Dodaj do ulubionych

tranzyty plutona

29.01.05, 18:30
zapewne i o tym bylo.
Ale gdybyscie mieli chec - to oswieccie mnie.
Pluton - pluton kwadrat
pluton - merkury kwadrat
Jak sobie z tym radzic, czemu to ma sluzyc, jak odreagowac.
O innych trudnych plutoniastych tranzytach tez chetnie poczytam.
Albo podajcie dostep do archiwum.

Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • potrek Poszukaj przeczesując forum ten wątak już był :) 29.01.05, 19:01
      Pozdrawiam potrek
      • bawolek Re: Poszukaj przeczesując forum ten wątak już był 30.01.05, 22:14
        Cóż. O takim układzie jak Twój trudno mi powiedzieć. Mogę za to o opozycji
        pluton mars na osi panna ryby, dom I i VII. Jestem postrzegany jako osoba silna
        choć taką się nie czuję. Ludzie, do których nastawiam sięprzyjaźnie (raczej
        znajomi niż przyjaciele) stają się zwykle moimi wrogami raczej w wyniku
        dziwnego splotu okoliczności, który trudno jest wytłumaczyć i mimo mojego
        pozytywnego nastawienia. Nie wiem tylko dlaczego dotyczy to raczej otoczenia
        zawodowego. zwykle też dużo wokół mniezawiści w tym obszarze. Im bardziej się
        staram tym bardziej dotkliwie dostaje...
      • teripolo Re: Poszukaj przeczesując forum ten wątak już był 30.01.05, 22:18
        ... cóź, nie znam tego z autopsi, ale obserwuje pewne działanie plutona
        (tranzyt) w koniunkcji do wenus w X domu. U kilku osób dało to jakieś problemy,
        niestałość finansową graniczącą z granicą przetrwania. Zwykle też występuje
        całkowita zmiana drogi zawodowej. Osoba bądź rezygnuje z jakichś względów z
        pracy lub też zmienia dzidzinę...Tyle obserwacje ale nie wiem czy teoria
        astrologii to potwierdza.?
      • teripolo Re: Poszukaj przeczesując forum ten wątak już był 30.01.05, 22:21
        A jeszcze pytanko.Co prawda jest to jeszcze sprawa dość odległa ale ciekawi
        mnie co taki trazyt może przynieść? Szykuje się traznyt plutona przez V dom
        (koziorożec), w którym w horoskopie natalnym jest 3 planety - merkury, słońce i
        wenus. Co zwykle przynosi taki tranzyt. Czy ktoś może podzielić się teorią lub
        moze dosiadczeniami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka