bach28 17.01.07, 17:18 czy ktoś korzystła z ich usług??jesli tak to czy jestescie zadowoleni? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarusia Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 17.01.07, 20:15 Moja kolezanka likwidowala sobie u nich zbedna owlosienie na twarzy.Jest zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
art.all Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 16.03.07, 14:30 Ja również jestem zainteresowana skorzystaniem u nich z depilacji laserowej, ale nie wiem czy są godni polecenia. Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 16.03.07, 16:43 chodze tam na mikrodrmabrazje i jest jak najbardziej ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
evunia5 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 20.03.07, 10:00 A gdzie jest to centrum, oraz w jakiej cenie robia zabiegi mikrodermabrazji, bo właśnie mam zamiar poddać się tego typu zabiegowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 20.03.07, 17:22 na Libana tu masz wszystko o nich :) www.lafsen.com/index.php/zakladka-kategoria,5,firmie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus depilacja laserowa to bajer, trzeba wypalic cebulk 20.03.07, 17:31 e w pewnym stadium rozwoju i dla wielu wlosow to za pozno lub za wczesnie, ergo powatrzanie ciagle nie czarujmy sie- gdyby byla jakakolwiek skuteczna metoda na nadm. owlosienie, jej wynalazca bylby miliarderem Odpowiedz Link Zgłoś
primp Re: depilacja laserowa to bajer, trzeba wypalic c 22.10.07, 22:10 witam ja miałam tam robione pachy oraz bikini głębokie fachowe dziewczyne znją sie i wiedza wszystko o tym co robią zabiegi wyszły brewelacyjnie zadnych skutków ubocznych bardzo miłe dziewczyny no i tyle bardzo polecam teraz maja fajne promocje własnie bede soebie rodzic nogi polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
instytut.kenaz Re: depilacja laserowa to bajer, trzeba wypalic c 19.05.12, 22:29 Zapraszamy do Nas Kenaz Instytut Kosmetyki Estetycznej ul. Biskupia 3 59-220 Legnica kenaz-kosmetyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
primp Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 22.10.07, 22:11 www.lafsen.pl naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Basieńka, a co ty masz zamiar robić???;) 25.10.07, 00:14 hehe a ja sie zastanawiałam co to za Ewelina :))) chodze do nich na mikrodermabrazje :) jak dzieciaczki sie chowają?? Martynka juz konkretna dziewczynka widze a podobni do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Re: Basieńka, a co ty masz zamiar robić???;) 25.10.07, 09:50 Martynka rośnie jak na drożdżach.Łobuziak z niej niezły.Biega jak szalona i wszystkich ustawia po kątach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Basiu, mam prośbę-z innej beczki :) 25.10.07, 09:56 Mam suwaczek dla dzieci z tej samej strony co ty, ale nie mam pojęcia jak zrobić, zeby zamiast tego długaśnego adresu <a href..... itd. pokazywał sie napis jak u Ciebie-Domiś lub Melutka:) Wspomóż. Proszę o instrukcję. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Basiu, mam prośbę-z innej beczki :) 25.10.07, 12:27 napisze ci na melja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Basiu, mam prośbę-z innej beczki :) 25.10.07, 18:54 nie napisze bo nie działa poczta :/ wkleje ci tutajprawidłowo wyglądający link Domiś jak nie dasz rady moge pomoc ale musiałabys mi podac swoje hasło :) Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Basiu, mam prośbę-z innej beczki :) 25.10.07, 19:25 my tu chyba nie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
medusse przeprowadzka?? 23.11.07, 23:28 czyzby caly lafsen z libana przetransportowal sie na chojnowska (niedaleko bylej SP 15)? Odpowiedz Link Zgłoś
izi-24 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 26.02.08, 19:46 hej korzystam z usług lafsenu w Legnicy i jestem bardzo zadowolona zarówno efektami zabiegów, a także z profesjonalnych osób tam pracujących. Ceny zabiegów są dużo niższe niż te we Wrocławiu lub Krakowie, istnieje możliwość rozłożenia na korzystne raty. Jeśli chodzi o sam zabieg to nie jest najprzyjemniejszy ale trudno aby być piękną trzeba cierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 27.02.08, 09:32 je tam mikro to przyjemnosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika-3 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 02.04.08, 16:33 dziewczyny a czy ktoras z Was usuwala sobie u nich popekane naczynka na nogach?ciekawa jestem Waszych opini Odpowiedz Link Zgłoś
marek9a Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 23.06.08, 16:43 REKLAMA... STUDIO-MARKA.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitao_m Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 06.04.09, 20:50 Witam -jesli chodzi o ich uslugi to sceptycznie-maszyny juz sa dosć stare,a obsluga nie zawsze mila i rzetelna-w legnicy porazka,nie wiem jak w innych miastach ale ogolnie jestem niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 06.04.09, 22:55 chodze tam na zabiegi juz od dawien dawna i wrazenie nadal jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś
megi179 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 20.07.09, 15:36 Witam ja osobiście korzystam z usług Lafsenu od dawna i jestem bardzo zadowolona, maszyny nie sa wcale stare a i bardzo skuteczne! Wczesniej tez zdażało mi sie jechac do Wrocka na zabiegi ale jak skorzystałam z ich usług stwierdziłam ze kompletnie nie ma sensu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lipnicka1ola Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 13.11.09, 23:26 ja w prawdzie nie robiłam tam zabiegu bo pani w napuszonych włosach po prostu mnie wkurzyła a jak dowiedziałam sie że to ona ma robić mi ewentualny zabieg depilacji na mojej skórze to wolałam poczekać i poszukać dalej, no i znalazłam. polecila mi ten gabinet moja kosmetyczka i jestem bardzo mile zaskoczona i ciesze się ze poczekałam. robiłam w gabinecie nanalaser.pl. mam nadzieje ze drugim razem jak tam pojde to tez bedzie milo i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lipnicka1ola Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 15.11.09, 14:41 focha? raczej nie ale chodziło mi o to ze nie oddam sie babie która ma zły dzien i chce sie na kims wyżyć. skoro place tyle pieniążków to chce byc pewna ze będę miała zrobione co chce najlepiej jak można. Odpowiedz Link Zgłoś
car-na Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 25.11.09, 17:11 ja rowniez korzystam z usług Lafsenu i jestem bardzo zadowolona, bardzo miły i profesjonalny personel, maja nowa piekna siedzibe bardzo duza z wieloma pokojami, salon jest najlepiej wyposarzony w legnicy i fajne promocje, takze polecam bo warto zajrzec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.1.k Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 06.05.10, 17:44 Korzystałam, zabiegi nie przyniosły dobrego rezultatu wręcz przeciwnie jest jeszcze gorzej, wydałam tylko na darmo dużo kasy. Osobiście nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrskittin Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 05.02.11, 11:13 czy może ktoś napisac opinię o makijażu permanentnym w lafsen legnica? chodzi mi o makijaż brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 05.02.11, 19:01 niezbyt dobre opinie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
legniczanka321 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 20.09.11, 09:25 Nie polecam. Widziałam już kilka makijaży. niektórych wykonanie nawet wporządku ale jakość beznadziejna! po kilku miesiącach wyglądają jak po kilku latach! Zwracajcie uwage na firme i barwniki. Bardzo dobre opinie słyszałam o Agnieszce Zielińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
megi179 Re: centrum kosmetyki laserowej Lafsen 10.07.12, 21:52 Znowu bede polecac Lafsen, wrocilam do nich na cale nogi i wzielam ze soba kuzynke, jestesmy bardzo zadowolone i z obslugi jak i efektow ! Takze polecam zwlaszcza ze sa pewni od tylu lat zawsze chetnie udziela informacji Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś