szkodnik 11.02.05, 11:48 Czy to prawda czy też plotka, że tuż za Obi ma powstać Castorama ?? Widziałem, ze trwają tam jakieś ziemne roboty, wiecie coś więcej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: Castorama w Lubinie ?? 11.02.05, 17:08 Oficjalnie to chyba w TV o tym niedawno mówili - nie jestem jednak tego pewna ;) Ale na pewno gdzieś to słyszałam ;)) A plotki nieoficjalne od kilku miesięcy są ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marccel1 Re: Castorama w Lubinie ?? 11.02.05, 20:05 będzie na 99,8% [zawsze jakiś margines trzeba sobie zostawić :)]. z tego co wiem bedzie za obi czyli miedzy trójką a obi. kilka miesięcy temu ktoś już o tym tu napisał [przepraszam, ale nie mam czasu poszukać, gdzie i kto] i podał nawet lokalizacje a ja niewierny wtedy nie wierzyłem :). zwracam honor :). Odpowiedz Link Zgłoś
brajdak70 Re: Castorama w Lubinie ?? 11.02.05, 22:07 Castorama bedzie na 100% to sa wiesci z centrali w W-wie na Aleji Krakowiakow Odpowiedz Link Zgłoś
haanny Re: Castorama w Lubinie ?? 12.02.05, 16:22 widziałam w Warszawie juz ulicę Krakowiaków i Al. Krakowską ale alei Krakowiaków ani razu... to skąd te wieści??? :) haanny Odpowiedz Link Zgłoś
brajdak70 Re: Castorama w Lubinie ?? 12.02.05, 22:49 Kazdy moze sie pomylic:) Aleja Krakowska to tam gdzie centrala Obi/ul.krakowiakow tam gdzie Castorama Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
haanny oczywiście, że każdy może się pomylić 13.02.05, 00:57 zwróciłam uwagę tylko po to aby potencjalni klienci czy pracownicy wiedzieli dokładnie gdzie kierować swoje kroki Castorama Polska Sp. z o.o. 02-255 Warszawa ul. Krakowiaków 78 pozdrawiam haanny Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Castorama w Lubinie ?? 17.02.05, 14:43 A ja słyszałam pogłoski, że w Głogo się ów sklep buduje hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: Castorama w Lubinie ?? 01.03.05, 19:13 Skoro tyle sklepów się buduje, może odkrywają u nas jakieś złoża. W końcu mają jakiś cynk pewnie, że w kieszeniach lubińskich podatników jest dużo pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś