Dodaj do ulubionych

koniunkcja Saturn Merkury

04.10.03, 17:26
Jakie są wasze spostrzeżenia? Często w h.natalnm daje umysł głeboki lecz i
spowolnione, przeżuwajace myslenie a często te koniunkcję amja notoryczni
klamcy , tak wynika z moich dośwaidczeń z horoskopami.
Obserwuj wątek
    • szemajmi Re: koniunkcja Saturn Merkury 04.10.03, 18:28
      Nie zartuj perse3, moj "mezczyzna" ma taka konfiguracje.. Wystraszylas mnie!
      • perse3 Re: koniunkcja Saturn Merkury 05.10.03, 09:30
        Nie żartuje ani trochę.To moze byc kon trojańki,uwazaj an jego dary, slowne i
        wszelkie, klamczuszek.
    • aarvedui Re: koniunkcja Saturn Merkury 11.10.03, 15:47
      perse3 napisała:

> Jakie są wasze spostrzeżenia? Często w h.natalnm daje umysł głeboki lecz i
      > spowolnione, przeżuwajace myslenie a często te koniunkcję amja notoryczni
      > klamcy , tak wynika z moich dośwaidczeń z horoskopami.
      merkury taki to merkury znakowy plus silnie Koziorozcowaty,zalezy od orby.
      umysl praktyczny,gleboki,NASTAWIONY NA REALIZACJE CELOW,ale tez czesto uparty
      zamiast konsekwentny i OGRANICZONY.po prostu klapki na oczach czasami-ale to
      czasami tylko z checi skupienia sie na celu.
      poza tym-niech tam,naraze sie-Koziorozce to NAJWIEKSZE KLAMCZUCHY W ZODIAKU
      blizniak-sie rozprasza,wiec lewa polkula nie wie co mysli prawa
      rak-dla ochrony wrazliwosci swej
      lew-dla splendoru
      waga-zeby nie zrobic zlego wrazenia i nie zepsuc nastroju
      rybka-bo sie nie lubi okreslac,bo zle sie ztym czuje
      a koziolek planuje wszystko dokladnie,a klamstwo jest wliczone w realizacje
      celu,poza tym to przeciez On jest autorytetem,i jak moze nie miec racjii(taki
      obraz w srodowisku sobie czesto kreuje)-wiec czesto mu sie to klamstwo udaje
      przeforsofac. ale klamstwo to tylko srodek do celu-a na ten bardziej zwracac
      nalezy uwage.
      faktem jest,ze kazdy znak klamie czasem,ale to koziorozec najmniejsze ma prawo
      powiedziec: To tylko przypadkiem mi sie wymknelo,ot tak spontanicznie.
    • anahella Re: koniunkcja Saturn Merkury 11.10.03, 16:28
      Cos mi sie po glowie tlucze ze taka scisla koniunkcje mial A. Einstein. Ale nie
      pamietam skad to wiem, wiec jakby ktos mial dane Einsteina to chetnie bym to
      obejrzala.
      • perse3 Re: koniunkcja Saturn Merkury 11.10.03, 22:12
        Anahello mila!! Einstein ur.14.03.1879 g.11.30 ULm /Niemcy/
        Jesteś super on ma koniunkcję Sat.Merk. i w dzieciństwei dawała wrazenei,ze
        jest nienormalny / dzialała hamująco/ a potem jak działajacy powoli saturn
        wystrzelił teoria względności!!!Mam taką znajmoą z identyczna koniunkcja w
        dziecińswie była pośmeiwiskeim dzieci a teraz.. pisze powazne rozprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka