kontomiarka 21.10.08, 21:55 dzisiaj znalazłam w necie diety.sekrety-urody.net/dieta-norweska.html tylko tyle tych jajek.... do obrzydzenia chyba... trwa 14 dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaludyna Re: a słyszeliście o DIECIE NORWESKIEJ? 22.10.08, 16:24 ja ja zawsze stosuje jak musze szybko schudnac. jaja to kwestia przyzwyczajenia :) skutecznosc norweskiej jest taka sama jak kopenhaskiej no i na niej nie jest sie glodnym, no prawie nie jest sie. Odpowiedz Link
zuza_130 Re: a słyszeliście o DIECIE NORWESKIEJ? 30.10.08, 13:01 Jadłospis diety: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata. Nie można jej przerwać lecz jeśli to nastąpi trzeba ją zacząć na nowo.Jest to jedna z nowszych diet która jest skuteczna i odchudza aż 10 kilogramów w ciągu 14 dni Odpowiedz Link
b_sole Re: a słyszeliście o DIECIE NORWESKIEJ? 24.01.09, 07:48 A jrozpoczęłam tę dietę trzy dni temu ale nie napiszę o efektach ponieważ zaczęła mi się miesiaczka także na razie waga ani drgie. Ja sama czuję sie lżej oczywiście oprócz tych innych dolegliwości. Prównując z dietą kopenhaską którą stosowałam latem na tej diecie głod jest mniej odczuwalny co prawda nie wiem jak bedzie dzisiaj gdy nie jestem w pracy. I właśnie jeżeli chodzi o pracę to właśnie tam jest mi łatwiej jeść jajka + grejfruta niz zimy szpinak którego nietrawie a przecież w normalenj formie szpinak smakuje mi bardzo. Wiecej komentarzy na temat tej diety na stronie Kafeteria.pl Odpowiedz Link
aska_13 Re: a słyszeliście o DIECIE NORWESKIEJ? 24.01.09, 09:22 Witam, ja także stosuje dietę od tech dni...nie jest łatwo ale da się..Razem damy rade!pozdrawiam:) Odpowiedz Link
b_sole Re: a słyszeliście o DIECIE NORWESKIEJ? 24.01.09, 09:37 W towarzystwie zawsze raźniej! i pomaga w wytrwaniu.Pozdrawiam Odpowiedz Link
beciatwin Re: a słyszeliście o DIECIE NORWESKIEJ? 24.09.09, 11:13 podnosze ,moze sie przyda. Odpowiedz Link