ewelk 25.11.03, 15:55 jakie zwierzątko jest maskotką aquaparku plisssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelk Re: aquapark 25.11.03, 16:34 konkurs ,konkurs .ale ja juz wiem wiemmmmmmmmmmmmmmmmm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: aquapark 25.11.03, 16:36 No to gratuluję, mam nadzieję, że wygrasz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: aquapark 25.11.03, 16:40 To jaka jest ta maskotka i czy wygrales/as? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: aquapark 25.11.03, 16:55 Witam w gronie osob nic_nie_wygrywajacych:) Gdyby za przegrywanie dawali honoris causa, to by mi miejsca w pokoju na je wszystkie zabraklo;) Takze nie przejmuj sie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 grono_nic_nie_wygrywających 25.11.03, 17:18 olus_stad napisał: > Witam w gronie osob nic_nie_wygrywajacych:) Gdyby za przegrywanie dawali honori > s causa, to by mi miejsca w pokoju na je wszystkie zabraklo;) Takze nie przejmu > j sie! > > Pozdrawiam A ja się pochwalę, że pewnego pięknego dnia, ładnych kilka lat temu, w początkach Radia Legnica - udało mi się wygrać w konkursie "dla myślących inaczej"... hehhehe Pytanie brzmiało: Co ma wspólnego Cher z Janosikiem ? Pozdrawiam Malgośka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: grono_nic_nie_wygrywających 25.11.03, 20:14 Moze Janosik zostal powieszony za zebro, a Cher brakuje kilku par, bo sobie wyciela? Trzyma sie to kupy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: grono_nic_nie_wygrywających 26.11.03, 14:13 Oluś, jestem pod wrażeniem :)) Tak, to ta odpowiedź :) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: aquapark 25.11.03, 16:49 olus_stad napisał: > To jaka jest ta maskotka i czy wygrales/as? > > Pozdrawiam Maskotka to foka, a wygrał ktoś z Polkowic. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: aquapark 25.11.03, 22:26 Ja też jeszcze nigdy nic nie wygrałem, ale jutro się to zmieni :-))). Siedem dużych baniek z totka powędruje do Wałbrzycha, ps. a potem biegusiem na najbliższy lot na Muritius. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: aquapark 26.11.03, 10:02 ledwozipie napisał: > Ja też jeszcze nigdy nic nie wygrałem, ale jutro się to zmieni :-))). Siedem > dużych baniek z totka powędruje do Wałbrzycha, > > ps. a potem biegusiem na najbliższy lot na Muritius. :-)) Do Wałbrzycha, bo ja tam kupiłem kupon, hehe i wio do Legnicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś