Dodaj do ulubionych

off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?:)

25.09.03, 11:09
ja niestety siedze w domu :(
skonczylam studia licencjackie administracje a teraz moszlam na mgr ale przez
internet i szukam pracy bezskutecznie:(

siedzenie w domu nei ulatwia odchudzania:(
co prawde moj facer pracuej tylko 4h ale i tak mi sie przykrzy :(

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_mickiewicza Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 11:17
      staram sie studiowac i nie dostac na studiach szalu, bo coraz bardziej mnie
      wnerwia to, co zaczelam rok temu... czyli medycyna:) chwilowo jestem prawie
      pewna, ze lekarzem nie bede. poza tym, jak juz pewnie pisalam, tancze i to jest
      wlasnie to, czym chcialabym sie zajmowac. jak Los pozwoli, to w przyszlym roku
      wyjade do szkoly tanca wspolczesnego w londynie, jak nie bede miala kasy
      (strrrraszne pieniadze za czesne), to zmieniam uczelnie - najprawdopodobniej na
      wydzial wiedzy o teatrze na akademii teatralnej:) raczej zaoczne, bo chcialabym
      miec czas na taniec. no i pracuje od czasu do czasu...
      • frutelka Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 11:25
        prosze prosze!!!! :) jaka artystyczna dusza:)
        nie no do bycia lekarzem to trzeba miec powolanie i samozaparcie na maxa:)
        zycze spelnienia marzen o tancu!! w pelni cie rozumiem:)

• dziewczyna_mickiewicza Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 11:42
          dzieki:) pewnie, gdybym nie chciala tak bardzo tanczyc, zostalabym jednak
          lekarzem, bo na samych studiach calkiem mi sie podoba - gorzej jak przychodzi
          szara rzeczywistosc codzienna tego zawodu - nic tylko sie pochlastac.
          pozdroofki:)
          • dzidecka Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 11:47
            Ja skończyłam studia inżynierskie na informatyce. Siedze w domku bo dzidzie
            bawię (ma roczek). Mąż pracuje raz w domu raz w terenie 9informaty :). Troche
            czasm nudno ale ogólnie jest ok :)
            • kajsko Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 11:53
              ja niedawno skonczylam studia na polibudzie, uff...wreszcie!
              a od juz jakiegos czasu pracuje sobie jako HR Manager.
              ...czasem chcialabym tak posiedziec sobie w domku....:)
              • frutelka Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 12:02
                oj chetnie sie z toba zamienie i pojde do pracy:)
                jzu mam dosyc tej bezczynnosci:(
                • kajsko Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 12:08
                  no wlasnie, tak to jest ... jak sie przcuje to sie chcialoby odpoczac, a jak
                  sie jest z kolei w odwrotnej sytuacji to chcialoby sie do pracy ... i tak
                  ciagle nie jestesmy zadowolone!
    • hide-out Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 25.09.03, 23:49
      za tydzien zaczne (z rocznym poslizgiem)psychologie...zaczne zycie!ten rok-
      spedzony w domy byl KOSZMARNY...nigdy wiecej...Bede tez co jakis czas 'bawic'
      sie w nianke:). Marzylam o tych studiach,juz sobie nawet kupilam zeszyty:))
      poza tym trafiam na niewlasciwych mezczyzn,pracuje (procz swej fizycznosci:)
      nad swa duchowoscia,czytam namietnie ksiazki,czasem dorwe jakis mebelek i
      troszke sie nad nim pomecze;),siedze przed lustrem i wynajduje sobie kolejne
      komleksy;))....rowniez kocham taniec:)
      ..i ciesze sie zyciem...wytrwale i nieprzerwanie:)
      • maga19 Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 26.09.03, 07:48
        A ja pracowalam do niedawna w banku-najnudniejsza rzecz na swiecie! Z powodow
        organizacyjnych zwolniono mnie i w tej chwili szukam pracy, opiekuje sie
        jedenastomiesiecznym chlopcem, a za dwa tygodnie zaczynam swoj trzeci rok na
        zaocznego prawa na UG i to by bylo na tyle. No moge jeszcze doliczyc
        zajmowanie sie domem, bo maz pracuje od 8 do 20. pozdr. Magda
    • kluncia Re: off topic :) czym sie zajmujecie na codzien?: 29.09.03, 10:30
      Ja skonczyłam ponad dwa latam temu Politechnike Slaska W Gliwicach. Juz na
      piątym roku wyprowadziłam sie do Warszawy do mojego męża Tomka , potem przez
      długi czas nie mogłam znależc pracy więc zdecydowałm sie na macierzyństwo i
      11.12 2002 przyszła na świat moja sliczna córeczka. Na poczatku sierpnia z
      przyczn zawodowych muiselismy sie przeniesc do Wrocławia
      I od września zaczęłam prace w banku
      pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka