Dodaj do ulubionych

TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA

06.03.13, 19:20
Witam Serdecznie, mam na imię Arkadiusz, jestem przedstawicielem handlowym firmy VECTRA jednej z największych firm zajmujących się dostarczaniem sygnału telewizji kablowej, internetu oraz telefoni stacjonarnej. Posiadamy szeroką gamę korzystnych pakietów, w przypadku zmiany operatora załatwię wszystkie formalności łącznie z przeniesieniem numeru telefonu, dla naszych nowych klientów nawet kilka miesięcy po 1zł. Drodzy mieszkańcy! Jeżeli jesteście zainteresowani naszymi usługami, zastanawiacie się nad zmianą dostawcy usług, chcecie zaczerpnąc dodatkowch informacji na temat naszych ofert, ja jako opiekun na Państwa osiedlu pomogę w doborze najkorzystniejszej dla Was oferty, przedstawię szereg korzyści ze współpracy z naszą firmą. Kontakt pod numerem telefonu 782924420, po otrzymaniu SMSa o treści VECTRA odzwonię na numer nadawcy. Z poważaniem... Arkadiusz Stępień
Obserwuj wątek
    • antek.eu Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 08.03.13, 18:38
      Czyli jesteś Arkadiuszu przedstawicielem wyjątkowo aroganckiej i badziewiarskiej firmy. Takie są moje /i nie tylko moje/ doświadczenia z Vectrta.
      Nie jest możliwe byś był w stanie zaprowadzić w tym bagnie porządek. Taka jest polityka Vectry by na bezczelnego rąbać klienta.
      Nie obawiam się też, że Vectra mnie oskarży o bezpodstawne obrabianie im d... bo na wszystko mam "kwity".
      Wyrazy współczucia, że akurat tą firmę reprezentujesz, bo mimo być może dobrych chęci z takimi baranami w BOK nic nie zdziałasz.
      • fuks88 Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 09.03.13, 10:41
        Podpisuję się pod tym.
      • observerr Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 11.03.13, 09:58
        Ja też się podpisuję pod tym. Dodam jeszcze, że BOK lub ktoś na zlecenie Vectry wydzwania na moja komórkę z ofertą, choć nie jestem i nie byłem ich klientem. Na pytanie skąd maja numer telefonu ściemniają, że wybierają losowo numer (a znają moje imię, oszuści), na stanowcze żądanie usunięcia moich danych z ich bazy - nie reagują, bo za jakiś czas znowu dzwonią. Jak znajdę chwilę czasu, poskarżę się do GIODO
      • kosmov Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 13.06.13, 13:30
        ja jakieś pół roku temu przeszedłem do vectry i jest o niebo lepiej niż aster/upc i jestem zadowolony
        • dasiu18 Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 12.01.16, 23:22
          Jasne że jest lepiej...jak ktoś kabli nie ucina i nie kopie w instalacji to wszystko Amiga jak nalezy
    • bestgeneralkonkretny Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 11.03.13, 13:26
      Szanowny Panie !
      Nigdy więcej Vectry , nie wspomne już o ciągłych awariach i kilkakrotnym restarcie dekodera który systematycznie się zamula i przełączanie kanałów trwa nawet do pięciu sekund pomiędzy nastepnym kanałem , ciągłym komunikacie ,, aktualizacja karty'' itd ale przede wszystkim jakość ...wstyd sie przyznac ze po swiatłowodzie sygnał jak z dipola na dachu ...ściągnąłem nawet technika z Vectry który przyznał że to standard i mogę tylko pomarzyć o jakości jaką miałem z UPC a jakość obrazu przekładam nawet nad ciągłe awarię , niestety poleciałem na cenę i teraz mam adekwatnie do ceny , na szczęście umowa juz sie kończy
      Pzdr
    • molik28 Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 05.04.13, 14:14
      Nie polecam. Ja mam złe doświadczenia. Częste wyłączanie usług, pozycja oczywiście monopolisty. Tylko jedno biuro obsługi klienta w Warszawie gdzie są zawsze straszne kolejki. Wystarczy tam pójść i posłuchać ludzi, ktorzy maja umowę z tym operatorem. Oferta tania ale badziew straszny.
      • antek.eu Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 05.04.13, 14:25
        Wcale nie jest taka tania, za to arogancka i bezczelna z całą pewnością.
        Mam do czynienia z Vectrą i UPC. UPC też ma swoje za uszami, ale z dotychczasowych doświadczeń wypada dużo lepiej ze stabilnoscia usług jak i czasu reakcji na zgłoszenie. Vectra to wyjatkowe dziady i własnie robie symulacje jak ich spuścić do kanału. Tam ich miejsce.
    • himalayanmagpiedm Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 22.05.13, 16:41
      Tak, mam doświadczenia, bardzo tego żałuję i chcę zmienić operatora. Od roku Vectra zażarcie twierdzi, że wywiązuje się z podpisanej umowy zgodnie z prawem. Natomiast od początku postępuje nieuczciwie - tzn. przy zawieraniu umowy obiecano mi zostawić stary numer telefonu. Po czym serwisant zamontował urządzenia i powiedział że na kilka dni uruchomiony został tymczasowy inny numer. Potem przesłali pismo, informujące, że jednak nie przeniosą numeru. Znam wiele osób, które zostaly tak samo zmanipulowane. Zatem jasnym jest że warunki umowy nie są dotrzymane. Mimo to wnosiłam regularnie opłaty za dwie pozostałe usługi z ktorych korzystałam (internet i TV). Po roku czasu, gdy mój rzekomy dług za telefon wyniósł 220zł, wyłączono mi te usługi.
      Komunikacja z Vectrą jest na poziomie komunistycznym - pełna manipulacji i pustych słów.
      Wniosłam skargę na bezprawne postętępowanie firmy do kilku instytucji.
      Także na bezprawne uszczęśliwianie mnie ulotkami reklamowymi, które mimo jasnego przekazu na skrzynce pocztowej oraz złożonego na piśmie, wciąż trafiają do mnie.
      Zakazałam także korzystania z mojego prywatnego numeru telefonu. Vectra także lekceważy moją decyzję.
      Hasło 'Dajemy więcej' dotyczy w mojej interpretacji dużej ilości problemów - kosztów psychiznych i tych związanych z opłatami za pisma polecone, korzystaniem z kawiarenek internetowych w okresie oczekiwania na uczciwe rozwiązanie problemu, itd.
      Trzymajcie się od nich z daleka!
      areks1990 napisał(a):

> Witam Serdecznie, mam na imię Arkadiusz, jestem przedstawicielem handlowym firm
      > y VECTRA jednej z największych firm zajmujących się dostarczaniem sygnału telew
      > izji kablowej, internetu oraz telefoni stacjonarnej. Posiadamy szeroką gamę kor
      > zystnych pakietów, w przypadku zmiany operatora załatwię wszystkie formalności
      > łącznie z przeniesieniem numeru telefonu, dla naszych nowych klientów nawet kil
      > ka miesięcy po 1zł. Drodzy mieszkańcy! Jeżeli jesteście zainteresowani naszymi
      > usługami, zastanawiacie się nad zmianą dostawcy usług, chcecie zaczerpnąc dodat
      > kowch informacji na temat naszych ofert, ja jako opiekun na Państwa osiedlu pom
      > ogę w doborze najkorzystniejszej dla Was oferty, przedstawię szereg korzyści ze
      > współpracy z naszą firmą. Kontakt pod numerem telefonu 782924420, po otrzymani
      > u SMSa o treści VECTRA odzwonię na numer nadawcy. Z poważaniem... Arkadiusz Stę
      > pień
      • antek.eu Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 24.05.13, 11:49
        No niestety nic nie zmienia się na lepsze. Ostatnie wrażenia są takie, że w tej firmie pracują wyłącznie barany.
        Poczytajcie forum na facebooku VECTRY - jest "wesoło"
        • koralowa99 Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 29.08.13, 23:08
          Ja już miałam dość "zabawy" z Vectrą. Zmieniali umowę i regulamin, więc wypowiedziałam im umowę bez ponoszenia konsekwencji (każdy chętny ma na to szansę do 31.08.2013) i przenoszę się do UPC. W promocji za 75 zł dostanę u nich Internet, tv i telefon, a do tego miesiąc za free. Jak dla mnie bardzo zachęcająca oferta.
    • lacki2014 Re: TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON VECTRA 18.03.16, 22:46
      U mnie działa bez problemu przy podpisaniu umowy dostałem HBO na 6 miesięcy gratis, internet bardzo szybki jestem klientem Vectry od 2 lat i ani razu nie miałem awarii, osobiście POLECAM

www.sciankareklamowawarszawa.pl
      www.rollupwroclaw.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka