aniouek1 list 31 28.11.03, 23:56 Witaj Serduszkowo życzę Ci Altu,by ziściły się Twoje najskrytsze marzenia i pragnienia Pozdrawiam też serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 32 29.12.03, 12:49 Witaj Altu to bylas szczesliwa osoba majac swa przyjaciolke podczas swiat,,,, zycze Tobie i Agusi z nadchodzacym Nowym Rokiem wszystkiego najlepszego i duzo sloneczka na codzien..... PA;.u mnie byla cala rodzina zebrana przy stole wigilijnym, procz Mamy,nie chciala do nas przyjechac, jak i nie chciala zebysmy my przyjechaly, zawsze sie boi,ze takie sztormy na morzu zima,,,, pobablalysmy za to przez telefoln w wigilje,,,, pozdrawiam cieplunio,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: list 33 19.01.04, 20:43 Witaj Altu tez myslalam o tym czesto, ale niestety,choc mieszkam blisko lotniska to nie leca samoloty do Wroclawia,nawet z innych lotnisk tego nierobia, sa do Warszawy co mnie nieurzadza, bo z Wroclawia i tak musze sie przesiadac na krajowy transport i dalej jechac... pozdrawiam cieplunio,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 list 34 21.02.04, 22:50 Altu...nie moge pojutrze, bo ŚWIĘTO SZUFLANDII jest JUTRO Odebrałaś @? Pozdrawiam serduszkowo... czekam na Ciebie jutro, a teraz zmykam do pracusiowania Odpowiedz Link
aniouek1 list 35 22.02.04, 01:40 mam nadzieję, że @ dotarła i że mnie nie zawiedziesz Pozdrawiam serduszkowo i...czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 36 23.02.04, 15:47 Witaj Altu Usprawiedliwionko miałaś mocne, i dałaś wyraz słowem, że JESTEŚ prawdziwym Szufludkiem. Jeśli tylko możesz, zaglądaj do Szuflandii i zostawiaj choć delikatny słowem ślad, że JESTEŚ i bywasz. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 37 12.05.04, 00:58 Altu...no co Ty? Jeśli już, to...pracusiowaniem chyba...pracusiowaniem Altu... Proszę...przychodź do Szuflandii ...odpoczywać... może troszku częściej przychodż? Pozdrawiam serduszkowo i...nosek do góry ... baaaaaardzo proszę P.S. a gdzie Ty tego gniazdka szukasz? Jeśli możesz, to prosze - napisz... może być na @ Odpowiedz Link
kendo Re: list 38 12.05.04, 10:35 ** Altu milo Cie znow widziec,nawet z takimi problemami, ale widac,ze nie stracilas calkiem jeszcze "iskierki zycia" cieszysz sie chocby na sama mysl o przyjezdzie przyjaciolki, zobaczysz nabierzesz wiatru pod skrzydla przy jej obecnosci, wiesz ,przeciez tak zawsze jest, gdy spotykamy przyjaciol... powodzenia we wszystkim zycze i cudownych chwil z agusia.... usciski i milych dni zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: list 39 12.05.04, 15:24 wiesz Altu, gdy my zdecydowalismy sie na dom, bylam w sodmym niebie, slubne chcialo "uzywany"-czyli odkupiony od kogos, ja sie postawilam "poprzecznie" i zawsze cos zlego znalazlam w tym domu, OK.zgodzil sie na moje kprysy, poszlismy do meklare(czyt.firma archtektow) wybralismy domek i tak mieszkamy. a teraz gdyby zaszla potrzeba zmiany domu to chyba bym nie kaprysila, a wlasnie kupila "urzywany",wiecej alternatyw na przerobki/zmianay wnetrza wedlog swojego uznania. strasznie lubie jezdzic i ogladac domki i mieszkania, gdy moi znajomi szukaja. Biora mnie z tej racji, bo wiedza,ze mam "nos wyczulony na wszelakie zapachy" a zwlaszcza na plesnie-zgnilinze w domach i piwnicach, plus czuje zawsze jakies wibracje w kazdym pomieszczeniu. Moja rada,jak bedziesz ogladac domek, zagladaj dobrze w piwnicach,czy nowo odremontowane nie sa, moze byc wtedy "zatuszowany" blad wilgoci-grzyb tak zwany, co jest bardzo drogi zeby go zniwelowac , podobnie jest w lazienkach. hmmmmmmm..szkoda,ze tu mieszkam, juz bym z Toba na kazdy rekonesans domkow/mieszkan leciala.) dziekuje i pozdrawiam zyczac raz jeszcze powodzenia i trafnego wyboru, sprawdzaj dobrze tylko kontrakt przed podpisaniem umowy, Odpowiedz Link
megxx Re: list 40 12.05.04, 15:58 Napisałam list, a gazeta się uniedostępniła i blee......... Spróbuję odtworzyć moje wcześniejsze przemyślenia: Altu, na pewno jesteś mocno zmęczona, a w takim nastroju nic się nie udaje. Wymyś jakiś malutki odpoczynek, to konieczne. Swoimi troskami musisz się podzielić(z listu wynika, że nie sama tą chałupkę kupujesz). Pamietaj, że jeszcze my jesteśmy, cierpliwie możemy czytać o Twoich bolączkach, a może cos nawet oprócz pocieszenia podpowiemy. Czy te myśli o pracy, to nie jest jakaś uwaga podświadomości, by to przemyśleć, może jakaś zmiana? Czeka Cię spotkanie z przyjaciółką, doda Ci to sił witalnych, zapewne ona jest Tobie potrzebna, a Ty jej. Tak działa przyjaźń. Pozdrawiam i przesyłam Ci myśli relaksujące. Odpowiedz Link
kendo Re: list 41 13.05.04, 23:14 wiesz Altu moj domeczke na tyle duzy, ze czasami brak mi sil na jego sprzatanie a mamy psiune w domu to wiesz, klaczki i piasek na podlodze, dobrze ze male raczujace nie lazikuje po podlodze hihi,,, dziecie juz dawno na swoim i my sami w tych "metrach mieszkamy" ale lubie swoj domeczek. milego wieczoru/nocy.PA;.. Odpowiedz Link
megxx list 42 24.06.04, 22:50 Ponieważ nie mam pewności, że przeczytasz to, co napisałam pod Twoim listem w dzisiejszej Szufladzie(czwartek-lato) kopiuję Ci: Grypa szybko przejdzie, zamieszanie w pracy to normalka, pozostaje się przyzwyczaić(za to weekendy są większą radością), brak mieszkania wynika tylko z potrzeby trafienia na właściwe dla Ciebie altu. A te kłopoty z A.? Z upływem czasu jesteśmy zdolni bardziej tolerować wady i przywary, zwłaszcza te "niezmienialne". Życie pakuje nas w różne kłopoty, poddaje straszliwym próbom, ale mimo to, albo również dla tego jest po prostu jedyne w swoim rodzaju, jest piekne. Odpowiedz Link
aniouek1 list 43 01.07.04, 08:41 Witaj Altu Miło Cię znów widzieć w Szuflandii. Bardzo sie ciesze, że przypomniałaś sobie do nas ścieżynkę. Zauważyłam też, że założyłaś nowy wątek. Nie dziw sie, że nic tam nie dopisałam, ale to dlatego, że już wcześniej był podobny wątek i tam było juz trochę "ścieżynek" do dobrych "sasiadów" narysowanych. Spójrz sama, może którejś nie znasz a spodoba Ci się? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=11360087 Pozdrawiam serduszkowo i życze miłego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: list 44 08.07.04, 16:31 dziekuje Ci przeslicznie za linki.... oj zebym mogla tak tesciowa przyciagnac do kompa by sobie poczytala....One zawsze sa najmadrzejsze) ** milego dnia . Odpowiedz Link
aniouek1 list 45 17.07.04, 05:34 3mam kciuki Altu i..."złote" piórko z nowym dniem dla rychłych zmian na lepsze na promyczku wschodzącego słońca Ci przesyłam... BEDZIE DOBRZE... jeszcze troszku...troszeczke i BEDZIE DOBRZE Odpowiedz Link
kendo Re: list 46 16.08.04, 20:50 altu pieknego spedzania urlopu zycze.... pomocz nozeta w morzu/poplywaj na desce.... ciesz sie kazda wolna minutka urlopowa.... podziel sie pozniej wrazeniami z nami.... usciski i caluski na pozegnanie. Odpowiedz Link
aniouek1 list 47 21.09.04, 13:05 Witaj Altu Prosze...opowiedz o wakacjach i urlopie opowiedz...pozwol byśmy i my, Szufludkowie mieli szczyptę radości z Twoich cudnych wakacyjnych wspomnień... i...niech Ci się spełni marzenie o spotkaniu z wyjątkowym człowiekiem... Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kasikk list do ALTU 15.11.04, 15:09 altu miła, znam to z autopsji... hehehe... proponuję: przestań podejmowac te decyzje po prostu, chyba, że dotyczą bezpośrednio ciebie powiedz - ty wybierz, ja nie bedę i koniec czasem trzeba tupnąć nóżką pamiętaj, inni robią/nie robią coś, bo ty na to pozwalasz ) pozdrawiam cieplutko )) Odpowiedz Link
kasikk Re: list do ALTU 16.11.04, 14:09 cieszę się, że te kilka słów do czegoś się przydało ) Odpowiedz Link
megxx List 50 18.11.04, 09:51 U mnie to, co miało najpierw być ustepstwem w moja stronę(a dopiero później zauważyłam, że to wygodnictwo i brak chęci wzięcia odpowiedzialności za decyzje), potem odwróciło się przeciw mnie słowami: przecież to twój wybór, sama tego chciałaś, zamiast nie martw się, poradzimy sobie. No, ale u mnie to inna bajka. Wiem teraz, że mogłam kiedyś zrobić tak, by dziś uniknąć wielu kłopotów. Po pierwsze nie pozwolić zrzucić wszystkiego na siebie. Po drugie jeżeli już trzeba decydować samemu, to zawsze wybieraj pod siebie, to przywilej decydujacego. Nie próbuj wyborem przypodobać się, to nie działa. A jak znajdziesz tego, który wie jak zatrzymać świat daj znać, ja też chcę wysiąść. Odpowiedz Link
aniouek1 list 51 03.12.04, 10:12 "Najrzadszym uczuciem ludzkim jest szacunek do samego siebie. Nie wchgodzi on w skład egoizmu" Świętochowski Dobrego dnia Altu Odpowiedz Link
aniouek1 list 52 20.04.05, 17:31 Altu...czas gna, my nie nadążamy za nim czy przed nim to już bez większego znaczenia. Fakt jest fakt. Nie nadążamy... A może nie ma co rozrywać szat? Niech sobie gna jak lubi, a i my też spróbujmy tak...po naszemu, w nam właściwym rytmie zachwycać się życiem i...bez wysiadania w biegu...! Pozdrawiam Cię serdecznie. Mam nadzieję, że jak dorwiesz ciuteczkę właściwego nastroju, doprawisz go sosem pragnienia, to wejdziesz do Szuflandii by tu przycupnąć, odsapnąć ... a może ....jeszcze cósik? Odpowiedz Link
kendo Re: list 53 03.06.05, 15:58 witaj altu.... cieszy Twa obietnica odwiedzania nas, rob to jak najczesciej) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re: list 55 04.06.05, 23:03 no widzisz jednak pamietamy o szufladuniach.... smuto jest siedziec samej czasami, wiec ucieszylam sie przeogromnie,ze sie odezawalas. pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 10.06.05, 09:52 Widziałam Alicjo, że Twoje oczliki dostrzegły moje szufladolistopisowe klikanie moje oczliki Ciebie jak najbardziej wychwyciły i w tym kawałku sieci Listopisaczką byłam od zawsze, zanim jeszcze zajrzałam po raz pierwszy tutaj i do sieci w ogóle.. I tak jak napisałaś..tutaj tak miło jest zajrzec, bo czuje się przyjazną atmosferę..bywaj tu częściej..co i ja..pewnie... w miarę możliwości ... pozdrawiam Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 10.06.05, 14:43 Pewnie, że sieć przepastną niesamowicie nie jest..tj bywa czasami...ale jakoś tak się zdarza, ze przyjazne sobie dusze znajduja się i trafiają na siebie..czasem Cieszę się, że i tu i że my też Wirtualny ścisk typu u-ścisk dla Ciebie Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 23.06.05, 17:03 Gdzie sie podziewasz Altu?? Zniknęłaś, nie widać Cię w żadnym sieciowym zakamarku ? Pozdrawiam, dobre fluidy dosyłam ... Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 23.06.05, 21:34 he he widzisz..fluidy działaja,..i pojawiłas sie...chciałam napisac świat jest mały, a brzmieć to pownno: sieć jest mała No, ale miło było od Ciebie usłyszec...trzymam kciuki za wyprostowanie się wszysktich podstawowych problemów..i tak będzie, zobaczysz...to kwestia czasu i to nie tak odległego..jestem pewna "Trzymaj sie" cieplutko, a ja kciuki...za Ciebie, trzymam Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 28.06.05, 21:42 To się strasznie cieszę Altu, ze lepiej, że wszystko się klaruje...suuuper No i Twoja sieciowa obecnosć !! tak trzymaj i bądź jak najczęściej Ja sentyment do huśtających się urządzeń mam, wielki ... Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 12.07.05, 15:28 Alicjo, buziaki ode mnie i kciuki trzymane, zebyś jak najczęściej tu i tam i wszędzie i w jak najlepszym nastroju!!! Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 12.07.05, 18:09 Aniouek chyba będzie chciała coś z nami zrobić, z nami tu u Altu rozmawiającymi na tematy oboczne ja "moją" Narew bardzo lubie... Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 14.07.05, 20:03 Alicjo, mieć plany to najważniejsze...życzę Ci bardzo bardzo i jak najszybciej tej pierwszej pensji i...zaszalej..oczywiście.. i realizuj zamierzenia.. to podstawa, to to, co przed Tobą Piekną burze dzisiaj miałaś..zazdroszczę Ci jej..u mnie tutaj dopiero teraz robi się znośnie...upał...skwar..pije mineralną bezbąbelkową i słucham ...niestety nie stukotu deszczu o parapety Odpowiedz Link
majenka3 Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 14.07.05, 20:07 ps zajrzyj na werandę..jakieś lody dla Ciebie na pewno zostały...Mala częstowała Wszyscy lubią smietankowe czekoladowe i orzechowe (ja też) A Ty??? ( z może kwaskowe owocowe ?????? DDD) Odpowiedz Link
kendo Re: 45 - Skrytka listów do ALTU 09.08.05, 10:38 witaj Altu ! ja Cie nie zapomnialam,zawsze z ciekawoscia czytam co zmienilo sie u Ciebie... ech..zycie nikogo nierozpieszcza, zawsze mowie,by gorzej nie bylo. zycze powodzenia na kazdym froncie a najbardziej ciesze sie,ze lubisz swa praceke. usciski i miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
megxx List 67 09.08.05, 21:01 Witaj Altu, milutko, że pracę masz, która cieszy. A problemy są znakiem zycia, bez nich są tylko ci, których już nie widać. Wiem, że dasz radę, powoli, ale dasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
majenka3 List 68 ? 03.10.05, 22:05 Altu, co słychać, dawno nie odzywałas się..jak praca, jak życie ? Co nowego u Ciebie...wrzucam Ci te pytania do szufladki Może zajrzysz i - odpowiesz Odpowiedz Link
fi_glik 69 08.03.06, 14:26 Dzień Kobiet może nie być modny. Ja cieszę się jednak, że mam pretekst by życzyć Ci wszystkiego co najlepsze. WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! Odpowiedz Link
aniouek1 list 70 11.03.07, 13:52 Altuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! rety! co się z Toba dzieje? Gdzie Ty się podziewasz tyle czasu? Wracaj natentychmiast do nas i bez nijakiego wymawiania się wracaj O! i JUŻ! Odpowiedz Link