Dodaj do ulubionych

autobusy nad morze

05.08.06, 10:05
Czy wiecie cos o polaczeniu autobusowym z Legnicy nad morze? Ponoc oprocz
PKSu sa jeszcze jakies przewozy letnie.Czy wiecie skad te autobusy odjezdzaja?
Obserwuj wątek
    • jagoda133 Re: autobusy nad morze 05.08.06, 12:29
      Byłam w zeszłym roku w Sarbinowie i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu zobaczyłam
      na pętli busik relacji Mielno-Koszalin-Głogów-Legnica. Jeśli w zeszłym roku
      jeździło, to pewnie i teraz, radziłabym zobaczyć na tych bocznych
      przystaneczkach koło PKS. Słońca na wyjeździe życzę, bo ja niestety całe lato
      kibluje z malutkim dzieckiem w dusznej-bezdusznej Legnicy:)
    • arkadius30 Re: autobusy nad morze 06.08.06, 10:21
      szukaj tutaj
      www.pks.legnica.pl/
      miłego wypoczynku
      • sloggi pociąg nad morze 06.08.06, 13:22
        Jeździ ten sezonowy nocny pociąg w tym roku?
        • qwerty1231 Re: pociąg nad morze 09.08.06, 12:09
          Uwaga na autobusy z PKSu !!!

Z autopsji, wyjazd PKS nad morze. Zakup biletu wcześniej w kasie, wydawać by
          się mogło, że miejsce na dany dzień,godzinę zaklepane. Mniemanie błędne !! W
          Legnicy jeszcze wsiądziesz, jednak są tacy co nie kupili biletu wcześniej i
          kierowcy ich wpuszczają (sprzedają bilet) mimo, że miejsca wszystkie zostały
          już wczesniej sprzedane. Co się dzieje potem ? Otóż ludki z Lubina i dalej mają
          prze... kierowca robi pętelkę na dworcu i zakręca nie zatrzymując się. Osoby
          zostają na lodzie :)

Powrót jeszcze gorszy. Tym razem PKS Koszalin. Bilet kupiony kilka dni
          wcześniej wcześniej w Koszalinie (autobus jedzie z nad morza) Ci w Koszalinie
          mimo, że bilety zakupili dowiadują się, że miejsc brak. Dopiero krzyk i ostra
          perswazja, kierowca łaskawie wpuszcza ludzi, rodzinka mimo, że wykupiła 3
          bilety musi się gnieździć na 2 miejscach. Pytanie kto na tym zarabia ? :D

Zatem nie zdziw się, że mimo iż kupisz bilet - nie pojedziesz :D (choć teraz
          pewnie chętnych jest mniej) opisana sytuacja 2 tygodnie ago.
          • mmarusia Re: pociąg nad morze 10.08.06, 19:33
            Jade z PKSu Gryfice.Wyjazd ze Strzegomia o 10.00,a w Pogorzelicy bede ok.18.15.
            Mam nadzieje Qwerty,ze nie bede miala takich problemow jak napisales..Ales mnie
            przestraszyl troche...

Sloggi,nie wiem czy jest ten pociag o ktorym piszesz,ale ja PKP moge sie dostac
            tylko z Lcy do Kolobrzegu,a to mnie nie urzadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka