Dodaj do ulubionych

radix kokainy

17.12.06, 15:06
16.01.1974 w Londres (UK)

eapplen.imeem.com/video/D_mMM4vn/kate_moss_dancing_topless/
ta wariatka nie dosc ze jest ikona mody i stylu, to bez opamietania cpa, jest
zgrabna, superseksowna, lekkomyslna a na pewno nie glupia. I to sloneczny
koziorozec!! Macie jakies pomysly co tak spaczylo te kobiete?
Obserwuj wątek
    • iokepine Re: radix kokainy 17.12.06, 15:18
      Dori o niej napisała jakiś czas temu:
      kuferek.blox.pl/2006/10/Uraniczny-Koziorozec-na-samym-szczycie-horoskop.html
      • trigga74 Re: radix kokainy 17.12.06, 20:35
        iokepine napisała:

> Dori o niej napisała jakiś czas temu:
        > <a
        href="kuferek.blox.pl/2006/10/Uraniczny-Koziorozec-na-samym-szczycie-horoskop.html"
        target="_blank">kuferek.blox.pl/2006/10/Uraniczny-Koziorozec-na-samym-szczycie-horoskop.html</a>
        >
        aha, calkiem swiezy moze 3 miesiace temu. widze ze temat szkieletu i koscistosci
        przebiegl mi nie pierwszemu przez glowe. A na boku - "pani kokaina" jest dobra,
        ostra, sexowna, szczupla, male piersi, rozrywkowa itp... tylko jakos nie bardzo
        z tego imrezowego typu jawi mi sie sex z taka pania smile
        • owsiklubiezny Re: radix glupiej gesi dla mas 17.12.06, 21:04
          jak mozna powiedziec ze ona lekkomyslna a NIE GLUPIA? To jest sprzecznosc.
          Oczywiscie ze glupia a kokainowe wystepy o tym swiadcza. Jej wybor mezczyzny
          aktualny i jego poziom to faktycznie jej zwierciadelko. Blagam nie mow ze bycie
          supermodelka wymaga jakiejs super inteligencji. To wieszaki. A od myslenia maja
          najpierw agencje a potem dorobi sie pare lepszych managera i zaplaci doradcy
          finansowemu.Liczne proby innej niz modelowa kariery ( piosenkarki, aktorki,
          pisarki( ha ha) ) w 99.999% modelek byly niewypalem. Niezbyt sa wiec najczesciej
          utalentowane w czymkolwiek.
          Co do urody, eh trigga w makijazu lepiej od niej sie prezentujesz a komputerowym
          "poprawianiem" zrobie cie na bostwo istne.Zgrabna? Kolana jej "wisza" i ma
          krzywe nogi.Ostra i sexy to sie kreuje i na zdjeciu taka pokazuje. W realu
          wyglada jak wiekszosc modelek duzo gorzej. Trigga przemysl sprawe Neptuna u
          siebie i realistycznego odbioru kreacji wizerunku neptunicznie wenusowsko
          pompowanego prze lwiste mass media smile
          • trigga74 Re: radix glupiej gesi dla mas 18.12.06, 11:20
            otoz nie. w kwestiach tzw. gustu sie nie dyskutuje i to nie zaden neptun. jej
            kolana i cos tam kompletnie mi nie przeszkadzaja, jest koscista, krzywa i jest
            sexy i tyle smile a zreszta skad wiesz co mozna zrobic u mnie z makijazem i
            komputerowo poprawiac. ja jestem facet i makijazu nie dam se nakladac smile
            • owsiklubiezny Re: radix glupiej gesi dla mas 18.12.06, 11:24
              uwierz nie uwierz ale modele plci meskiej do zdjec tez maja makijaz nakladany.
              Nawet Lepper ma makijaz nakladany przed wystepami.
              Nasza percepcja mass mediow i neptun maja duzo wspolnego.
          • dori7 Do autora postu powyzej: 18.12.06, 11:34
            Postaraj sie trzymac jakis poziom dyskusji, bo na razie srednio Ci to wychodzi.
            To chyba Twoja pierwsza wypowiedz na tym forum, wiec moglas nie zauwazyc, ze
            tutaj staramy sie mowic o astrologii, a nie wylewac wlasne kompleksy odnosnie
            cudzej urody i inteligencji, do tego w agresywny i obrazliwy sposob.
            • owsiklubiezny Re: Do dori 18.12.06, 11:42
              Uprzejmie prosze o nie bycie nadwrazliwym. Nie ma NIC w moje wypowiedzi
              obrazliwego ani agresywnego chyba ze ktos na sile sie tego bedzie doszukiwac. Ja
              tego nie widze. Po prostu wyrazilem moja opinie na temat kwestii gustow i tego
              ze to ze sie komus wydaje ktos cudem moze byc zwyklym wynikiem tego ze ulega
              sile sugestii i iluzji mass mediow. Kazdego mozna umalowac i retuszowac.
          • princesswhitewolf Re: radix glupiej gesi dla mas 18.12.06, 11:52

Pani Kate Moss jest bardzo ciekawym przypadkiem z punktu widzenia analizy
            astrologicznej co do szybkiej kariery i zapewne jakiejs analizy nerwicy
            anorektycznej czy innej.
            Kwestii urody nie bede dyskutowac bo gusta jak wiadomo nie podlegaja dyskusji i
            na oczy jej nie widzialam osobiscie, Pani Moss jest jednak niewatpliwie
            fotogeniczna i tego nie da sie zaprzeczyc.
            Ja rowniez nie widze zadnych argumentow broniacych rozsadku Pani Kate Moss.Ponad
            30 letnia matka w dyskotece do rana z noskiem krwawiacym od kolejnych dzialek
            kokainy mi nie imponuje i osobiscie sadze, ze domy mody powinny unikac
            promowania jej na plakatach jako "role model of beauty " czy wzorzec do
            nasladowania dla nastolatek. Nie chcialabym aby moja corka ja nasladowala. Mamy
            wartosciowsze postacie wsrod plejady gwiazd.
            • dori7 Re: radix glupiej gesi dla mas 18.12.06, 12:04
              Princesswhitewolf - mnie chodzi wylacznie o sposob wyrazania opinii. Twoja
              wypowiedz, choc tez krytyczna, jest elegancka i uzasadniona. Natomiast wyrazanie
              swojej opinii w sposob, jaki robi to Owsiklubiezny, jest na poziomie magla.
              Przykro mi, ale jest istotna roznica miedzy beztroskim wyzywaniem kogos od
              glupich gesi i w ogole od glupich (jeszcze wbrew netykiecie wielkimi literami),
              a spokojnym przedstawieniem swojego punktu widzenia.
              • princesswhitewolf Re: radix glupiej gesi dla mas 18.12.06, 12:15
                sorry dori nie byla moja wypowiedz adresowana do ciebie, wcisnelam Re: do
                ostatniego wpisu i moze sie tak wydawac. Wlasciwie po przeczytaniu calosci
                odpowiadalam na pytanie pytaczki zakladajacej post
              • owsiklubiezny Re: radix glupiej gesi dla mas 18.12.06, 12:57
                spokojnie i wyraznie wyrazilem swoja opinie. Nie jestem nerwowym czlowiekiem.
                Przepraszam jesli urazilem milosnikow Kate Moss. Przykro mi ze nie mam
                pozytywnej opinii.
                • dori7 Czytaj ze zrozumieniem. n/t 18.12.06, 13:18

• neptus Re: radix glupiej gesi dla mas 19.12.06, 03:35
                  Tu sie rozmawia o astrologii, a nie wyraza opinii o gwiazdach. To nie Bravo.
        • dori7 Re: radix kokainy 18.12.06, 11:36
          trigga74 napisała:

> aha, calkiem swiezy moze 3 miesiace temu

Rozumiem, ze przez te trzy miesiace moja interpretacja ulegla przedawnieniu? tongue_out
          • trigga74 Re: radix kokainy 18.12.06, 17:21
            dori7 napisała:

> trigga74 napisała:
            >
            > > aha, calkiem swiezy moze 3 miesiace temu
            >
            > Rozumiem, ze przez te trzy miesiace moja interpretacja ulegla przedawnieniu? tongue_out

Nie, nie po prostu nie zauwazylem ze byl temat
            • anahella Re: radix kokainy 19.12.06, 22:17
              trigga74 napisała:

> Nie, nie po prostu nie zauwazylem ze byl temat

No i slusznie nie zauwazyles, bo na forum tematu nie bylo. Link do Kuferka
              zostal Ci rzucony, prawdopodobnie z mysla zebys odniosl sie do analizy horoskopu
              modelki, bo to forum o astrologii, a nie o Twoich preferencjach.

A co do miejsca urodzenia, ktore podajesz: Londres to francuska i hiszpanska
              wersja nazwy Londyn. A modelka urodzila sie w Addiscomb - byc moze to rzut
              beretem od Londynu - nie wiem i nie chce mi sie sprawdzac.
              • iokepine Re: radix kokainy 19.12.06, 22:51
                anahella napisała:
                >
                > No i slusznie nie zauwazyles, bo na forum tematu nie bylo. Link do Kuferka
                > zostal Ci rzucony, prawdopodobnie z mysla zebys odniosl sie do analizy horoskop
                > u
                > modelki, bo to forum o astrologii, a nie o Twoich preferencjach.

No właśnie! To naprawdę niesmaczne, zarówno zachwyty w tym stylu, jak i
                bluzganie na temat modelki. Można wyrazać swoje zdanie lulturalnie, jak
                princesswhotewoolf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka