Dodaj do ulubionych

drew - pex chojnów

03.06.12, 13:50
Witam,
czy ktoś miał styczność z tą firmą? Ja już miałam i jestem bardzo niezadowolona z ich usługi. Jeżeli wy macie również problem z tą firmą napiszcie do mnie: jolaanna2607 mapła gmail com pozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • klient_9 Re: drew - pex chojnów 09.01.13, 11:14
      Witam
      chciałbym zapytać o tą firmę gdyż zostałem przez nią oszukany. na forum znalazłem dwa wpisy mówiące o nierzetelności właściciela firmy i niedotrzymywaniu terminów. Oraz o tym że załatwienia sprawy można domagać się już tylko w sądzie. czy są jeszcze jakieś inne poszkodowane osoby? Niestety tamte wpisy są już zarchiwizowane i nie można dodawać nowych. Chciałbym wiedzieć jak zakończyły się ich sprawy, czy udało się odzyskać zaliczkę lub meble? proszę o jakąś pomoc, gdyż czekam na meble już ponad 3 miesiące.
      • najlepszy-ramzeska Re: drew - pex chojnów 26.11.13, 15:51
        Witam, ja zostałam oszukana przez tego pesudo wykonawcę. Mam wyrok sądowy.
        Prosze o kontakt tekla16ks malpa wp pl
        • pomocnik77 Re: drew - pex chojnów 10.01.15, 17:29
          witam pomoge w sprawie wierzytelnosci w firmie drew-pex prosze zostawic kontakt lub pisac na poczte pomocnik77@gazeta.pl
      • pomocnik77 Re: drew - pex chojnów 10.01.15, 17:27
        witam. pomoge panu w pana wierzytelnosciach w firmie drew-pex reprezentowanej przez pana krzysztofa p. prosze zostawic namiar i oddzwonie do pana w najszybszym czasie. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka