szkodnik1 31.05.04, 09:57 ....nie zapomnijcie o swoich pociechach....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dethy Re: Jutro dzień dziecka..... 31.05.04, 10:42 szkodnik1 napisał: > ....nie zapomnijcie o swoich pociechach....:))))) a dzis dzien bez papierosa!Jak to powiedzieli dzis w radio : "tylko nie przekreccie,ze dzis dzien papierosa,a jutro dzien bez dziecka" :)) Co do palenia,to ja nie pale.Jutro bedzie rocznica-miesiecznica :D Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Jutro dzień dziecka..... 31.05.04, 14:25 Dzisiaj kobieta w kiosku nie chciala mi sprzedac papierosow, bo powiedziala, ze dzis dzien bez palenia, ale sie zdziwilem, chociaz na poczatku troche sie tym wkurzylem, ale pozniej mi przeszlo, nawet zadowolony bylem:) Mam nadzieje, ze rodzice nie zapomna o swoich pociechac, czyli o mnie i o mojej siostrze, zawsze fajnie jest cos slodkiego znalezc z rana kolo loozka:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Jutro dzień dziecka..... 31.05.04, 19:34 Ja już kupiłem, oj będzie co czytać;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Jutro dzień dziecka..... 31.05.04, 20:04 Moje już prezenty dostały, bo kupowałyśmy wspólnie - i nie było rady...:) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Jutro dzień dziecka..... 31.05.04, 20:06 Aha, zapomniałam.... ja sobie robię z koleżankami dzień dziecka i idziemy właśnie na piwko, więc najprawdopodobniej wylądujemy w Klimatach.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Jutro dzień dziecka..... 31.05.04, 20:08 I nie zapomnijcie, że dzisiaj jest dzień bociana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Bravo Dethy!!! 01.06.04, 07:35 dethy napisała: > Co do palenia,to ja nie pale.Jutro bedzie rocznica-miesiecznica :D Brawo!!! Naprawdę gratuluje. Radek Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Bravo Dethy!!! 01.06.04, 07:59 ....a ja sobie jutro robię dzień dziecka i idę na mecz.....:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Bravo Dethy!!! 01.06.04, 08:59 szkodnik1 napisał: > ....a ja sobie jutro robię dzień dziecka i idę na mecz.....:PPPPPP z papierosem? Buuu,a dla mnie nic nie bedzie ..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Bravo Dethy!!! 01.06.04, 10:17 dethy napisała: > z papierosem? .....nie palę...... > Buuu,a dla mnie nic nie bedzie ..:((( .....nie mazgaj się.....dzisiaj w telewizorni na TVP3 też jest meczyk....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Bravo Dethy!!! 01.06.04, 09:00 ivek napisał: > Brawo!!! > Naprawdę gratuluje. > Radek Ivek ! Kope lat !! Dziekuje bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Bravo Dethy!!! 01.06.04, 10:35 Witaj rowniez!!! dethy napisała: > Ivek ! Kope lat !! > Dziekuje bardzo ! Nie ma za co. A tak przy okazji to całkiem niedawno dopisałem co nieco do wątku o 5-10-15 na F. Dolnośląskim. Pozdrawiam serdecznie Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Bravo Dethy!!! 01.06.04, 16:40 ivek napisał: > A tak przy okazji to całkiem niedawno dopisałem co nieco do wątku o 5-10-15 na > F. Dolnośląskim. Niedawno? O,to nie czytalam.Rzadko teraz tam zagladam. Odpowiedz Link Zgłoś