Dodaj do ulubionych

Miedzianka

01.08.04, 16:04
Chcialem zauwazyc, ze cos sie w naszym klubie ruszylo. Slyszalem/czytalem, ze stadion ma zostac zmodernizowany, trener z rundy wiosennej mial wyniki i zostal (Bohumil Panik pracowal np w Lechu Poznan). Mam nadzieje na druga lige, bo to wstyd zeby ponad 100tys miasto mialo druzyne w lidze polamatorskiej. Nie mowie juz o 1 lidze, bo najblizej to mamy do Lubina, a nawet taki Wroclaw sie nie ma co pochwalic!
Obserwuj wątek
    • impostor Re: Miedzianka 02.08.04, 13:37
      olus_stad napisał:

a nawet taki Wroclaw sie nie ma c
      > o pochwalic!
      >

wypraszam sobie. sparta wroclaw wstydu nie przynosi:)
    • goska35 Re: Miedzianka 02.08.04, 16:46
      Już nie wspominam o tym, że ten Puchar Polski zdobyty dawno temu do czegoś
      zobowiązuje. Tak.... II liga nam się należy...:)

A takie mam pytanie: chodzicie wogóle na mecze Miedzianki?????
      Ja mam zaproszenie na miejsce dla VIP-ów (tak, tak, mam się znajomości :P), ale
      jakoś trafić nie mogę...:)
      • swek1 Re: Miedzianka 02.08.04, 20:23
        Ja Ci się wcale nie dziwię, o sztachetę łatwo a w kasku iść na stadion to jakoś
        tak głupio. Ja na takie imprezy nie piszę się. Jedyna, jaka była to turniej
        miast i na tym kropka. No chyba, że zorganizowane zostaną kolejne ciekawe
        zawody.
        Pozdrawiam.
        • olus_stad Re: Miedzianka 02.08.04, 21:01
          Jak bylem na piwku w Karniaku to sie z ciekawosci zapytalem w jakiej cenie sa bilety i czy spokojnie jest. Otoz pani, ktora mi te piwo nalewala powiedziala, ze wstep byl (sezon 2003/04) za friko i w miare spokojnie, tylko nie wiem co to znaczy te 'w miara'...tylko lekkie obrazenia czy co? Sumujac skoro za friko to dlaczego nieskorzystac w sobotnie przedpoludnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka