jola4u 17.04.08, 12:20 moje dziecko ma 2 latka i od września chciałabym go dać do żłobka. Czy możecie mi polecic do którego żłobka w lubinie mam dać swoje dziecko. Proszę o opinię i dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag609 Re: ŻŁOBEK 17.04.08, 17:18 Najlepiej do tego do którego go przyjmą, bo o ile sie orientuję to ze żłobkami jest jeszcze gorzej niż z przedszkolami. A jeżeli będziesz miała wybór to dużo dobrego słuszałam o żłobku ma os. Mickiewicza obok przedszkola i gimnazjum nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia7 Re: ŻŁOBEK 19.05.08, 13:32 na okrzei?? w Lubinie sa 2 złobki- na Cedynskiej i na Orlej.z tego co sie orientuje to troche za pozno zeby podania skladac. Odpowiedz Link Zgłoś
springerka Re: ŻŁOBEK 19.05.08, 16:00 A ja bym ci proponowała, żebys żłobek sobie wogóle odpuściła a dziecko wysłałą dopiero do przedszkola...Żłobki w Lubinie sa przepełnione, a dziecko jest jeszcze na tyle małe, ze najlepiej, aby ten okres przeczekało jeszcze w domu... Odpowiedz Link Zgłoś