Dodaj do ulubionych

kto ze mną od jutra??

01.11.07, 16:12
witam! od jutra zaczynam kopenhaską :D zamierzam przy tym nie
rezygnować z ćwiczeń, bo bardzo lubię sport.
chciałabym schudnąć na niej 4kg, ale bede sie cieszyć z każdego
grama. mam nadzieję ze sie do mnie przyłączycie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • spragnienie Re: kto ze mną od jutra?? 01.11.07, 22:06
      JA sie dolaczam;-).
      Od jutra wielka walka, cel dwukrotnie taki jak Twoj, jak najbardziej do zdobycia;-).
      • la_tara ja teeż ! : ) 03.11.07, 20:13
        i jak Wam idzie? też zaczęłam w piątek, cel> z 58 co najmniej 5 kg, zobaczymy
        jak pójdzie. na razie po2 dniach czuję się super, a Wy jak ??
        • spragnienie Re: ja teeż ! : ) 03.11.07, 20:36
          Wczoraj skucha, dzisiaj albo nigdy. Jestem glodna i mysle o tym, by znowu zaczac
          od jutra, ale robie tak od miesiaca i zre jak opetana...
          Dosyc tego!!!

Jestem lekko skolowana, glodna, owszem, ale opuscilam mieso, bo go nie jestem w
          stanie przelknac. Jutro czeka mnie super kolacyjka, wiec sie nie moge doczekac.
          • cachorrita I ja:) 04.11.07, 18:45
            Dzisiaj pierwszy dzień! Na razie nie jest źle... tylko befsztyk
            wyszedł niejadalny więc poprzestałam na sałacie.
            Ech... 5 kg by mnie w pelni usatysfakcjonowało.
            • spragnienie Re: I ja:) 04.11.07, 19:13
              Mija moj drugi dzien. Mysle o czyms tuczacym, [pysznym.... ALe nie, nie dam sie.
              • la_tara Re: POWODZENIA ! :) 04.11.07, 21:33
                jutro mój czwarty... nie jest tragicznie, ale szpinaku nie mogłam
                dziś przełknąć> z nim mam najwieksze problemy. nie moge doczekać się
                siodmego dnia żeby odliczać już do końca! POWODZENIA WSZYSTKIM :)
                spragnienie> nie daj się !!! :)
                • spragnienie ;-) 05.11.07, 19:20
                  Nie daje sie. Chodze wsciekle glodna, mam stres w pracy, ale sie trzymam (ja
                  stres generalnie zajadam, mniam, mniam...). Mija trzeci dzionek i poniewaz nie
                  skusilam to wstapila we mnie szalona sila, ktora pomoze mi przetrwac;-). Tylko
                  tak musi byc!!!
                  • renia731 Re: ;-) 21.11.07, 08:19
                    Mięsa nie można odpuszczać, bo to istotny składnik diety i ten
                    befsztyk można zjeść gotowany lub smażony albo zamienić go na np.
                    pierś z kurczaka gotowaną. A jeśli w ogóle mięso jest be to
                    ewentualnie trzeba wtedy jeść ryby (oczywiście chude grillowane lub
                    gotowane). A szpinaku też wcale nie trzeba w siebie na siłe
                    wmuszać :-) Można go zamienić na brokuły, fasolkę sparagową, kapustę
                    i inne zielone warzywa :-)Mnóstwo rzeczy można o tej diecie
                    dowiedzieć się na forum sport/fitness/dieta opracowana przez
                    rządowy ... - nie pamiętam dalej nagłówka. Ale jest to baaaaardzo
                    długi wątek właśnie na temat diety kopenhaskiej, który mi wiele
                    wyjaśnił co i jak można zamieniać. Ekspertem tam jest niejaki jogger
                    i odpowiada na wiele pytań.Polecam poczytać.
                    Ja zaczęłam dietkę wczoraj i to jest mój 3 raz w ciągu 3 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka