martii82 05.07.10, 12:42 Witam czy ktoś sie bawił przy muzyce lubelskiego zespołu Pif Paf Band? Planuje ich wynając na swoje wesele i szukam opinii na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miyroband Re: Zaspoł Pif Paf Band 18.07.10, 17:01 Jeśli ktoś bierze ślub koscielny i chciałby, żeby to bylo przeżycie szczegolnie piękne, to polecam wynajęcie naszego zespołu.Wszyscy goście są zachwyceni i każdy marzy, żeby mieć też taką oprawę muzyczną swojego ślubu.Gramy w domu, kościele oraz na sali weselnej.Prawdziwe granie, prawdziwe instrumenty, prawdziwy profesjonalizm. Zespół czteroosobowy - tradycyjny,grający na żywo, wysoki poziom, od lat 60 - po najnowsze hity.GITARA ,SAX, KLAWISZE, BAS,PERKUSJA,FLET,HARMONIJKA USTNA, Wiele kontraktów zagranicznych, doświadczenie, Profesjonalne prowadzenie imprez. easydanceband.republika.pl ale najlepiej się umówić i posłuchać demo. Tel: 604 701 485 Odpowiedz Link Zgłoś
martahas Re: Zaspoł Pif Paf Band 03.02.11, 21:40 Byłam na weselu z udziałem Pif Paf band w Puławach, grali do 5 rano, niemal wszyscy goscie na parkiecie do końca, czułam się niemal jak na koncercie;) oby więcej takich zespołów oraz takich wesel ! Odpowiedz Link Zgłoś