30.08.06, 21:04
dziiewczyny jak sobie radzicie jako au pair w innym kraju kiedy wasza druga
polowka zostaje w kraju, ja wlasnie jestem w takiej sytuacji dopiero co
rozpoczelam operska kariere a juz boje sie ze sobie nie poradze bo tak
strasznie tesknie:(pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asiczek21 Re: tesknota 30.08.06, 22:34
      a gdzie dokladnie jestes? ja od pazdziernika wyjezdzam do niemiec i tez sie
      martwie, ze sobie nie poradze..szczegolnie, ze jestem z moim chlopakiem juz
      prawie 3 lata a chce jechac na 8,5 miesiaca. znajomych tez mi bedzie
      brakowac..pisz jak sobie radzisz.aha-dowiedzialas sie co z tym zerewaniem
      umowy?probowalam zalatwic sobie wyjazd przez vij w hamburgu i...nie dostalam
      zadnych ofert:( pozdrawiam!
      • disarrays Re: tesknota 31.08.06, 02:00
        Nie liczy się czas bycia razem, tylko umiejętność bycia razem :)

A radzić sobie można na wiele sposobów - proponuje odwiedziny w Polsce lub ewentualny płacz w poduszkę od czasu do czasu :)
        <sama też pewnie nie raz będę płakać ;-)>
        __________________________________________________________________________________
        next12months.blogspot.com/
        • lenciaa86 Re: tesknota 02.09.06, 11:09
          to ja wam dzieczyny wspolczuje. Jestem tu od 6 tygodni, jeszcze 4 przede mna i
          nie jest mi latwo. Ale kontakt smsowy i mailowy duzo daje! No i moze to dla
          mlodszych albo i nie ale ja sobie skreslam dni w kalendarzu:P i to naparwde mi
          pomaga:) zawsze wiem dokladnie ile dni mi zostalo do powrotu:) a jak skreslilam
          dzien polmetkowy to wogole bylam wniebowzieta:P zycze powodzenia!
      • paulina201 Re: tesknota 31.08.06, 18:12
        ja jestem w buchholz kolo hamburga, a wyjezdzalam z vij z hannoveru,tylko ze
        jestem jut tutaj kilka dni a oni nie przysylaja umowy ani nic i same nie wiemy
        z hostka oco chodzi, a jesli chodzi o to zerwanie umowy to sama nie wiem jakie
        konsekwencje moga mnie czekac,zerszta juz nie chce odchodzic przed czasem bo to
        byloby bezsensu, jakos sobie z moim kochaniem poradzimy z ta tesknota:)a ty
        dokad jedziesz??moze bedziesz gdzies w okolicy??
        • asiczek21 Re: tesknota 07.09.06, 13:37
          ja bede w kiel a raczej w okolicach czyli ok 100km od ciebie. w hamburgu mm
          kumpele, z tego co wiem agnessa tez jest w hamburgu(znamy sie z tego forum) wiec
          jesli pojade odwiedzic kumpele, to napewno jakos sie zgadamy:) 3maj sie pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka