouek1 zapomnieć choć na chwilkę, choć na chwilek kilka.. 01.02.04, 18:20 o tym co tak ciąży, doskwiera, myśleć przeszkadza, uśmiech gasi nim ten się pojawi... Odpowiedz Link
aniouek1 marzę... 04.03.04, 18:14 by móc spełnić marzenie, by móc... zapalić świeczkę na urodzinowym torcie... Odpowiedz Link
kasikk ... 06.03.04, 19:38 marzy mi się Paryż... i parler francais, też mi się marzy... i lawendowe pola, i winnice... oj... ale się rozmarzyłam ) Odpowiedz Link
kendo Re: ...Paryz 06.03.04, 19:48 i tam tez tesknie..... marze jeszcze raz byc w ogrodzie Moneta pieknie bylo.... a parle france niet,,,,) Odpowiedz Link
kendo Re: ...Obraz Marzen 23.03.04, 12:46 juz chce prawdziwnej wiosny sloneczka i lzejszych "ciuszkow" posiedziec w ogrodzie i posluchac trelu ptaszat ))))))))) Odpowiedz Link
megxx Jak przywrócić zdolność marzenia? 02.04.04, 22:40 Ktoś o tym co było kiedyś marzeniem, powiedział, że to wizualizacja przyszłości. Ktoś inny powiedział, że marzenie to rzecz nie-do-spełnienia. Ktoś inny mówi:uważaj o czym marzysz, może się spełnić i Cię zaskoczyć (zwłaszcza jak spełni się w 90% a pozostałe 10% spowoduje,że bedziesz żałować, że o tym marzyłeś). Ktoś inny stłumił zdolność do marzenia. A ja chcę znowu marzyć, bujać w obłokach, nie bać się marzeń, wierzyć w nie. Odczuwać spokój i mieć rozmarzoną minę. Jak to zrobić? Odpowiedz Link
kendo Re: Jak przywrócić zdolność marzenia? 02.04.04, 22:47 mowia ,ze trzeba umiec sie wyciszyc.... ja od czasu zaczecia trenowania hata yogi zauwazylam,ze marze jakos inaczej) Odpowiedz Link
kendo Re: Marze 10.04.04, 11:12 sobie ,by nas bylo wiecej w Szufladuni ) Wesolych Swiat Wielkanocnych dla Wszystkich. Odpowiedz Link
aniouek1 marzy mi sie głęboki, spokojny sen 23.04.04, 00:37 ...tak niewiele, a wiele tak... Odpowiedz Link
kendo Re: marzy mi sie sloneczko co dzien 23.04.04, 10:22 zeby juz chodzic w leciutkich ciuszkach, "wylegnac" na trawke lub piaseczek nadmorski i tylko lezec i marzyyyyyyyyyyyyyyyyyyc...)))))))) przy koncercie ptaszat czy szumie fal i nawolywani mew) Odpowiedz Link
aniouek1 marzy mi się by znów kiedyś 29.04.04, 15:59 jak drzewiej bywało...z wieczorka w Szuflandii towarzystwo się spotykało i... szły pogwarki,pogaduchy szły i żarty i poważne dysputki,i piło się wino, ciasteczka przegryzało i wszystkim było tych wieczorów mało...mało.. mało... Marzy mi się...i..SPEŁNI się,bo wiem,że...nie tylko mnie,tak właśnie marzy się Muuusi się spełnić i..JUŻ! Odpowiedz Link
kendo Re: marzy mi się by znów kiedyś 29.04.04, 16:17 a ja prawie zawsze jestem wieczorkiem, a ludziki w pracy zapracusiowani..... a moze latem wiecej czasu znajda.....?? wiem ze tak bedzie) a jeszcze marze sobie by moj psiunus juz byl zdrowy( Odpowiedz Link
megxx Muszę uwierzyć, że marzenia się spełniają 29.04.04, 17:02 Jak daleko jest od marzeń do tzw. wizualizacji? A może po prostu trzeba tylko uwierzyć, że marzenia się spełniają, mieć takie marzenia, które nic nie niszczą, nikogo nie krzywdzą..........mieć takie marzenia, których spełnienie jest bezpieczne. Odpowiedz Link
kendo Re: Muszę uwierzyć, że marzenia się spełniają 29.04.04, 17:42 a czy marzenie potrafi cos zniszczyc??? przeciez jak marzymy to to co najpiekniejsze niezniszczalne. Odpowiedz Link