perse3 04.10.03, 17:26 Jakie są wasze spostrzeżenia? Często w h.natalnm daje umysł głeboki lecz i spowolnione, przeżuwajace myslenie a często te koniunkcję amja notoryczni klamcy , tak wynika z moich dośwaidczeń z horoskopami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szemajmi Re: koniunkcja Saturn Merkury 04.10.03, 18:28 Nie zartuj perse3, moj "mezczyzna" ma taka konfiguracje.. Wystraszylas mnie! Odpowiedz Link
perse3 Re: koniunkcja Saturn Merkury 05.10.03, 09:30 Nie żartuje ani trochę.To moze byc kon trojańki,uwazaj an jego dary, slowne i wszelkie, klamczuszek. Odpowiedz Link
aarvedui Re: koniunkcja Saturn Merkury 11.10.03, 15:47 perse3 napisała: > Jakie są wasze spostrzeżenia? Często w h.natalnm daje umysł głeboki lecz i > spowolnione, przeżuwajace myslenie a często te koniunkcję amja notoryczni > klamcy , tak wynika z moich dośwaidczeń z horoskopami. merkury taki to merkury znakowy plus silnie Koziorozcowaty,zalezy od orby. umysl praktyczny,gleboki,NASTAWIONY NA REALIZACJE CELOW,ale tez czesto uparty zamiast konsekwentny i OGRANICZONY.po prostu klapki na oczach czasami-ale to czasami tylko z checi skupienia sie na celu. poza tym-niech tam,naraze sie-Koziorozce to NAJWIEKSZE KLAMCZUCHY W ZODIAKU blizniak-sie rozprasza,wiec lewa polkula nie wie co mysli prawa rak-dla ochrony wrazliwosci swej lew-dla splendoru waga-zeby nie zrobic zlego wrazenia i nie zepsuc nastroju rybka-bo sie nie lubi okreslac,bo zle sie ztym czuje a koziolek planuje wszystko dokladnie,a klamstwo jest wliczone w realizacje celu,poza tym to przeciez On jest autorytetem,i jak moze nie miec racjii(taki obraz w srodowisku sobie czesto kreuje)-wiec czesto mu sie to klamstwo udaje przeforsofac. ale klamstwo to tylko srodek do celu-a na ten bardziej zwracac nalezy uwage. faktem jest,ze kazdy znak klamie czasem,ale to koziorozec najmniejsze ma prawo powiedziec: To tylko przypadkiem mi sie wymknelo,ot tak spontanicznie. Odpowiedz Link
anahella Re: koniunkcja Saturn Merkury 11.10.03, 16:28 Cos mi sie po glowie tlucze ze taka scisla koniunkcje mial A. Einstein. Ale nie pamietam skad to wiem, wiec jakby ktos mial dane Einsteina to chetnie bym to obejrzala. Odpowiedz Link
perse3 Re: koniunkcja Saturn Merkury 11.10.03, 22:12 Anahello mila!! Einstein ur.14.03.1879 g.11.30 ULm /Niemcy/ Jesteś super on ma koniunkcję Sat.Merk. i w dzieciństwei dawała wrazenei,ze jest nienormalny / dzialała hamująco/ a potem jak działajacy powoli saturn wystrzelił teoria względności!!!Mam taką znajmoą z identyczna koniunkcja w dziecińswie była pośmeiwiskeim dzieci a teraz.. pisze powazne rozprawy. Odpowiedz Link