Dodaj do ulubionych

sprzątanie

19.09.05, 11:10
Poszukuje sprawdzonej, uczciwej i dokladnej osoby do sprzatania i mycia okien
w mieszkaniu na Kabatach. MOże jakaś Pani z Ukrainy ?
Czy mogliyscie kogos polecic? Moze ktos, kto sprzata u was potrzebuje
dodatkowych pieniedzy?
A jak ksztaltuje sie to cenowo?

Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • modeka75 Re: sprzątanie 19.09.05, 11:25
      Niestety nie jest to łatwe ( szukam od ponad 2 mies.) ... w czwartek mam
      spotkanie ze studentką która odpowiedziała na moje ogłoszenie - mogę wspomnieć
      o jeszcze jednym mieszkaniu. Nie wiem jeszcze jakie są jej warunki ani
      dyspozycyjność, ale dam znać po czwartku.
      • lidiaa Re: sprzątanie 19.09.05, 12:10
        Będę wdzięczna za informacje smile
        W zasadzie to potrzrebowałabym kogoś do takiego "grubszego sprzatania" raz na 2
        tygodnie.
        • agatka_s Re: sprzątanie 19.09.05, 12:38
          ja mam wspaniala dziewczyne,ktora jest bez pracy (wlasnie skonczyla studia
          pedagogiczne)wiec bardzo jej zalezy na pracy, to moge sie zapytac.

Przy czym ja mam z nia taka umowe ze ona szuka pracy w swoim zawodzie, i jak
          znajdzie to u mnie zrezygnuje (no jakos mnie uprzedzi wczesniej).

Jest przede wszystkim bardzo slowna i mozna sie z nia zawsze elastycznie
          dogadac. Grzeczna, kulturalna i czysciutka. U mnie sprzata a przede wszystkim
          prasuje (brrrrr) !!!!

Zapytac sie czy chcialaby dodatkowo jeszcze u kogos posprzatac ?
          • lidiaa Re: sprzątanie 19.09.05, 14:11
            Bardzo chętnie smile
            Tylko ile bierze za godzinę ?
          • nauboczu Re: sprzątanie 19.09.05, 17:09
            mam bardzo fajną pania /ok. 40 lat/ z Ukrainy, sprząta i prasuje u mnie raz na
            2 tygodnie, dokładnie i szybko. 10 zł za h. Napisz mi maila i podam Ci jej
            telefon.
            • lidiaa Re: sprzątanie 20.09.05, 09:33
              bardzo proszę o kontakt do tej Pani mój e-mail:
              lidiaa@gazeta.pl

Słyszałam,. że Panie z Ukrainy biora ok 7 PLN / godzinę .....
            • kawa65 Re: sprzątanie 30.09.05, 13:17
              szukam kogos do pomocy w domu. Jesli mozesz podaj mi jej telefon .Bardzo mi
              zalezy na kims uczciwym aby sprzatala kiedy jestem w pracy.Czy sadzisz ze jest
              godna zaufania?
          • kr99 Re: sprzątanie 23.09.05, 15:21
            agatka_s - a czy ta dziewczyna nie chcialaby popracowac jako niania?
    • anneau Re: sprzątanie 22.09.05, 09:09
      Ja też mam panią Bronkę która sprząta za 10 pln / godzinę. Nie ustawia na
      półkach - generalnie nie przestawia mi rzeczy w domu [co mój mąż uważa za duży
      plus] ale jak sprząta np łazienkę to wysuwa pralkę żeby i pod nią umyć podłogę.
      Myje każdy przedmiot zanim go odstawi na miejsce. Po jej wyjściu w mieszkaniu
      jest tak cudownie czyste powietrze smile (mam dwa koty więc zazwyczaj kłaki
      fruwają po domu)Z tym że po jej wyjściu biegam i ustawiam sobie rzeczy tam gdzie
      powinny stać... Myje też okna i prasuje.
      Do mnie przychodzi wieczorami po 17-stej albo w sobotę - raz w tygodniu.
      Zazwyczaj totalne sprzątnięcie 50 m mieszkania zajmowało jej 5-6 godzin. Jak z
      prasowaniem to czasem nawet 7 (ale nawet z podłogi pod kanapą można było jeść smile

Jeśłi chcesz to wyślij mi na prv swój nr telefonu to poproszę żeby do Ciebie
      zadzwoniła.
      pozdrawiam
      Marta
      • lidiaa Re: sprzątanie 22.09.05, 10:09
        Hej,
        Czy możesz mi wysłać na e-mail telefon do p. Bronki ?
        Wolałabym się z Nią skontaktować jak już będę potzrebować skorzystania z Jej
        usług.
        Pozdrawiam smile
      • kamikadze30 Re: sprzątanie 22.09.05, 10:47
        cześć czy mogłabyś przesłać mi namiary do tej Pani, z góry dziękuję i
        pozdrawiam Kamila
        • ol4 Re: sprzątanie 22.09.05, 10:59
          dobry pomysł z tymi Paniami
        • anneau wysłałam Wam namiary na p.Bronkę na priva 27.09.05, 22:27

• kawa65 Re: sprzątanie 30.09.05, 13:39

Czy Pani Bronka bedzie chetna wziac pod opieke jeszcze jedno mieszkanie. daj
        znac prosze ?

anneau napisała:

> Ja też mam panią Bronkę która sprząta za 10 pln / godzinę. Nie ustawia na
        > półkach - generalnie nie przestawia mi rzeczy w domu [co mój mąż uważa za duży
        > plus] ale jak sprząta np łazienkę to wysuwa pralkę żeby i pod nią umyć
        podłogę.
        > Myje każdy przedmiot zanim go odstawi na miejsce. Po jej wyjściu w mieszkaniu
        > jest tak cudownie czyste powietrze smile (mam dwa koty więc zazwyczaj kłaki
        > fruwają po domu)Z tym że po jej wyjściu biegam i ustawiam sobie rzeczy tam
        gdzi
        > e
        > powinny stać... Myje też okna i prasuje.
        > Do mnie przychodzi wieczorami po 17-stej albo w sobotę - raz w tygodniu.
        > Zazwyczaj totalne sprzątnięcie 50 m mieszkania zajmowało jej 5-6 godzin. Jak z
        > prasowaniem to czasem nawet 7 (ale nawet z podłogi pod kanapą można było
        jeść :
        > -)
        >
        > Jeśłi chcesz to wyślij mi na prv swój nr telefonu to poproszę żeby do Ciebie
        > zadzwoniła.
        > pozdrawiam
        > Marta
        • anneau Re: sprzątanie 30.09.05, 23:48
          To zależy czy się z kimś z tego forum już dogadała. Generalnie ma czas późnymi
          popołudniami(od 17-18stej) i w niedzielę (bo w soboty od rana zazwyczaj jest u
          mnie - chyba ze też po południu) Wysyłam Ci jej numer na priva. Zadzwoń - może
          się i Twoim mieszkankiem zaopiekuje smile
          Do mnie przychodzi jutro - odgruzować po remoncie - doczekać się nie mogę jak
          już będzie czysto smile))
          pozdrawiam
    • amarsina Re: sprzątanie 22.09.05, 18:01
      witaj, u mnie też sprząta p. Jola, bierze 70 zl za sprzatniecie mieszkania 60
      m, razem z prasowaniem , oknami. Teraz ostatnio coraz czesciej przychodzi corka
      zamiast niej. Ale rewelacja sprzątanie, wszystko czyściutkie i pachnie, a też
      mam kota z mnósstwem kłaków!! jak Cię to interesuje, to zapytam czy chciałyby
      dodatkową prace.
      • zielona15 Re: sprzątanie 28.09.05, 13:51
        Bardzo prosze o numer kontaktowy do Pani od sprzatania - zielona15@gazeta.pl

Dziekuje
    • kolunia1 Re: sprzątanie 08.10.05, 21:49
      Witam. A ja mam koleżankę,które z chęcią przyjęłaby taką pracę.Jest bardzo
      rzetelną, dokładną osobą & przede wszystkim pewną = etyczną. Na pewno nic by
      nie poprzestawiała, czy zabrała ze sobą... jak ktoś jest zainteresowany z
      chęcią polecę, dziewczyna po prostu nie ma doświadczenia w zawodzie
      (pedagogika) bo po studiach wyjechała pod Kielce, teraz wróciła do stolicy i
      szuka czegoś. Jest dyspozycyjna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka