Dodaj do ulubionych

Szukam ortodonty

10.10.11, 11:16
Witam, szukam jakiegoś sprawdzonego ortodonty dla córki.Najlepiej gdyby był z Legnicy. Czy może mi ktoś jakiegoś konkretnego polecić? Słyszałam różne nieciekawe historie, jak ortodonta nie do końca znający się na swoim fachu zrobił tylko krzywdę. Za wszelkie info dziękuję z góry.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jobi Re: Szukam ortodonty 10.10.11, 13:55
      Z własnego doświadczenia mogę polecić Stomadent i dr. Ćwiklińską.
      Zna się na tym co robi, konkretna i nie wciskała mi kitów, jak to zrobiło trzech innych.
      Zawsze ma czas, żeby wszystko wytłumaczyć i traktuje ludzi poważnie, a nie jak kolejny portfel.
      • bach28 Re: Szukam ortodonty 11.10.11, 18:37
        hej :)
        ja chodze na Traugutta z Dominikiem babka dość konkretna
        mozesz spróbowac 768622586
        pozdrówka ;)
        • fasolkaolka Re: Szukam ortodonty 12.10.11, 12:48
          Polecam dr Cisonia, przyjmuje na Gwiezdnej. Niekwestionowany specjalista o czym świadczy fakt, ze nawet znajomi mi dentyści legniccy posyłają do niego swoje dzieci. Ja mam trudnego "klienta" w domu (9-cio latka) , a Pan doktor świetnie sobie z nim poradził.
          • mamakoran Re: Szukam ortodonty 27.10.11, 12:54
            Ja tez polecam dr Cisonia, super specjalista i bardzo dobry człowiek.
            • doris742 Re: Szukam ortodonty 02.01.15, 14:47
              A czy któraś mama korzystała z usług dr Marzeny Dunaj (przychodnia na Tatrzańskiej)? Szukam sprawdzonego ortodonty dla dziecka, przy okazji chciałam założyć aparat także u siebie. Może być na NFZ, ale nie musi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka