21.11.06, 00:56
Melduję posłusznie, że DOKŁADNIE w momencie nowiu po 4 dniach ciężkiej walki,
w której odniosłam chwalebne rany i inne szkody na ciele, mój komputer
wreszcie począł działać, jak mu rozkażę. smile)) Nów jowiszowy z moim
przyrodzonym paluchem boskiej genealogii: Jowisz=Uran/Saturn utworzył
zgrabniutki a dokładny trapez złożony z 4 kwinkunksów.
Obserwuj wątek
    • dori7 Re: Nów! 21.11.06, 12:59
      Ooo, komputer widac poczul sie skorpionicznie zobowiazany i powstal jak Feniks z
      popiolow! smile))))

A ja meczylam sie wczoraj caly wieczor z bardzo skorpionicznym tekstem, ktory w
      wilekich bolach pisze od miesiaca. Mial sie ukazac na nowiu, ale nie wytrzymalam
      psychicznie i oczywiscie lezy sobie dalej w pieciu kawalkach. Z pozytywnych
      aspektow - Now byl na moim wladcy asc w 9 domu i w kwadraturze do Merkurego -
      zalozylam wreszcie telefon stacjonarny i rowno na nowiu rozpoczelam ere
      telefonicznych pogaduszek, a dzis przyszly wiesci o moim sukcesie pedagogicznym,
      wiec skacze pod sufit i mam szampanski humor, mimo rozgrzebanego tekstu smile))
      • steinbock Re: Nów! 21.11.06, 14:31
        Uff! Mnie po tym nowiu też wreszcie ulżyło.
        Od dłuższego czasu dręczyła mnie niemoc twórcza, nie byłam w stanie nic robić,
        a tu poważne instytucje czekają na tłumaczenia i jeszcze straszą grzywną sad
        Dobrze, że jestem też pilotem wycieczek i miałam okazję oderwać się od
        komputera na parę tygodni. Niestety po powrocie nie byłam w stanie otworzyć
        tych dokumentów do tłumaczenia. Już miałam sie wybrać do psychologa (tylko po
        cholerę, skoro mi nic nie pomożewink), kiedy zapaliła sie w glowie żaróweczka:
        może by tak wreszcie sprawdzić, co tam się dzieje na niebie.
        Ha! No tak, przy moim MC był ostatnio spory ruch: a to Jowisz się tamtędy
        przemknął, a to Wenus a ostatnio Słoneczko i dołączył do niego Księżyc.
        Jeszcze dodam, że przez Mc przełazi mi koniunkcja Neptuna i Marsa (oba bydlaki
        w retrogradacji), wiec sporo tam się namieszało przez te tranzyty smile
        No, a dziś już wstałam jak skowronek i biorę sie do roboty!
    • princesswhitewolf Re: Nów! 21.11.06, 16:44
      u mnie cale zgromadzienie to skorpioniaste biesiadowalo w 12 domu, no w dodatku
      na moim neptunie natalnym! ale jak ruszyl merkury to lzej oddycham
    • princesswhitewolf do Neptusa 21.11.06, 22:22
      Neptus, wlasnie zauwazylam ze...ktoras z dziewczyn i to nie ja, co ciekawe
      zacytowala cie w temacie na naszym czacie czat.onet.pl pokoj astrologia... cos o
      kowalstwie... jestes popularna....he he cytuja cie
      • neptus Re: do Neptusa 21.11.06, 23:17
        Sygnaturka o kowalstwie nie jest mojego autorstwa. smile
    • sarna34 Re: Nów! 21.11.06, 23:29
      Mnie trafiły się wirusy w komputerze wink
      • sarna34 Re: Nów! 24.11.06, 07:22
        sarna34 napisała:

> Mnie trafiły się wirusy w komputerze wink

Wirusy usunięte.

Dziwny był ten nów. Potłukłam prezent imieninowy od znajomych, rozerwałam
        naszyjnik od znajomego i obrzydliwie zawirusował mi się komputer.
        • eevvaa Re: Nów! 24.11.06, 15:44

-Nów raczej przeszedł niezauważony, ale dzień wcześniej < niedziela> sprzątałam
          jak szalona i to bardzo drobiazgowo, czego nie cierpię.;D
          -
          Uśmiech wędruje daleko...

ewa
    • pani.jazz Re: Nów! 22.11.06, 15:33
      A mnie komputer dokladnie na nowiu odmowil posluszenstwa wzgledem dostepu do internetu i dopiero dzis, przed chwileczka, zaraz po wejsciu Slonca w Strzelca, po pol dnia walki o to, zeby sie wreszcie naprawiacz od providera zjawil, przyszedl ow dlugo oczekiwany pan, szybko cos zrobil i internet zyciu przywrocil.
      Chwala Bogu za wychodzace powoli ze Skorpiona wieloplanetowe straszydlo. Nawet ja zaczelam ostatnio byc przez nie nerwowa.
      • neptus Re: Nów! 24.11.06, 00:16
        I to jest namacalny dowód, że tranzyt tranzytowi niejednaki. Jednemu sie
        naprawia, drugiemu nawala, ktos trzeci cudem awarii uniknął, a wszystko to się
        przecież mieści w tym samym haśle "awaria". Najważniejsze, że wszystkie awarie
        zostały ostatecznie pokonane. smile
    • ludmila-m Re: Nów! 28.11.06, 21:41
      Nów na moim węźle księżycowym i pocieli mi brzuch w szpitalu. Czyli operacja, pierwsza w życiu. Pluton kwinkuns Słońce do tego. Jakoś ciężko mi zrozumieć dlaczego akurat teraz.
      • neptus Re: Nów! 29.11.06, 02:01
        Nów z Jowiszem był w midpunkcie Marsa i Wenus. Operacjom zwykle towarzysza
        tranzyty Marsa lub do Marsa, także czesto wystepuje jakies powiązanie z
        Saturnem. Zwróć także uwagę na domy 6/12 i 4/10.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka