rubeus 09.11.09, 22:38 W gospodarstwie ogrodniczym przy Rosoła można już nabyć "Choinki Bożonarodzeniowe", a TESCO wita płachtami na daszku nad wejściem z napisem "Wesołych Świąt". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob.budowniczy Re: Kabaty gotowe na święta 10.11.09, 09:18 Normalnie bym się roześmiała, ale mój mąż pojechał w ubiegłym tygodniu do tego gospodarstwa ogrodniczego, żeby obejrzeć choinki ( kupujemy w donicy, ostatnia wytrzymała z nami 3 święta). I co ładniejsze były już porezerwowane. Odpowiedz Link
kasiulek_1 Re: Kabaty gotowe na święta 10.11.09, 11:44 rubeus napisał: ...a TESCO wita płachtami na daszku nad wejściem z napisem "Wesołych Świąt". - może Wesołych Świąt Niepodległości Mało rzeczy mnie już dziwi, ale wczoraj, dekoracja świąteczna (choinka, girlandy) w Zarze w Domach Centrum, wprowadziła mnie w niemałe osłupienie. Dla mnie miesiącem "świątecznym" jest grudzień i wcześniejsze próby nabijania kabzy są poprostu żałosne. Mają Nas za debili? Rozumiem, że można sprzedawać bombki czy nawet choinki, ale napisy wesołych świąt i girlandy w pierwszej dekadzie listopada to już przegięcie. Kolędy też juz puszczają? Odpowiedz Link
stworzenje Re: Kabaty gotowe na święta 10.11.09, 17:47 bo to niestety komercha,dlatego ile mogę tyle omijam centra handlowe bo one aż kipią od tej przedświątecznej jarmarcznej komerchy. Dla mnie też około świąteczny klimat to dopiero od grudnia konkretnie od Mikołaja. A te wcześniejsze wytwory to jakaś spanikowana pokraka która czeka aby wyjść na światło dzienne nim ledwo kalendarz odetchnie po Wszystkich Świętych . A potem się dziwić, że niektórzy zasiadając do stołu wigilijnego świąt nie czują bo to przejedzony i przetrąbiony przez dwa m-ce przed temat. Przykre. Odpowiedz Link
rubeus Re: Kabaty gotowe na święta 11.11.09, 23:50 stworzenje- dekoracje świąteczne pojawiły się (?) na MarcPolu przy stacji Stokłosy Odpowiedz Link
stworzenje Re: Kabaty gotowe na święta 12.11.09, 15:12 rubeus napisał: > stworzenje- dekoracje świąteczne pojawiły się (?) na MarcPolu przy stacji Stokł > osy > > bez sensu przez duże B . Odpowiedz Link
jan-w Re: Kabaty gotowe na święta 10.11.09, 20:45 kasiulek_1 napisała: > - może Wesołych Świąt Niepodległości Odpowiedz Link
polkagris Re: Kabaty gotowe na święta 11.11.09, 12:35 Ja już widziałem Mikołaja "wspinającego" się po ścianie. Może po prostu wisi tak od zeszłych Świąt? Odpowiedz Link
stworzenje Re: Kabaty gotowe na święta 12.11.09, 15:11 polkagris napisał: > Ja już widziałem Mikołaja "wspinającego" się po ścianie. Może po > prostu wisi tak od zeszłych Świąt? może i poszarzał przez rok mu strój,a teraz uprali i go widać . Odpowiedz Link