jaszczur.ka_87 14.07.11, 11:00 Jakiego weterynarza - najlepiej na Przylesiu - możecie polecić? Do tej pory chodziłam na Jagodową, ale może zna ktos lepszego lekarza? Jak dla mnie to tam za dużo praktykantów jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miralon Re: Dobry weterynarz 20.07.11, 13:29 Na Przylesiu...powiadasz. To kiepsko. Jeśli chodzi o Twoją ocenę - moja była zbliżona. Weź wsiądź w autobus albo w samochód i jedź na Norwida. Sądzę że będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur.ka_87 Re: Dobry weterynarz 20.07.11, 14:57 Ostatnio słyszałam dobre słowo o lecznicy na norwida, więc muszę sie wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredz-ia13 Re: Dobry weterynarz 21.07.11, 15:47 Ja też polecam dr Mariusza Konarskiego z ul. Norwida 42. Przyjmuje także w niedziele i święta. Sterylizowałam u niego swoje dwie kotki i jestem bardzo zadowolona. Z tego co wiem to przyjmował również w przychodni na Padarewskiego, ale czy nadal tam pracuje to nie mogę powiedzieć. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś